Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE:

tsine - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από soupis88: “Καλημερα.Πριν δυο μερες πηρα το τηλεφωνο και εγω αλλα δεν ειμαι και τοσο ικανοποιμενος απο την καμερα.Δεν ξερω αν εχω κανει και τις σωστες ρυθμισεις αλλα οι φωτογραφιες δεν μου φαινονται και τοσο καθαρες.Εβαλα και την εληνικη stable ρομ αλλα και παλι τα ιδια.Καποια βοηθεια ?” Καλύτερα να κοιτάς τις φώτο full screen και μόνο από το κινητό.... Μην της περνάς στο pc και μην τις κάνεις zoom για να κοιτάς το Detail Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Ναι παίζει το παιδί να το πήρε μεταχειρισμενο με aosp... Δεν μπορεί να του το έδωσε μαγαζί με aosp Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από blackm76: “Μια τελευταία απορία μόνο. Έχει φόβο να πάθει τίποτα η οθόνη μου επειδή καθάρισα την tempered glass με αζαξ και όχι με νερό; Ρωτάω γιατί το αζαξ μυρίζει λίγο μέχρι να ρξατμιστη η μυρωδιά.” Δεν νομίζω αλλά κάνε ένα Google search μήπως έχει και άλλος χρησιμοποίησει ajax σε κινητό να δεις αν είχε θεματα Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για μπαταρία δεν ξέρω να σου πω...για το glass όμως συνήθως είναι λίγο πιο μικρά, δεν προεξέχουν της συσκευής” σε ύψος εννοώ όχι δεξιά αριστερά πάνω κάτω .... Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• tempered glass για mi3

tsine - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Αφού έχει πάρει... 0.3mm 0.2mm Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για σπάσιμο δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση :(” Αν το ψησω στο φούρνο μέχρι να λιώσει και κολλήσει.. Η στα κάρβουνα.. :p Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν τα πετάμε εάν δεν σπάσουν Όπου και εάν έχω πάει έξω όταν είχε λερωθεί το δικό μου όλοι μα όλοι μου είπα πέταμα...αλλά δεν τους έκανα την χάρη :D” Υπάρχει κάτι για το αν σπάσει το tempered glass τι κάνουμε? Υπάρχει οδηγών να ξανακολλησει... Γιατί εγώ τα σπάω 3 3 τα tempered d glass συνήθως από πλάγια χτυπήματα εκεί που. Προεξεχει από την οθόνη Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Vagelis Minas: “Παιδια έχω βρει δύο ενδιαφέροντα βιντεακια. Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB vs 2GB - Speed Test! - youtube.com/watch?v=bLZk-XrinBU Στο οποιο παρ'όλη την διαφορα στην ram, κραταν και οι δυο συσκευες τις ιδιες εφαρμογες στην μνημη (κανουν τις ιδιες επαναφορτώσεις), οποτε καμια διαφορα στην χρηση. Galaxy J7 2016 vs Redmi Note 3 Pro - Speed & Camera Test! - youtube.com/watch?v=ZVzpafn43So Στο οποιο το Galaxy J7 με το υποδεεστερο SD617 υπερεχει στο ανοιγμα και στην επαναφόρτω…

