Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “Παράθεση από Project_P: “@DrSaG Αν το παρεις απο την κινα στα περισσοτερα μαγαζια σου δινουν επιλογη τι ROM θελεις να εχει (official κινεζικη / πειραγμενη unofficial multilanguage) . Αν το παρεις απο ευρωπαικη αποθηκη ερχεται 99% με multi. Για ολα τα αλλα που ρωτας διαβασε εδω RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official) ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ωραίος οδηγός, διάβασα και τα περισσότερα σχόλια των μελών. Θα ήθελες να μο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dim74: “πηρα μαζι με εναν φιλο το τηλεφωνο με Multi-language Rom&Google play store installed.απο την πρωτη μερα κανει και στους δυο ακριβως το ιδιο θεμα,οταν κανουμε ενεργοποιηση ζητα pin και για τις δυο καρτες(sim 1 vodafone και sim 2 wind) και μετα μας βαζει κανονικα μεσα στο τηλεφωνο αλλα πανω δεξια στο σημα και στις δυο καρτες σιμ εμφανιζει ενα x.αν αφησω την οθονη να σβησει και την ανοιξω παλι μου εχει βγαλει παλι την οθονη να δωσω παλι pin και για τις δυο καρτες sim,αφου το κα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Πάντως οι Ελληνικές ρομ (φαντάζομαι μπορεί να γίνει το ίδιο και στις global με τη χρήση superuser.zip) μπορούνε και οι δύο να είναι rooted Μόνιμα. Η Ελληνική dev μόλις εγκατασταθεί είναι prerooted από την αρχή ενώ για την Stable επιλέγετε εσείς μέσα από το TWRP αν θέλετε να την rootάρετε ή όχι!! :)” Θυμάμαι με το one plus που με κλειδωμένο boot loader έκανες root από adb μόνο με το image Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tsine: “Κάτι ακόμα παίδες το Facebook chat γιατί δεν κάνει pop up με τα εικονίδια των επαφών Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Γιατί δεν βάζεις Messenger να μην έχεις πρόβλημα?” Ναι το messenger εννοώ.. Σορρυ κάνει ήχο ότι έχω μάθημα αλλά πρέπει να ανοίξω το app του messenger για να δω τι μου στείλαν Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geokim: “Παιδιά έχει τρέξει κανείς την mi verification app ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Γιατί? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xristosnay: “Παράθεση από geokim: “ Δοκίμασα και με manual camera full και λέει ότι δεν υποστηρίζει shutter control το κινητό. Ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα firmware ” Σε παλαιοτερο μου κινητο για να μπορω να επεμβω σε κλειστρο επρεπε να ειναι ρουταρισμενο πρωτα το τηλεφωνο.. Απλα το αναφερω” Αλλά τραβάγε παραπάνω φως αφότου το rootares και είχες manual shutter speed??? Πιστεύω ότι είναι θέμα firmware Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Έψαξα λίγο για την κάμερα... Για να έχεις shutter speed και raw image και όλα τα καλούδια.. Πρέπει να έχεις Google Camera Api 2 full.... Το πιθανότερο επειδή το NOTE 3 έχει Api level 22 έχει Google camera Api 2 αλλά το legacy που έχει κάποια manual settings αλλά όχι όλα... Δηλαδή ναι μεν είμαστε στο Api level 22 που εμπεριέχει το Camera Api 2 αλλά δεν έχουμε όλα τα setting είτε λόγο hardware limitation είτε λόγο software (δεν ενσωματώνει η xiaomi το full camera Api 2) 1. Legacy mode only iso exp…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geokim: “Λοιπόν τελικά αυτή ήταν η εφαρμογή . αλλά δουλεύει το exposure κανονικά νομίζω . απλά στα setting έχει επιλογή για exposure shot max τα 2 MP. Δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση που έχω η οποία είναι παλιά αλλα full ομως την βρήκα με δολιους τροπους για δοκιμή. Αν βγάλεις φωτό με exposure απο 2 sec και πάνω μία λάμπα πχ και κουνισεις λίγο την κάμερα θα δεις που διαγράφει γραμμή το φως της. Που σημαίνει ότι δουλεύει θεωρητικά για μένα, απλά δεν είναι καλή η ποιότητα . θα ψαξω για νε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geokim: “Ήταν η αυτό η ένα άλλον. Κλείνω προς το άλλο, θα ενημερωσω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Αν εννοείς αυτό δεν λειτουργεί στο Camera fv5 είναι μουφα dec5769586b8303ad595edc2e630f804.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geokim: “Αν θυμάμαι καλά camera fv 5 , δεν είχα δοκιμάσει την δωρεάν όμως . επίσης δεν είμαι σιγουρος θα σπίτι μόλις γυρίσω κ θα σου πω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Το δοκίμασα δεν λειτουργεί με το Camera fv5 και καλά μένει το κλείστρο ανοιχτό αλλά δεν τραβάει παραπάνω φως... Μουφα είναι Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geokim: “Ναι με άλλες εφαρμογές βγάζει . με άλλες μπορείς να ρυθμίσεις και το χρόνο κλείστρου . αλλά για το κ4 το κινητό δεν τραβάει ιδιαίτερα ... Μπορεί δλδ αλλά με lag Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Με ποια μπορείς να ρυθμίσει τον χρόνο κλειστρου... Δεν βρήκα ούτε μια που να μου το επέτρεψε... Για στείλε Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
tsine - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Polizos: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από Polizos: “εχω κινεζομαγαζου τωρα,και απο recovery μεσω του mi pc suiteκανει install τιν 7,2,3,0LHNCNDA ” Γίνεται απευθείας μέσω το miui software να περάσεις official Rom? Και δεν μιλάω για το Miflash.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” οταν μπηκα στο recovery το mi suite το εβγαλε αμεσως και τωρα κανει την εγκατασταση,σε λιγο θα ξερουμε” Για να δούμε Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk