Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μακριά από ξεκλείδωτους bootloaders” Γιατί? Μπορεί κάποιος να μας πει τον τρόπο που μπορεί να ξεκλειδώνει το bootloader χωρίς αίτηση... Είμαι περίεργος με τι μεθόδους χρησιμοποιούν οι πρόγραμματιστες στα κινεζομαγαζα Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kazer: “καλησπερα στην ομάδα! επιτέλους μετά 1,5 μήνα έχω το κινητό ξανά στα χέρια μου..μ νέα πλακέτα!” Τι κινητό είχες αυτόν τον 1.5 μήνα που δεν είχες το xiaomi? Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Η φωτό είναι τραβηγμένη από το pro 5 λες και σου λέω την ήθελα και από το redmi note 3 pro για να κάνω συγκριτικό.” Έτσι όπως το ανέφερες δεν το κατάλαβα με την πρώτη.... ναι δεν είχα και τα δύο κινητά πάνω μου εκεί την στιγμή θα ανεβάσω όμως με την ορατή ευκαιρία Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ήθελα την ίδια και με το redmi...” Τι εννοείς? Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “Προτιμώ να το ανοίξω εδω. Εγω σίγουρα δεν μπορώ. Για να αλλάξω λάμπα φωναζω ηλεκτρολόγο που λέει ο λόγος. Υπάρχει κάποιος Θεσσαλονίκη (και μαγαζι δηλαδή) που να αναλαμβάνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το βασικό είναι να έχει ανταλλακτικό Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “@NasDriver είναι σίγουρα βλάβη. Με το ελαφρύ χτύπημα κάτι κόλλησε για λίγο και λειτούργησε για μισή ώρα. Μετά πάλι έπαψε να κάνει σωστή επαφή και λειτουργεί μόνο αν πιέσεις το φλας. @panandreas αν κάνεις ενα googlaρισμα θα δεις ότι πολλοί έχουν αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα, χωρίς ομως να βρουν λύση. Αλλάζουν ρομ χωρίς αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άρα το έχουν και άλλοι... ΑΝ το στείλεις πίσω 2 μήνες τι κινητό θα έχεις? Sent from …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “@tsine ούτε εγω έχω. Εσυ τελικά τι έκανες;; Παίζει κανα ρόλο που το πηρα από european warehouse; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανέναν εγώ πήρα άλλο.... Και τώρα έχω δύο... Το ένα για back up το άλλο το χρησιμοποιω Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλω official, να κλειδωσω bootloader να το ρο στειλω συστημένο στην Κίνα και να αναμένω κανα δίμηνο συνολικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στο ίδιο δίλλημα ήμουνα και εγώ και δεν είχα δεύτερο (back up) τηλέφωνο Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktax: “Επίσης ψάχνοντας... βρήκα αυτό Xiaomi Redmi Note 4 3GB 32GB Helio X20 4G LTE .... What about..? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από το 1 έως το 10 αυτό είναι 8 μουφα Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
Παιδιά το Android 6.0 στις συσκευές nexus πριν λίγο σταθεροποιηθηκε και από θέμα security και από θέμα διαχείρισης πόρων και από θέμα συμβατότητας με επεξεργαστές..... Μέχρι πριν λίγο δεν υπήρχε συσκευή με mediatek επεξεργαστή που να είχε 6.0.. Τα μόνα κινητά που είχαν ήταν αυτά με qualcomm επεξεργαστή ακολουθούμενα το από αυτά με exynos..... Τώρα αρχίζει το 6.0 και γίνεται mainstream.. Αρά πως γίνεται να λέτε ότι κάτι παλιωσε η έσβησε.. Όταν πριν λίγο καιρό οριμασε και ολοκληρώθηκε? Sent from m…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Παράθεση από tkvkp: “Για όσους το θυμούνται, όλα οκ με τη Wind, το 4G και την Αμοργό (Κατάπολα) . Εάν λοιπόν το 4G εκεί είναι στα 800 mhz, τότε όντως με την διαδικασία που ανάφερα σε παλιό ποστ, ξεκλείδωσα την band 20. Μένει μόνο να μάθουμε τι παίζει με την Αμοργό. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk ” Για να ειναι σιγουρο,πρεπει να δοκιμασεις με ενα αλλο κινητο που δεν εχει 800αρα και φυσικα wind,η απλα να αλλαζεις τη σιμ και να δοκιμαζεις. Ακομα καλυτερα θα ηταν ενα note 3…
-
Γιατί απλά έχει ψηφιακή προστασία και για ασφάλεια κλείδωμα μόνο του και θέλει κάποιο χρόνο για να μηδενισει το... Έτσι τουλάχιστον πιστεύω Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
Άρα εγώ ήμουν τυχαίρως Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από geoanto555: “@pavlidisc δεν πιστεύω αυτό με την γλάστρα να είναι μπηχτή για μένα; Πολύ ωραία φώτο.. ” E ναι ντε! Βασικά δεν την ήθελα με HDR. Δεν χρειαζόταν κιόλας...κατα λάθος πατήθηκε μάλλον... Πάντως άρχισα να το παίρνω το κολάι του και μου βγαίνουν αρκετά καλές φωτό πλέον. :rolleyes:” Όταν λες το κολλάει τι εννοείς? Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gepapagg: “παντως ανοιγοντας asphalt airborne και Facebook kai messenger και internet, ram σε χρηση 78%.καθαρισμα ολα μετα και 65% ram. Περιεργα τα πραγματα. Χαχχαχα.” Meizu pro 5 4gb ram... Πότε όσα clean να κάνω δεν πέφτει κάτω από 1200 free.... Άλλα είναι σαν λαπτοπ ότι και να ανοίξω ακόμα και YouTube συνεχίζει και παίζει στο background χωρίς να σταματάει η να ξαναφορτώνει.. Αρά δεν λέει κάτι το ποσό free έχεις Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “το 5% είναι τεράστιο ποσοστό.” Δεν αντιλέγωαλλα βλέπεις τι γίνεται Sent from my PRO 5 using Tapatalk