Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 439.

• Γιατί αν κάνει factory reset και μετά βάλει το δικό του account? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Γιατί πρέπει να αφαιρεθούν mi account και Google? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αφού θα βάλεις το priority ( που σημαίνει χωρίς τελωνείο) γιατί ανησυχείς και γιατί να σπάσεις την παραγγελία.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά υποστηρίζεται η όχι η πληρωμή με NFC? Το λέω γιατί στην ενεργοποίηση της εφαρμογής μου ζήτησε να ενεργοποιηθεί το NFC. Σε ένα σούπερ μάρκετ πχ που έχει μηχάνημα contactless μπορώ να πληρώσω με το κινητό? Της alpha bank υποστηρίζει αν και δεν την χρησιμοποίω? Η κάποια εναλλακτική εφαρμογή που να είναι safe? Ρωτάω όχι επειδή είναι πρώτη ανάγκη αλλά μια φορά πήγα 70 χλμ στην παραλία και εκεί κατάλαβα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι και δεν μπορούσα να πάρω ούτε έναν καφέ.

• Άρα στην εφαρμογή i-bank pay δεν υποστηρίζεται το contactless? 6470a3fa6bf14f059dffc88d3e128252.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το mix2s έχει IPS. Και κάμερες που έχουν είναι ίδιες αν δεν κάνω λάθος Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

komatoza - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Με αποστολή τον Νοέμβριο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και τι λέει? Είναι καλύτερη από την stable? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η global beta είναι miui 10? Γιατί στο miui.com λέει miui 9. Επίσης είναι Android 8 η 9? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για σας παιδιά. Μόλις παρέλαβα και εγώ σε global version. Επειδή έχω συνηθίσει την global developer στο RN3Pro πως να την περάσω στο Mi8 με κλειδωμένο Bootloader? Στην developer θα δουλεύουν τραπεζικές εφαρμογές? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Bangood με priority line Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν βάλεις σάν μέθοδος αποστολής xxx priority δεν θυμάμαι ακριβώς νομίζω είναι τριγωνική αποστολή με προπληρωμενο τελωνείο. Για σίγουρο επικοινώνησε μαζί τους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα το kimovil σου δίνει το κουπόνι αν πατήσεις πάνω στην τιμή θα σου το δείξει. Θες και άλλο? Επίσης αυτή η τιμή είναι νομίζω για το λευκό Τώρα το είδα είτε με κουπόνι είτε χωρίς τα ίδια είναι

• Καλησπέρα παιδιά. Εγώ είχα παραγγείλει το Mi8 China ( τότε δεν ήξερα για τη καινούργια πολιτική της Xiaomi) από 30 Αυγούστου από το Gearbest και ποτέ δεν ήρθε κάπου χάθηκε. Επειδή θα ξανακάνω παραγγελία αλλά έλεγα αυτή την φορά από bangood, και μου έχει κολλήσει το μπλε που θέλω αλλά δεν το έχει διαθέσιμο σε global και δεν ξέρω πότε θα έχει γιατί από 30/9 το πήγε 7/10 και τώρα 14/10. Αν αποφασίσω να πάρω πάλι το China η πληρωμές με NFC δουλεύουν? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ η αλήθεια είναι κα…

• Με αυτές τις μεθόδους κανονικά περνάνε τελωνείο σε άλλες χώρες ΕΕ Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία και πληρώνονται οι δασμοί και μετά αναλαμβάνει άλλη εταιρεία μεταφορών. Σε νορμάλ πλαίσια αν σου ζητάνε εδώ να πληρώσεις τελωνείο πρέπει να τα ζητήσεις από το κατάστημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @yatsou Αν θυμάμαι καλά είσαι και εσύ από αυτούς που έχουν χαμένο δέμα με Belgium Post από Gearbest? Η EU priority είναι παρόμοια του bangood και πάει Γερμανία περνάει εκεί τελωνείο ( είναι προπληρωμενο) και από εκεί αναλαμβάνει η DHL. Παρόλα αυτά δεν στο προτείνω γιατί διαβάζω ότι και εκεί έχει χαμένα δέματα. Καλύτερα αυτήν την στιγμή από bangood. Και εγώ το Mi8 από Gearbest που είναι χαμένο δεν το περιμένω πλέον θα πάρω από bangood Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι είναι ήδη πληρωμένο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω σε όλα γιατί περνάνε τελωνείο εκεί. Αλλά αυτές τις πληροφορίες της βγάζει μόνο το 1tracking.net σε όλα τα άλλα απλά item is announced Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @zananiro Εμένα το customs clearance processing complete είναι από 7 Σεπτεμβρίου και εμφανίστηκε κάπου στις 15 . Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι απλά κολλημένο αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. Πχ ένα παιδί είχε κάνει την ίδια μέρα την ίδια παραγγελία και μέχρι 7 του μήνα τα δέματα ήταν μαζί είχαν ακριβώς τους ίδιους χρόνους ανανέωσης έως και δευτερόλεπτο που σημαίνει ότι ήταν σε έναν σάκο, από εκεί και πέρα το δικό του 11 Σεπτεμβρίου ήταν για παράδοση. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο να είναι μερικά δέματα γ…

• Καλημέρα παιδιά. Για κάντε έναν κόπο εσείς που έχετε κολλημένο πακέτο με Belgium από 4 Σεπτεμβρίου και εκεί γύρω να επικοινωνήσετε με το κατάστημα να τους πιέσουμε λίγο γιατί στο τέλος της εβδομάδας περνάνε και 20 εργάσιμες που δίνουν για την αποστολή. Εμένα μου είπαν ότι έχουν στείλει στην μεταφορική και περιμένουν για απάντηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk