Παιδιά ξέρει κανείς τι σημαίνει Weekly firmware update ακριβώς ? .. Η Xiaomi απλά βγάζει την Rom χωρίς το τελευταίο firmware ? amp Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Camera FV 5 40527242502_d58b90160f_c.jpgCamera fv5 by Panos Kirk, on Flickr Pro capture 39859321314_0c4627c4f7_c.jpgPro capture by Panos Kirk, on Flickr Miui stock 39859324494_3a346a5b5b_c.jpgStock miui by Panos Kirk, on Flickr Ποια πιστεύεται ότι πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα ?
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Παιδιά εγώ παντός έχω να πω ότι περιμένω τα updatesνα δω διάφορα πράγματα ...αυτό που προβληματίζει είναι ότι από όλα τα κινητά της Xiaomi μόνο το mi5s έχει επιλογή στην stock camera για raw photo's Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Επειδή έχει από την μαμά ενεργοποιημένο το api2.” Ναι αυτό γιατί όμως ? ... Εννοώ γιατί δεν το κάνει γενικά σε όλα τα κινητά μεγάλη κουβέντα ... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Παιδιά εγώ παντός έχω να πω ότι περιμένω τα updatesνα δω διάφορα πράγματα ...αυτό που προβληματίζει είναι ότι από όλα τα κινητά της Xiaomi μόνο το mi5s έχει επιλογή στην stock camera για raw photo's Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Procapture 39585006765_3be3282f21_z.jpgProcapture by Panos Kirk, on Flickr Miui 40437688512_66e45ebe9b_z.jpgStock miui by Panos Kirk, on Flickr Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Παράθεση από tuxx: “Φίλε μου, μάλλον κάτι δεν έχεις καταλαβει. Το γεγονός ότι τo tiff πιάνει περισσότερο χώρο δε σημαίνει τίποτα. Δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο από ένα αρχείο RAW και το dng που σου είπα είναι RAW, έχει δηλαδή ΟΛΗ την πληροφορία που τραβηξε ο σενσορας σου. Από dng θα πας σε tiff, σε jpg και σε ότι άλλο θες. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk” The TIFF normally saves 8 bits or 16 bits per color (red, green, blue) for 24-bit and 48-bit totals, respectively. Sent from my Mi …
Παράθεση από tuxx: “Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίρνεις tiff από τη στιγμή που μπορείς να παίρνεις compressed dng με την Google Camera (και με άλλες εφαρμογές από το Google play επισης) το οποίο είναι RAW και είναι απείρως πιο ευέλικτο. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk” The TIFF normally saves 8 bits or 16 bits per color (red, green, blue) for 24-bit and 48-bit totals, respectively. The file size is even bigger than RAW and the space occupancy is enormous. Τουλάχιστον υπάρχει κάτι σε lossl…
Παράθεση από mula: “Σήμερα μου ήρθε το τζαμακι της IMAK απο κινεζικό μαγαζί. Θα έλεγα οτι είναι πολυ καλο! Και σε εμφάνιση αλλά και στην απόκριση δεν έχω καταλάβει ακομη διαφορά.” Στείλε indoxαπο που το πήρες και με τι αποστολή Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk