Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Gyroscope,

tsine - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παίζει το Game να έχει θέμα που το έκανε και σε άλλα κινητά lg g4... Lg g pad v500 Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• yeso521.com/xiaomi-mi5-pro-128gb-black.html Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Καλοδουλεφτω... Αντε ώρα να περάσεις ελληνική Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από haikostas: “Παράθεση από geoanto555: “@haikostas την έχεις επεξεργαστεί την φωτογραφία; ” Ναι φιλε μου μονο ομως με το raw filter στο photoshop λιγο επαιξα με το contrast, highlights κλπ δεν εχει μεγαλη διαφορα με την αρχικη φωτογραφια.” Το loss of detail όταν κάνεις ζουμ να δεις ένα κτήριο δεν διορθώνεται... Και το sharpening λειτουργία περίεργα λίγο που το δοκίμασα Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Nikozzz35: “Nasdriver μόλις δοκίμασα το track checker κ μου εβγαλε το εξης 2016/06/06 23:17 - Arrival at Destination Post (Country: GR) Πηρα ομως εχτές στα ελτα κ μου ειπαν οτι ακομα έρχεται απο Σιγκαπούρη. Αργη να ενημερωθη το συστημα τους ? Παίζει να εχει χαθεί το πακέτο ? Τι πρέπει να κανω τώρα?” Εμένα έμεινε σε αυτή την κατάσταση πολύ καιρό να ξέρεις 2 μήνες περίπου Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jerry007: “Καλημέρα παιδιά, Εχω καταντήσει φορτικός με το θέμα αυτονομίας της μπαταρίας και διαβάζω ότι και άλλοι έχουν παράπονο με την τελευταία GTV Dev. Την φοράω Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με την ίδια χρήση που 4 dev πίσω το κινητό μου έβγαζε 1.5-2 μέρες πλέον πασχίζει να βγάλει 20 ώρες. Δεν έχω battery drain από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή όπως Shell η Google services. Από το πρωί στις 6.30 που το έβγαλα από το ρεύμα με μισή ώρα browsing σε tapatalk και reddit μέσω WiFi με αυτ…

• Redmi note 3 pro

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ μέχρι τις 11 μου γράφων μπορώ να κάνω respond Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Redmi note 3 pro

Μήνυμα

Επιπλέον παιδιά το PayPal μου ζητάει να του στείλω έξτρα στοιχεία για το Claim τι στέλνω? Γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνω Claim Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mirotis: “Εχει συζητηθει αρκετα το θεμα της Singapore με τελευταια posts εδω... xiaomi-miui.gr/community/index…91-Track-Trace/?pageNo=13” Είδα ελάχιστα ποστ να αναφέρονται στην κλοπή Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Και εγώ.. παραγγελία Redmi 3 στις 17/03, στις 27/03 μου γράφει "Arrival at destination post" ενώ στα ΕΛΤΑ ακόμα φαίνεται οτι βρίσκεται Σινγκαπούρη. Τώρα 81 μέρες μετά, πήρα τα χρήματα πίσω απο claim αφού είχα ανοιχτό case 30-35 μέρες. Είχα και συχνή επικοινωνία με το μαγαζί αλλά και οι ίδιοι μου είπαν να ανοίξω case στο paypal. Τώρα τι ακριβώς έγινε δεν ξέρω... βέβαια είχε και το θετικό του το όλο σκηνικό, καθώς η κοπέλα για την οποία προοριζόταν το Redmi 3 τώρα έχει Red…

• Redmi note 3 pro

Μήνυμα

Ναι παίδες και εγώ από 15/4 αποστολή ακόμα δεν ήρθε..... Έκανα Claim και το PayPal τώρα κάνει Review την υπόθεση Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Χρόνια πολλαααα Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από tsine: “Καλό κατάστημα το flgearbest? Είναι αξιόπιστο? ” Τελευταία από τα πιο αναξιόπιστα ... Πολλά δέματα τους ήρθαν ατύλιχτα - σπασμένα, άλλα δεν ήρθα καθόλου, είχαν τρομερά Delay και γενικά τελευταία μπάζουν νερά” Άρα τι να το κάνω που έχει χαμηλή τιμή... Είναι σαν να πετάω τα λεφτά μου στο άγνωστο... Παρόλα αυτά από minideal εμένα ακόμα δεν είχες το κινητό μάλλον είναι από τα 15000κλεμμενα που είδα σε προηγούμενο ποστ... Από 18/4 Sent from my PRO 5 using…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “165Ε το 32αρι το χρυσο! Ψηνομαι δηλαδης να παρω και εγω και αλλο. gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html” Καλό κατάστημα το flgearbest? Είναι αξιόπιστο? Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Κάτι πολύ ενδιαφέρον floating performance monitor [2015.02.24] PerfMon v1.21 - Floating Perfor… | Android Development and Hacking Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Ναι το θέμα είναι ότι η xiaomi δεν μπορεί να βρει εξαρτήματα για το κινητό.... Ο sensor που είναι ο S5K3P3 είναι ο ίδιος... Αλλάζει η υλοποίηση του module από τον κάθε κατασκευαστή Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Ναι το ίδιο και meizu... Έχει manual focus .... shutter speed 420s..... ISO klp klp... Άλλα δεν έχει το google camera api 2 το φτιάξανε εξολοκλήρου μόνοι τους Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Και κάτι ακόμα σκέφτομαι για πιο γρήγορα όταν πάρω το redmi note 3 pro απο ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy που θα έρθει πιο γρήγορα και το έχουν ίδια τιμή με Κίνα... Τι λέτε? Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Παιδιά το κινητό από Κίνα που περιμένω.. Έχει καθυστερήσει είναι στον 1 μήνα και 45 μέρες.... Έκανα dispute από PayPal στο minideal... Αύριο λίγη η προθεσμία για Claim... Το minideal όμως μου λέει ότι έκανε αναζήτηση του δέματος και το βρήκε και θα ανανεώθουν οι πληροφορίες του tracking number σε κάποια από τις επόμενες μέρες.... Άλλα δεν τους πολύ εμπιστεύομαι μπορεί να το λένε έτσι για να χάσω την δυνατότητα να κάνω Claim... Καμία γνώμη? Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@referravag με μετατροπη του paypal σου βγήκε τόσο;” Κανονικά πόσο πάει δηλαδή? Τώρα εννοώ.. Το 227 είναι ακριβω? Sent from my PRO 5 using Tapatalk