Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 439.

• @zananiro εγώ είδα το tracking ενός παιδιού που παρήγγειλε το ίδιο την ίδια μέρα και μέχρι του 7 Σεπτεμβρίου που μου λέει clearance complete πήγαιναν μαζί τα δέματα, μιλάμε είχαν τους ίδιους χρόνους ανανέωσης. Μετά το δικό μου έμεινε εκεί και το δικό του 11 του μήνα έφτασε!!! Τα δικά μας παίζει να είναι ακόμα στην Κίνα η στο Βέλγιο και περιμένουν κάπου στην άκρη η χάθηκαν ( τα σουφροσε κανείς) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι ROM έβαλες? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι από 7 του μήνα. Το βλέπω να περιμένουμε πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα είναι σε χειρότερη δεν έχει ούτε το origin737d861769bbf63cde4d08d709ebb684.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @zananiro για δες μια στο 1tracking.net τι σου λέει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

komatoza - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Λογικά από βδομάδα θα πρέπει να δεις κίνηση στο tracking number, θέλει 10 κάτι μέρες μέχρι να δεις αλλαγή” Μακάρι γιατί μερικά άτομα που έκαναν την ίδια παραγγελία την ίδια μέρα το έχουν στα χέρια τους Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα το Mi8 από Gearbest με Belgium Post έχει κολλήσει στο item is announced/bpost received the information από 04/09. Έχει συμβεί σε κανέναν να είναι τόσες μέρες? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ παιδιά παραγγελία τις ίδιες μέρες με εσάς μάλλον 30 Αυγούστου από Gearbest με Belgium Post και από 4 Σεπτεμβρίου μου γράφει μόνο item is announced/bpost received the information. Έχει τύχει σε κανέναν να καθυστερήσει τόσο πολύ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την τελευταία global dev Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το WiFi? Στο κινητό του φίλου μου δεν πιάνει ακόμα και πάνω από το ρούτερ να είναι πιάνει μόνο την τελεία που μια εμφανίζεται μια εξαφανίζεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υποστηρίζω το δίκαιο. Η Xiaomi άλλαξε την πολιτική της και καλά έκανε αλλά έπρεπε πρώτα να ενημερωθούν οι πελάτες της και όχι μετά. Αυτό... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

komatoza - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από chief: “Γενικά πως θα καταλάβουμε αν το κινητό που έχουμε στα χέρια μας είναι global version ή china version?” Και μετά μου λέτε και δείχνετε και παραδείγματα ότι στα κινέζικα μαγαζιά είναι ξεκάθαρο τι πουλάει.... ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ. Αν διαβάσετε το νήμα του Mi8 θα δείτε ότι το 80% ρωτάει τι εκδώσει να πάρει τι πήρε η τι έχει.... Για εμάς τους λίγους που ξέρουμε κάποια πράγματα παραπάνω ναι. Για τους υπόλοιπους? Εδώ στο gearbest έλεγε το κινέζικο international. Οι περισσότεροι τι θα καταλάβο…

• Βρε και στο bang και gear πουλάνε και κινέζικο και global με μια μικρή διαφορά 20€ περίπου. Το θέμα είναι ότι μέχρι πρόσφατα κανένας δεν ήξερε τι έπαιρνε. Τώρα ναι έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα. Είναι σαν να λέμε πχ εγώ είμαι επιχειρηματίας και πάω Γερμανία και αγοράζω αυτοκίνητο εκεί πχ 30κ € μια BMW από την αντιπροσωπεία. Έρχομαι Ελλάδα και ξαφνικά δεν μου δουλεύει το GPS, abs κτλπ.... Αρχίζω το ψάχνω και μετά από 2-3 μήνες ανακαλύπτω ότι όλα αυτά είναι λόγω ότι δεν το πήρα από Ελλάδα από επίσημο…

• Εγώ δεν καταλαβαίνω πως με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θέλει να σταματήσει την πώληση τον κινέζικων συσκευών εκτός Κίνας. Από τι ξέρω τα γνωστά μαγαζιά bangood gearbest δεν πουλάνε εντός Κίνας. Εσύ η εγώ για να πάρω την global version πρέπει να ανταλλάξω 15 μηνύματα με το μαγαζί και πάλι δεν θα είμαι σίγουρος μέχρι να παραλάβω. Αφού θέλει να πουλά μόνο global εκτός Κίνας ας σταματήσει να πουλάει κινεζικές συσκευές σε μη επίσημους μεταπωλητές. Μετά μας λέει ότι το κάνει για ασφάλεια... Μορε τι μας…

• @derveni συμφωνώ το θέμα είναι ότι το κάνουν σαν την ελληνική κυβέρνηση για να σταματήσει την φοροδιαφυγή βάζει τους πολίτες να ζητάνε αποδείξεις. Αφού θέλεις να το κάνεις έτσι τότε πες το από την αρχή και όχι μετά από 5 εκατομμύρια μπρίκια και αφού άφησε να πουληθούν τόσες συσκευές δώσε απλές και γρήγορες λύσεις στον λαό. Επίσης σου λέει τραβά στο επίσημο σέρβις λες και δεν ξέρουν ότι σε πολλά μέρη δεν υπάρχει. Αγαπώ την Xiaomi και δεν είμαι αντίθετος σε τέτοιες κινήσεις αλλά καν'το σωστά. Στάλ…

• Το σωστό θα ήταν να κάνει ότι θέλει αλλά να το κάνει με προειδοποίηση πχ οι συσκευές από το 2019 θα έχουν αυτά τα θέματα.... Τώρα απλά βάζει τον καταναλωτή να πατάξει την κερδοφορία τον μαγαζιών. Και στην τελική ας βγάζει και τις δύο εκδόσεις μαζί με την ίδια τιμή και τότε δεν θα υπάρχει λόγος εγώ να πάρω την κινέζικη έκδοση. Και πάλι ποιος λέει ότι τα μαγαζιά θα σταματήσουν να πουλούν τις κινεζικές συσκευές, εδώ τόσα άτομα πήρανε το Mi8 και μέχρι να παραλάβουν δεν ήταν σίγουροι ότι είναι global…

• AmazFit bt Xiaomi

komatoza - - Amazfit

Μήνυμα

Ναι από τι βλέπω. Εξάλλου αν δεν είχε άδεια δεν θα δούλευε ούτε η δεύτερη επιλογή που είναι η σίγαση. Το θέμα είναι ότι όταν το πήρα στο κινητό μου RN3 pro είχα την global Dev που όλα δούλευαν οκ μετά έβαλα την nitrogen 8.1 για δοκιμή που και πάλι το ρολόι δούλευε κανονικά τώρα που έβαλα πάλι την global Dev δεν δουλεύει αυτό το πράγμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

komatoza - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ το Amazfit pace και νομίζω ότι έχω ένα προβληματακι και λέω νομίζω γιατί δεν θυμάμαι πως ήταν πριν. Λοιπόν όταν με καλούν στο ρολόι εμφανίζεται η κλήση με το όνομα της επαφής ή απλά ο αριθμός αν είναι εκτός επαφών και από κάτω δυο επιλογές απόρριψη με το κόκκινο κύκλο και την σίγαση με το μπλε. Το μπλε λειτουργεί μια χαρά το πατάω και το τηλ συνεχίζει να χτυπάει σε αθόρυβο το κόκκινο όμως που είναι απόρριψη δεν λειτουργεί απλά σταματάει η κλήση μόνο στο ρολόι ενώ το…

• Καλημέρα. Έχει κανείς άλλος προβλήματα μετά την χθεσινή αναβάθμιση global dev. Κολλάει συνεχώς και κάνει FC miui launcher. Στάλθηκε από το Redmi Note 3

• Έχει κάποιος λινκ για μικρόφωνο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3