Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν έχουμε όλον τον πηγαίο κώδικα του επεξεργαστή... Απλά εφόσον χρησιμοποιεί A53 αυτοί τουλαχιστον σε μια fpga φτάνουν άνετα πολύ χαμηλά... Για τον A72 δεν ξέρω.. Μπορεί ο 650 να μην έφτασε το expected στα simulation στην fpga και γι αυτό δεν χρησιμοποιείτε και συχνά... Ίσως και το 652 αν τον δούμε σε κάνα κινητό (εκτός του Samsung που βγάζει περίεργος πολύ χαμηλό score παρόλο που έχει 4ΧA72) να δούμε που μπορεί να φτάσει έχει 4χA53 και 4χA72 Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από antonius: “Λογικό είναι. Στο cpu-z βλέπει κανείς idle speed εκείνη τη στιγμή (άντε και λίγο παραπάνω από ότι μικροδιεργασίες γίνονται εκείνη τη στιγμή). Ότι ισχύει και στο pc forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13100/ Το να το βλέπεις να δουλεύει στο μέγιστο συνέχεια θα ήταν ανησυχητικό...” Ναι αλλά ποτέ δεν πάει κάτω από 691 έστω και για ελάχιστα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από tsine: “Έχει σχολιάσει κάνεις γιατί τα mhz του επεξεργαστή δεν πέφτουν κάτω από 691mhz ” Όλοι οι επεξεργαστές είτε είναι κινητών είτε υπολογιστών έχουν μία μέγιστη και μία ελάχιστη τιμή. Στα χαρακτηριστικά του κινητού πάντα αναφέρεται η μέγιστη τιμή Αν βάλεις την εφαρμογή CPU-Z τότε θα δεις πόσο είναι η ελάχιστη τιμή στον επεξεργαστή σου :)” No 2c430f1fa631119e2a1420ba707c47b8.jpg Άρα έπρεπε να μπορεί να πάει 400 Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tsine: “Ναι άρα πως προστατευομαστε? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Με τον ΙΔΙΟ ακριβώς τρόπο που προστατευόμαστε όταν αγοράζουμε συσκευές οποιασδήποτε άλλης εταιρείας... :/” Εννοώ από την ακτινοβολία Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Official SAR values by Xiaomi
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι άρα πως προστατευομαστε? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakasa: “Ναι αλλά ήταν μαζί και η φόρτιση, η χρήση του GPS και πιθανότατα κάποιας εφαρμογής πλοήγησης..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Ναι πλοήγηση +GPS +4g+φορτιση Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakasa: “@tsine μήπως το είχες στο παρμπρίζ και το παραζέστανε ο ήλιος?” Ναι ρε αλλά δεν τον χτυπούσε ο ήλιος τόσο έντονα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: Snapdragon Settings: - auto - Exposure : 0 - Iso: auto - Focus mode : Continuous 13092b43e1a4496705b2474a960ac7ce.jpg ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: Pro capture full Settings: - auto - Exposure : 0 - Iso: auto - Focus mode : Continuous 28e19c99b76b8491871ec807b306cd1b.jpg ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: open camera Settings: - auto - Exposure : 0 - Iso: auto - Focus mode : Continuous d847bb88e5535ee8e1a15e10f13761a6.jpg ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: Miui Settin…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “Μήπως έχεις εξοχικό στην Τουρκία; Από το Locale θα είναι λογικά μην μασάς! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” ΔΕΝ ΈΧΕΙ LOCALE Τουρκία εγώ έχω βάλει Spain .. λες να κόλλησα κάνα ίιο? Επιπλέον πριν λίγο το κινητό με 30 λεπτά GPS (+ φόρτιση από το αυτοκίνητο) που πήγαινα κάπου έφτασε 80C η pa_therm... Το κινητό δεν μπορούσα καν να το ακουμπησω... Το μέταλλο πίσω είχε γίνει μάτι κουζίνας.... Σκεφτείτε το έβαλα μπροστά στο air-condition να κρυώσει ποιανοντας το από καλώδιο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “@tsine Και πως το έλυσες με το πληκτρολόγιο που αλλάζει μόνο του; Δεν γίνεται να μην κάνω clean την Ram συνέχεια γιατί με το Matlab ανοιχτό τραβάει απειρη μνήμη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Το έλυσα κάνοντας clean μια μια τις εφαρμογές αντί να πατήσω το χ και να το κάνει αυτόματα Και πραγματικά προς τρέχει matlab στο κινητό στις 5.5inches... Επιπλέον το έχεις αγοράσει? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “@Xstos Δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά αλλά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει και εμένα..ειδικά αυτό με τα text boxes και το πληκτρολόγιο. Και ξέχασα να αναφέρω πως έχω την Global Stable 7.2.3.0 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Εγώ παιδιά είχα αυτό με το πληκτρολόγιο κάθε φορά που έκανα καθαρισμό την ram (άλλαζε στο Google keyboard)...... Αυτό με τα lag spikes το διόρθωσα επιλέγοντας από το battery manager κάθε 10 λεπτά αδράνειας να κάνει clean...... Αυτό με το πληκτρολό…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Το μονο θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι πια τραβηξα με πια εφαρμογη... μαλλον πρεπει να ειναι 1 ) Mi , 2) SnapDragon 3) Open Camera” Προσπάθησε αν γίνεται να ακολουθήσεις την δομή των φώτο με.. Γιατί αν δεν λες πιο APP χρησιμοποιησες χάνετε η μπάλα... + ότι δεν λες σε ποια Rom είσαι.. Αν είδες στην αρχή του ποστ έχω μια ενδεικτική δομή Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Με για με το καλό να το λιώσεις Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
ΠΑΙΔΙΑ το είχατε παρατηρήσει.... Αν διπλό πατήσεις γρήγορα πάνω σε ένα εικονίδιο που έχει το σηματάκι με τις ειδοποιήσεις... Σου ανοίγει ένα επιπλέον πλαίσιο με σύντομη περιγραφή των ειδοποιησεων... Λειτουργεί και σε Facebook και σε Gmail και σε όλα όσα έχουν παραπάνω από 1 ειδοποίηση Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Αν έχεις κινεζική Rom πρέπει να κατεβάσεις το Google Now... Πατάς να κάνεις search... Κλασσικά μιλάς και του λες open Google play services... Θα στο εμφανίσει και το ανοίγεις... Δεν είχα βρει άλλο τρόπο όταν είχα την κινεζική Η δοκίμασε να του πεις open Google Settings Αυτά Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk