Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 439.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω δύο redmi note 3 pro ένα εγώ και το άλλο η γυναίκα μου. Και οι δύο φοράνε global dev και ενώ όλα ήταν κομπλέ ξαφνικά άρχισα να την ακούω περίεργα στο τηλέφωνο. Δηλαδή όταν μιλάμε στο τηλέφωνο χωρίς τα ακουστικά την ακούω χαμηλά μετά κανονικά στο ενδιάμεσο ακούγονται παράσιτα τύπου κινητό δίπλα στο ηχείο η μικρόφωνο με λίγα λόγια δεν παλεύεται είναι σαν να μιλάμε κανονικά και ξαφνικά είναι σε πηγάδι. Το θέμα είναι ότι με ακουστικά και σε ανοιχτή ακρόαση ακούγεται κανονικά. Ε…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Πήρε ο φίλος από τον κωτσοβολο το redmi note 4 helio x20 και δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει official ROM στα κινητού γράφει miui global 8.1 σταθερή 8.1.2.0(MBFMIDI). Ποια είναι η τελευταία σταθερή? Γιατί δεν του βγάζει κάποια αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Καλησπέρα παιδιά, είναι με την 7.19 global official και τελευταία εβδομάδα μου κάνει κάτι κουλά, κολλάει λίγο και χθες δεν ήθελε να φορτίζει μόνο μετά την επανεκκίνηση έστρωσε και 2-3 φορές έχασε την κάρτα σιμ δηλαδή ζήτησε κωδικό πιν και βγάζει και μήνυμα Γίνεται ενεργοποίηση κάρτα αδυναμία λήψης πύλη SMS. Τι έχει πάθει τρελάθηκε επειδή δεύτερη εβδομάδα δεν έχει OTA? Χθες το βράδυ έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και συνέλθει. Το άφησα την νύχτα να κάνει επα…
-
Καλησπέρα παιδιά, είναι με την 7.19 global official και τελευταία εβδομάδα μου κάνει κάτι κουλά, κολλάει λίγο και χθες δεν ήθελε να φορτίζει μόνο μετά την επανεκκίνηση έστρωσε και 2-3 φορές έχασε την κάρτα σιμ δηλαδή ζήτησε κωδικό πιν και βγάζει και μήνυμα Γίνεται ενεργοποίηση κάρτα αδυναμία λήψης πύλη SMS. Τι έχει πάθει τρελάθηκε επειδή δεύτερη εβδομάδα δεν έχει OTA? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Ψήφισα komatoza Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Ξέρω και εγώ ρώσικα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με το kenzo του φίλου. Το έχει μερικούς μήνες και όλα οκ. Του το είχα παραγγείλει από το geekbying και ήρθε με unofficial ROM με ξεκλειδωτο bootloader. Επειδή ο φίλος δεν ξέρει από φλασαρισματα τού πέρασα μία fastboot global dev. Από τότε όλα καλά πέρνει αναβάθμισής κτλπ. Να πώ πώς έχω την ίδια ρομ και τώρα είμαστε στην 6.12.15. Εχθές έκανε την πατέντα με SD+sim και δεν του βλέπει την σιμ 2, δοκιμάστε να βάλει σκέτη σιμ αλλά πάλι τίποτα, κάπο…
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με το kenzo του φίλου. Το έχει μερικούς μήνες και όλα οκ. Του το είχα παραγγείλει από το geekbying και ήρθε με unofficial ROM με ξεκλειδωτο bootloader. Επειδή ο φίλος δεν ξέρει από φλασαρισματα τού πέρασα μία fastboot global dev. Από τότε όλα καλά πέρνει αναβάθμισής κτλπ. Να πώ πώς έχω την ίδια ρομ και τώρα είμαστε στην 6.12.15. Εχθές έκανε την πατέντα με SD+sim και δεν του βλέπει την σιμ 2, δοκιμάστε να βάλει σκέτη σιμ αλλά πάλι τίποτα, κάποια στιγμή μετά από επανε…
-
Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω και εγώ το vr box 2 αλλά έχω μία απορία. Από που να το πάρω? Στο geekbuying το έχει στα 20€ με remote και το προστατευτικό φιλμ αλλά το βρήκα και στό Alli με 12€ σε πωλητή που έχει 15κ πώλησής ή μόνη διαφορά που βλέπω είναι οτι δεν αναφέρεται το προστατευτικό φιλμ. Λέτε να είναι μουφα στο Alli? 2016 Google Cardboard VR BOX 3.0 Pro1.0 2.0 Version Virtual Reality 3D Glasses Smart Bluetooth Wireless Remote Control Gamepad 2016 Google Cardboard VR BOX 3.0 Pro1.0 2.0…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Υπάρχει και η ενδιάμεση λύση. Και έδω στην Μάλτα που είμαι, το τελωνείο έιναι το ίδιο και χειρότερο με το Ελληνικό. Οι κινέζοι μου το έστειλαν Αγγλία με DHL, πέρασε τελωνείο εκεί, πλρηρώθηκε ο φόρος εκεί και μου ήρθε κανονικά στο χέρι με DHL σαν κανονικό δέμα από Αγγλία, καμία αναφορά σε κίνα κτλ, μετά από 2 μέρες - 8 συνολικά από την στιγμή που έφυγε. Πλήρωσα για αποστολη+τελωνείο 24 ευρώ. Ξέρω, δεν είναι λίγα αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν θα έχεις καμιά δυσάρεσ…
-
Πάντως σίγουρα κάτι παίζει με το τελωνείο. Εγώ παρέλαβα στις 15/11 ένα σακίδιο Xiaomi αξίας 11€ και 17/11 το mi band 2 και τα δύο είταν με nl post με απλό όχι συστημενο και στα δύο πακέτα είχε κίτρινο αυτοκόλλητο που έγραφε κάτι περί νόμου 28 και 29 ΕΕ που σε προηγούμενα δεν υπήρχε, δεν ξέρω αν πέρασαν από το τελωνείο αλλά δεν μου ζητήθηκε να πληρωσω κατι. Τώρα περιμένω ένα TV box πάλι με NL post αλλά συστημενο, για να δούμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Απάτη
ΜήνυμαΜου απάντησαν κατευθείαν και έγραψαν αυτό Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμα σας. Με βάση τα στοιχεία που μας αποστείλατε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφαίνεται ότι το φερόμενο ως αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα (δεν απαιτείται παράβολο). Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε, ότι είναι απαραίτητη η υπό μέρους σας υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (στοιχεία-εκτυπώσεις, αποδεικτικά των καταγγελλόμενων πράξεων). Την μηνυτήρια αναφορά μπορείτε να την υποβάλετε σ…
-
Απάτη
ΜήνυμαΜόλις τούς έστειλα email Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου