Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
tsine - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Polizos: “εχω κινεζομαγαζου τωρα,και απο recovery μεσω του mi pc suiteκανει install τιν 7,2,3,0LHNCNDA” Γίνεται απευθείας μέσω το miui software να περάσεις official Rom? Και δεν μιλάω για το Miflash.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
tsine - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Polizos: “Παιδες μια βοηθεια παω να εγκαταστησω την κινεζικη dev ρομ γιανα μπορεσω να ξεκλιδωσω το bootloader και οταν παο να κανο install απο τον updater μου λεει cant verify update.. τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?” Εν έχεις official Rom installed που σημαίνει ότι πρέπει να διαβάσεις τον οδηγό για να περάσεις την official Rom από Sp flash tool Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Παράθεση από geokim: “Γεια σας παιδιά , βγήκε η global dev ROM για το redmi note 3 pro ! ” Αυτή μας κάνει για πιο "εύκολο-γρήγορο" ξεκλείδωμα ή καλύτερα η κινέζικη;” το ξεκλείδωμα ένα είναι.... Δεν ξέρω απλά τα πλεονέκτημα είναι ότι παίρνεις εβδομαδιαία updates λογικά??? Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Ευχαριστώ παιδιά Λέτε το πρόβλημα με τις σιμ να είναι θέμα hardware? Όσοι το έχετε τι ημερομηνία παραγωγής είναι, εμένα 2/2016 νομίζω Отправлено с моего Redmi Note 3 через Tapatalk” Που το βλέπω αν δεν έχω το κουτί Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Παράθεση από tsine: “Το είχα αναφέρει κάποια ποστ πιο πριν... 7.2.2.0 global ” Ναι sorry απλα επειδη ειχες αναφερει οτι εχεις αλλαξει 2-3 ειχα χασει την μπαλα. Δεν ξερω αν φταιει οτι οσοι την εχουν παρει ειναι σε beta εκδοση. παντως και στο ξενο φορουμ δεν ειδα καποιος να εχει το ιδιο θεμα. Στο εκανε και με αλλες ROM? Επισης εντελως πληροφοριακα οι καρτες ειναι κομμενες οι ετοιμες για τα slot που μπαινουν (μηπως ειναι πιο ''πρακτικο'' το θεμα).” Το έκανε και στις 7.1.8.0…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Παράθεση από komatoza: “Πάντως μεγάλο φάουλ αυτό με τις σιμ, και μετά από τόσες ρομ ακόμα δεν το διόρθωσαν Απορία: το bootloader γίνεται να ξανά κλειδωθεί? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ναι ξανακλειδωνει ιδιαιτερα αν περασεις official rom (νομιζω σου δινει επιλογη, αλλα για αυτο δεν ειναι 100% σιγουρος... παντως κλειδωνει σιγουρα και μετα πρεπει να ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ την διαδικασια απο την αρχη...) @tsine Πια ROM εχεις ?” Το είχα αναφέρει κάποια ποστ πιο πριν... 7.2…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Μάλιστα, οπότε κάθομαι στην global προς το παρόν. Στις κλήσεις το δίκτυο σου αλλάζει από 4g σε 3g? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Φυσικά... Δεν ξέρω αν έπρεπε να το κάνει... Αλλά το έκανε και το LG g4 και ένα s5 ένας φίλου και υποθέτω ότι αν είναι και δεν έπρεπε να το κάνει... Είναι γενικό φαινόμενο Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα 7.2.2 global, τώρα κατεβάζω την τελευταία κινεζική να δοκιμάσω. Από ποιότητα στις κλήσεις πως το βλέπεις έχει αυτό το HD voice να το πω? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Σε σύγκριση με το LG g4 που έχω δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από θέμα ποιότητας κλήσεων... Τώρα αν αυτό σε καλύπτει οκ αλλιώς δεν ξέρω να απαντήσω Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Έχει κανείς άλλος θέμα με τις σιμ? Χάνετε το σήμα και ζητάει κωδικό πάλι. Αυτό το είχα και στην τελευταία ελληνική αλλά και τώρα στη global 7.1.8 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Ο έχω και εγώ αυτό το θέμα και το έλυσα απενεργοποιωντας το να ζητάει pin... 7.2.2.0 global Το άλλο με το 4g δεν είχα θέμα πιάνω σχεδόν παντού Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Παράθεση από Souits: “7aa0e1e3cfd851a8c4d7559d5500e842.jpg φορτίζει 25 λεπτά και αρνηται να μπει σε deep sleep.... Οπότε τι κάνω;; Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo. ” Όταν δεν μπαίνει σε deep sleep τότε κάποια εφαρμογή τρέχει συνέχεια στο background.... Πήγαινε στα apps από τα settings και κάνε force close ότι έχεις εγκαταστήσει από play store Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Εμενα παντως που το εχω βαλει μονο σε USΒ 3 φορτιζει κανονικα (Official Global Stable 7.1.8)” Το παιδί αναφέρει ότι το χειρίζεται ενώ φορτίζει(από τον υπολογιστή) και άδειαζει ... Που είναι πολύ λογικό Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Πολύ καλή εφαρμογή είναι το ampere playstore σου λέει πόσο φορτίζει ξέρω φορτίζει εκείνη την στιγμή σε MAH
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “@RadicalGR δλδ εάν βάλω 2a μετασχηματιστη στο hub στο pc θα φορτίζει;; Το λαπτοπ έχει usb 3 δεν θα έπρεπε να φορτίζει εκεί;; δεν δίνει περισσότερο ρεύμα εκεί;; Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.” Βασικά τι σχέση έχει που είναι usb 3.0? Ακόμα και να έβγαζε παραπάνω καμία θύρα υπολογιστή δεν βγάζει 2a Επιπλεον τσέκαρε με το Cpu spy plus αν το κινητό σου μπαίνει σε deep sleep όταν φορτίζει από usb υπολογιστή... Γιατί ο επεξεργαστής πολλές μένει ανοιχτός για περίπτωσ…