• RE: Gps free map

tsine - - Google Play Store

Μήνυμα

Παράθεση από Nikozzz35: “Καλησπέρα στο πιο δυνατό κ αλληλεγγύο forum. Έχει ασχοληθεί κανείς με πλοήγηση χωρίς χρηση ίντερνετ ? Αν ναι πια είναι κατά την γνώμη σας ή πιο καλή εφαρμογή ? Πάντα free μιλάμε όχι επί πληρωμή” Τι βασικό παντός που έχει το google maps είναι ότι σου δείχνει live την κίνηση που έχει η διαδρομή που έχεις και αν έχει πολύ κίνηση σου αλλάζει και σου βάζει εναλλακτική διαδρομή αυτόματα... Κανένα offline map δεν δίνει τέτοια λειτουργία... Πολύ χρήσιμη ειδικά για Αθήνα, σε καμί…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση ... "αγγόρια" έπρεπε να κάνετε στον κύριο @tsine που το γράφει όχι σε μένα. Εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι.. ίσα ίσα χάρηκα γτ όπως λες κ εσύ φίλτατε @DaRk_dOg θα τσιμπήσουμε την 800. Αυτα.... ” Να σου φτιάχνουν τη κάμερα, να σου "φυτεύουν" κ την 800_ρα κ να συνεχίζεις να γκρινιάζεις...α πα πα πα...” Ποτέ έγινε αυτό καλέ... Πείτε και σε μένα Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Και εδώ κλαμα τα πράγματα... Τουλάχιστον για Tapatalk και chatting δεν κολλάει πουθενά 0b651602f3abb6f42a33a832ddbeff20.jpg Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από DaRk_dOg: “ Μου λείπει το καλοαναθρεμμένο ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ LTE ” Καλοαναθρεμμένο δεν το λες... με 20mbps max. :P” Γιατί σε χαλάνε 20mbps Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από tsine: “ Ναι τσάμπα διαφήμιση του redmi note 3 pro... Ως το κινητό που δεν είχε 800 μπάντα και την ενσωματώσε στην πορεία..... Ωραίο για διαφημιστικό σποτ Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Αυτό τι σχέση έχει συμφορουμίτη με το ποστ που έκανα link? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Όχι απλά θα είναι μεγάλη διαφήμιση για κινητό... Με το λινκ που ανέβασες κανένα Πολύ αδικία και πέσει σε αυτό το forum... Xaxaxaxa εγώ λέω ότι αν το δικο μας πάρει 800 μπάν…

• Παράθεση από DaRk_dOg: “Δείχνει να τα κατάφερε. Γενικά θα δούμε αρκετά πράγματα σχετικά με το ξεκλείδωμα της b20 τις επόμενες μέρες >>> forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67484850 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Ναι τσάμπα διαφήμιση του redmi note 3 pro... Ως το κινητό που δεν είχε 800 μπάντα και την ενσωματώσε στην πορεία..... Ωραίο για διαφημιστικό σποτ Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Όχι δεν λειτουργεί και αυτό για να μην μπορείς να γράφεις κλπ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κλασικά όπως στο λαπτοπ που δεν βγάζει εικόνα σε hdmi η vga για να μην κάνεις προβολή της σε μεγάλη οθόνη Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από astrah: “Αν δεις λέει awake 5ωρες από τις 9 άρα κοιμάται ετσι είναι; του εκανα πριν μια επανεκκίνηση και θα δω τωρα και πάλι.. Δεν είμαι ροοτ λόγω ote TV go. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άσχετο τι δουλειά έχει το ote tv Go? I δεν λειτουργεί στο κινητό αν το κινητό είναι root? Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Μιλάει για unofficial ROM που βγαίνουν Xda-developers από Freε Lancer programmers που έχουν τον πηγαίο κώδικα του cyanogen... Το πηγαίνουν σταδιακά κάνοντας πολλές αλλαγές και απανωτά compile μέχρι να βγάλουν κάτι που να θεωρηθεί αρκετά usable και να το αναρτησουν... ΑΝ μετά υπάρξει μεγάλη ζήτηση τότε αρχίζει το στάδιο της έκδοσης τον official cm nighty ROM η από τον ίδιο developer η από το cm Team Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jazzu4ia: “...πολύ ευχάριστο νέο, αφού θα επωφεληθούμε και εμείς : ...βγήκε γιά ταϊβάν, το redmi note 3 special edition, με το ίδιο hardware με το δικό μας, και από ότι λένε οι mods στο επίσημο κανάλι, φοράει την marshmallow... ...επίσης ξεκλείδωσαν τις μπάντες που χρειαζόμαστε γιά την wind στην ελλάδα, στο 4G... en.miui.com/thread-299743-1-1.html en.miui.com/download-301.html#449 ...προσοχή !!! ...ΜΗΝ προσπαθήσετε να φλασσάρετε την 7.3.9...” Ωραία κόλπα και τρικ... Άκου special edi…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Καλημέρα σας Εστειλα προχθές αίτημα για ξεκλείδωμα, και εχθές έστειλε η xiaomi sms το εξής : You've been granted the permission to unlock your device..... μου έδωσε την άδεια η όχι?” Ναι στην έδωσε φυσικά Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Έχουν αναφερθεί παλιότερα... Κάνε μία αναζήτηση στο google” Ναι είναι λίγο τρικ.... Άλλα οκ... Πολύ πιθανών να καταλήξεις σε bootloop Sent from my PRO 5 using Tapatalk