Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “@tsine το ιδιο εχουμε... Άβυσσος η ψυχη του κινεζου...” To testing σε τέτοια θέματα είναι τρελή υπόθεση... Εδώ εμείς ένα από Web application φτιάχνουμε και έχει 200 περιπτώσεις που σκαλώνει και δεν τις είχαμε προβλέψει Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται μερικοι να εχουν το bug κ αλλοι οχι... Τι settings εχεις ως χωρα??” Greece Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από markito: “Παράθεση από tsine: “Δεν το βρίσκω Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Μάλλον έχεις και εσύ το γνωστό bug που συμβαίνει τυχαία σε κάποιους. Πως την πέρασες τη ρομ? Ota?” Όχι... Κατέβασα το update από το English forum.. Και μετά επιλογή στον updater.. Choose package... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Κακώς, γιατί δε σου ήρθε OTA? Αν θέλεις περνάς μια fastboot rom καθαρά αλλιώς περιμένεις για το επόμενο Update μήπως δωθει f…
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από tsine: “Δεν το βρίσκω Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Μάλλον έχεις και εσύ το γνωστό bug που συμβαίνει τυχαία σε κάποιους. Πως την πέρασες τη ρομ? Ota?” Όχι... Κατέβασα το update από το English forum.. Και μετά επιλογή στον updater.. Choose package... Μην μου πείτε ότι πρέπει να κάνω full wipe.. Για κανένα λόγο Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από linuxilakis: “Έπρεπε να την έχεις ήδη βάλει Άλλαξες κινητό ? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk” Εγώ ακόμα δεν 3χω βάλει Άλλαξες κινητό ? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Ναι πήρα ένα op5t Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk” Γιατί άλλαξες αν θες μου λες ? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Άλλαξε η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, μέχρι να γίνουν οι αλλαγές στην Xiaomi, δεν μπορεί να προσφέρει τέτοιες Υπηρεσίες σε χώρες της ΕΕ :)” Έχεις κάποιο λινκ να διαβάσουμε τις νέες νομοθεσίες ? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Γενικα για την Ε. Ε... Λογικα θα επιστρεψει παλι αλλα το ποτε δεν γνωριζουμε...” Γιατί όμως εξαρχής να γίνει αυτό δεν κατάλαβα Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Κανε ενα clear data clear cache στην εφαρμογη του updater στα settings και θα παίξει” Φυσικά και έχω κάνει δεν θα ποσταρα έτσι ..3χω μπορεί σε όλα τα forum ..αλλά ότι και να εφάρμοσα δεν δούλεψε Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Δοκιμασε να την κατεβασεις απο υπολογιστγ κ περασε την στο κινητο... Xtrv δεν εχεις??” Official global Dev έχω ...δοκίμασα την κατέβασαν από το επίσημο site και 3κανα install από updater app ..απλά μου κάνει εντύπωση ότι δεν κατέβασε ...ίσως κάποιο bug το έστειλα το bug report μου παντός Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk