Κάτι ακόμα παιδιά ... Το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να το καταλάβω ... Χρησιμοποιήσα και swiftkeyboard και google keyboard και τίποτα ...πολλά Mistyping και γενικότερα δεν μπορώ να συνηθίσω.... Σε σχέση με όσα κινητά είχα στο παρελθόν ... Είχα και το Miezu pro 5 5.7 και πότε δεν είχα τόσα λάθη .
Κάτι ακόμα καμία διάφανη θήκη για να φαίνεται ωραία το κεραμικό πίσω υπάρχει ? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk =============== Φεβ 20th 2018, 11:24pm =============== Κάτι ακόμα ... Developers options Memory optimazation τι το βάζετε τώρα που είμαστε στα 6gb ram ? -OFF -LOW -MIDDLE -HIGH ??
Antretng Όπως καταλαβαίνεις με ένα MI MIX 2 συγγριτικό δεν γίνεται .. Πρέπει στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα να έχω τις δύο ρομ δίπλα δίπλα να τραβάνε (Ιδανικά προσπαθώντας να πετύχω τους ίδιους παράγοντες φωτισμού ) Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται αν δεν έχω 2 κινητά ένα με stable και ένα με Dev
Παράθεση από Antretng: “Μην περιμένεις να βρεις τέτοιες απαντήσεις στο xda και γενικά δεν υπάρχει κανόνας για την "σωστή φωτογραφία". Το μονο σίγουρο πάντως είναι ότι το επιθυμητό επίπεδο sharpening ειναι υποκειμενικό και αναλόγως τις συνθήκες μπορεί ο ίδιος μαλιστα άνθρωπος να επιθυμεί διαφορετικό επίπεδο. Ειμαι της άποψης ότι εφόσον το sharpening μπορείς να το βάλεις και με post proccessing είναι προτιμότερο να κρατήσεις σχετικά χαμηλό στις ρυθμίσεις της κάμερας. Αν για παράδειγμα με αυτό το s…
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από tsine: “Έλα XDA λένε να το αυξήσεις Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Καλά στο xda μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει. Το θέμα είναι εσένα αν αρέσει Σε άλλους αρέσει το sharpening σε άλλους όχι.” Βασικά το θέμα είναι τι θεωρείται σωστή φωτογραφία σκιές white balance color sharpening Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς [Mi MIX2/Chiron] Epic ROM Pro 7.11.16 MIUI 9_Multilanguage {By Épic Team} - Mi MIX 2 - Xiaomi MIUI Official Forum Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Παράθεση από linuxilakis: “Τι είναι αυτό @tsine Sent from my MIX 2 using Tapatalk” Ψάξε smartisan Imx 386 f1.8 είδα ωραίες φωτογραφίες Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk