Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

tsine - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Chridimi1: “@lallasgr στο date and time δεν βρίσκω κάτι σχετικό με location Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Όπως είπα πας Google settings->location Την εικόνα που έστειλε έχει και άλλα εικονίδια αν σκρολαρης Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Chridimi1: “Παιδιά που βρίσκεται το location στις ρυθμίσεις; έχω κατεβάσει το here για GPS και δείχνει σωστά την τοποθεσία μου και φαντάζομαι ότι έχω κλειστό το location Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Κατεβάσεις το task bar από πάνω και στα εικονίδια εκεί που είναι το WiFi silent κλπ κλπ έχει πιο κάτω και GPS.... Επιπλέον μέσα στο APP Google play services έχει να ρυθμίσεις την ακρίβεια Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Όποιος δεν το είδε έχω κάνει ένα Thread για να μιλήσουμε συγκεκριμένα για την κάμερα του redmi note 3 pro Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ναι απλά το αναφέρω γιατί πχ στέλνεις ένα bug που μπορεί στην developer Rom να έχει διορθωθεί εφόσον είναι πιο μπροστά σε εκδόσεις.. Αλλά εμείς με τον STABLE να μην το έχουμε λάβει ακόμα στην τωρινή έκδοση Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Κάτι άκυρο.... Το Miui bug report το λαμβάνουν στα σοβαρά όταν στέλνεις κάτι.... Εννοώ αν δεν είσαι σε developer Rom Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: Snapdragon camera Settings: - HDR - Exposure : 0 - Iso: auto - Focus mode : Continuous 3d4fbe6cf6d72f5626a053eb4b3e1bfe.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: Miui camera Settings: - HDR - Exposure : 0 - Iso: auto - Focus mode : Continuous a7d183c868ccd9d9f2386235ce68b944.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: Pro capture full Settings: - HDR - Exposure : 0 - Iso: auto - Focus mode : Continuous 43e81a72b09355cfaa10c6fad4a44134.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: Snapdragon camera Settings: - auto mode - Exposure : 0 - Iso: auto - Focus mode : Continuous 1e0da85b4bb56d9d00e49cd26a11204b.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

ROM: 7.2.3.0 GLOBAL STABLE APP: Pro capture full Settings: - HDR - Exposure : 0 - Iso: auto - Focus mode : Continuous e73811bf28e80c36a50e4ce05086a034.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από Chridimi1: “ Κάνω την αρχή παιδιά. Η φωτογραφία είναι από stock camera με λίγο ανεβασμένη έκθεση και το κινητό μου έχει την τελευταία Κινεζική developer. Τέλος η φωτογραφία είναι από το parking του one mall στη Θεσσαλονίκη Sent from my Redmi Note 3 using Tapatal ” Ακολούθησε λίγο τις οδηγίες για το πώς να ανεβάζουμε τις φωτό για να μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να κάνει review τα settings της φωτογραφίας

Μήνυμα

Καλησπέρα στο Forum Μιας και έχουμε πολλά διάσπαρτα Post που μιλάνε για την κάμερα το Redmi Note 3 Pro και επειδή ο κόσμος που διαβάζει το forum είναι λίγο μπερδεμένος προτείνω σε αυτό το thread να κάνουμε μια στοχευμένει συζήτηση για την κάμερα . Μπορούμε να ανεβάζουμε camera samples με την προϋπόθεσή: 1. Να γράφουμε πιο κάμερα application χρησιμοποιούμε 2. Σε ποιά Rom είμαστε και έκδοση 3.Τι settings χρησιμοποιήσαμε για να τραβήξουμε την κάθε φωτογραφία Αυτό θα βοηθήσει πολύ πιστεύω . Το μόνο …

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Chridimi1: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Chridimi1: “Παιδιά πριν παραλάβω το κινητό με τρομαζαν αυτά που άκουγα για την κάμερα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα ” Μύρισε Θεσσαλονικη (πλατεία Ναυαρίνου) ή κάνω λάθος ;;;” Σωστά φίλε μου Και μια ακόμα σε λίγο πιο δύσκολες συνθήκες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Με πιο πρόγραμμα τραβάς... Και σίγουρα αυτή η low light είναι με manual iso setting??? e572768fba9a55d65c17c9f4053b9a58.jpg Εμένα γιατί το …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από koutsoupis: “Εγώ δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Σήμα μια χαρά. Σήμερα ενεργοποίησα και το 4G και πιάνει κ αυτό.” Λέω σε σημεία που πριν έπιανε 2 γραμμές τώρα δεν πιάνει.. Αυτό όπου αλλού είχα πάνω από 3 γραμμές όλα κομπλέ @MIUI_ART πως ξανακάνω φλας χωρίς να έχω την 7.2.3.0 ρομ την κατέβασα σαν οτα 128mb Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παιδιά η 7.2.3.0 global stable έχει πρόβλημα με το signal..... Εκεί σε σημεία που έπιασα 2 γραμμές σήμα με τον 7.2.2.0 .. Τώρα βγάζει emergency call only Κάποιες φορές και no service Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από koutsoupis: “Bug fixes and system optimizations. Με μια πρώτη ματιά μπήκαν τα εναλλασσόμενα wallpapers που ήταν στην κινέζικη ρομ” Τι ανέβασα μερικά ποστ πριν Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• 0b4107e574f7164d91555e4e720e99db.jpged75d128ffc65343c1c31ab51e02c814.jpg New ota 7.2.3.0 global stable μόλις το πέρασα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@tsine τι ακριβώς θες να κάνεις? Έχεις twrp και θες να το αναβαθμίσεις? Δεν έχεις και θες να το περάσεις για πρώτη φορά? Για δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω να καταλάβουμε τι ψάχνεις!!” Δεν ψάχνω κάτι απλά είδα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το odin η ακόμα και αν κάνεις root να περάσεις το twrpαπευθειαεψαπο το κινητό.. Προς το παρόν δεν έχω τίποτα... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Παιδιά αυτό που γράφει το team win recovery project λειτουργούν με odin η με root Xiaomi Redmi Note 3 Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nik68: “Να η κατάσταση του δικού μου: (από Vickmal) Παραγγελία 23/3 31/03/2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) 28/03/2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 26/03/2016 Received from Customer Οπότε σήμερα το πρωί παίρνω τηλ. στα ΕΛΤΑ να δω τι παίζει. Λέω το tracking No και κυρία από την άλλη πλευρά απαντάει ότι στις 30/3 ήταν στο αεροδρόμιο της Κίνας κι ότι έχω …μέλλον ακόμη. Αυτά δυστυχώς. Αναμονή και υπομονή.” Καλός η κακός... Customer η εταιρεία μεταφορών θεωρεί κ…