Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παιδιά αυτό ισχύει που γράφαμε στο Miui forum 2)Samsung Camera module - S5K3P3 sensor Already used in Samsung S6 edge 16 Mp , Dual Image processing , Isocell technology , Large F/2.0 aperture (larger than F/2.2 and takes better pictures in low light ) industry’s first 1.0μm-pixel-based 16 megapixel (Mp) CMOS image sensor the most advanced 1.0μm-pixel imager, which meets both high-resolution and slim design requirements for smartphone cameras Built with 1.0μm pixels, Samsung’s new 16Mp image sen…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Οπως βλεπετε παιδια οσο βγαινουν update και οσο ασχολουμαστε λιγο παραπανω με την καμερα (και δεν περιμενουμε να τα κανει ολα μονη της), τα αποτελεσματα ειναι παρα πολυ καλα! @tsine Βλεπω μαλλον εισαι απο τα μερη μου (Μανη) , αν και εγω εχω χρονια να παω!” Ναι από Μάνη είμαι..... Απλά το κινητό το μόνο που διορθωθούν τα updates είναι το color και τα Settings... Το surpness καθώς και τον θόρυβο δεν τον έχουν αλλάξει.. Και ναι οκ υπήρξε βελτίωση σε σχέση με παλιά.. Δηλαδή …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “@tsine Αναφέρουν ότι έχει bug στο battery drain. Πλέον φτάνει με το ζόρι τις 6 ώρες SoT. Παρατήρησες κάτι τέτοιο; Redmi Note 3 Qualqomm China Stable 7.2.4(LHOCNDA) Bugs Αυτό πάντως που επιλέγουν τυχαία μερικούς για να τους δώσουν beta stable rom είναι αστείο” Επειδή ξεφεύγουμε.... Εγώ ίσα ίσα παρατήρησα το αντίθετο... Η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από πριν.... ΜΕ ΚΑΜΙΆ ΡΟΜ ΔΕΝ ΈΧΩ ΦΤΆΣΕΙ ΟΎΤΕ ΞΕΠΕΡΆΣΕΙ 6 SOT... Πως το καταφερνεται? Sent from my Redmi Note 3 Pro using T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “"Hello, The ROM you got via OTA is Beta Stable and is pushed to some random users before its Public Release. Other users will get it in Coming days. Don't share or Leak the link. Regards Muzamil" Εντάξει βρήκα την απάντηση που έψαχνα. Μπορείς να βγάλεις σέλφι με το fingerprint πλέον έτσι; MIUI 7.2 Global Stable V7.2.4.0.LHOMIDA for Redmi Note 3 (SD)! Released” Χίλια thanks δεν το είχα δει..... Τώρα; το δοκίμασα και τραβάει με το fingerprint Sent from my Redmi Note 3 Pro usin…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “@tsine Σου ήρθε με ΟΤΑ ή την πέρασες εσύ; Δεν μου έχει έρθει τίποτα εμένα, ακόμα την 7.2.3.0 έχω και η πλάκα είναι πως δεν βρίσκω τα logs για την 7.2.4.0” Μου ήρθε ota αυτόματα... Δεν έκανα κάτι Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “@tsine Πηρες ΟΤΑ για 7.2.4; Πώς που ποτε;;; θέλω και γω Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Εδώ και 7 μέρες... Επιπλέον ο sensor πάει Iso 100 - >3200 και shutter speed max 1/10 d53308ccd97f0f38a6be8c7d24efbbe8.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από tsine: “Αν πραγματικά ήθελες Camera phone στα 150 ευρό θα επερνες Samsung j5 2015 edition... ” Και αυτές είναι από xiaomi των 100 ευρώ Απλά για να μη νομίζετε ότι όλα έτσι είναι ” Απλά το μόνο που βλέπω είναι daylight daylight.. Και βράδυ με πολύ φως... Τίποτα low light έχεις? Η πρώτη που ανέβασες εεχει πολύ θόρυβο παρόλα αυτά Γιατί αλλιώς ανεβάζω και εγώ αυτή a3e6690aa88a8eac006f9f57cbe08842.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “Τραβουσα το λιμάνι της Καβάλας το βράδυ σε πολύ χαμηλό φωτισμό και οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλές και αν θέλεις να μιλήσουμε ειλικρινά, πολύ καλύτερες από το RN3 σε όλες τις συνθήκες (γνώμη μου πάντα). Το κακό με το S3 βεβαια ήταν ότι βγήκε με πολλά ελαττώματα στο SW. Μιλάω πάντα για το I9300. Και το είχα πληρώσει 540 ευρώ Cash. Ακόμα τα κλαίω για το σύνολο του κινητού πλην της φωτογραφικής πάντα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Ναι δεν είπα ότι δεν ήταν καλύτερ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “Και το J3 2016 βγάζει πολύ καλές φώτο Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Ναι μου πεις ότι τραβουσες με το s3 low light χωρίς θόρυβο.. Πχ το φεγγάρι να χτυπάει στην θάλασσα.. Η κάποιο φωτισμό σε κάποιο μνημείο το βράδυ και δεν είχε θόρυβο εγώ πάω πάσο Το j3 με τόσο μεγάλο f στον φακό δεν πάει πουθενά..... Το j5 2015 έχει f 1.9 Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “@tsine Χαλια σε low light το S3? Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Μέχρι και το IP5s (σε κάποιες συνθήκες και το 6) το πατούσε άνετα. Το καλύτερο ήταν όταν ζουμαρες για να δεις μια λεπτομέρεια. Άψογη ανάλυση. Τώρα από κει και πέρα γνώμες είναι αυτες Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Στείλε στο άλλο θέμα γιατί εδώ δεν μπορώ να σου κάνω reply ξεφεύγουμε Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk