Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 439.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Απάτη
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε μου θα το κάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Απάτη
ΜήνυμαΤο ωραίο είναι ότι πήγα στην εθνική τράπεζα που έχω τον λογαριασμό έτσι για επιβεβαίωση και αυτοί ούτε καν μου έδωσαν σημασία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Απάτη
ΜήνυμαΟκ. Το κατάλαβα ότι ή Bank of England δεν θα έκανε τέτοιες συναλλαγές Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Απάτη
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό σημείο αν όχι ας μεταφερθεί. Λοιπόν, έχω βάλει σε αγγελία στην χε ένα τάμπλετ και πριν μερικές μέρες μου ήρθε ενα email μέσω χε για το ενδιαφέρον για το τάμπλετ. Εγώ απαντησα και από κει και πέρα μιλαγα με κάποιον στα αγγλικά για το τάμπλετ. Μου είχε πει ότι θέλει να το στείλω στο εξωτερικό για μία φίλη του σαν δώρο και θα με πληρώσει αυτός. Τέλος πάντων σήμερα δε και καλά μου έκανε την κατάθεση και περιμένει να το στείλω. Μου ήρθε και καλά email επι…
-
Τι παίζει;
ΜήνυμαΤι φαση? Στην φοτο φαίνεται το Kate να έχει και αρκετά μεγαλύτερη οθόνη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά αυτό είταν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@geoanto555 ευχαριστώ θα το δοκιμάσω το βράδι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το βράδυ που θα είμαι στο σπίτι θα το κοιτάξω. Είναι κάποιο συγκεκριμένο update? Τι πρέπει να κάνω με αυτό να γυρίσω σε προηγούμενο, Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από komatoza: “το πρόβλημα είναι ότι στο device manager του PC το βλέπει σαν kedacom όταν είναι σε fastboot και στο CMD δεν το βλέπει καν οπότε δεν μπορώ να τσεκαρω τον bootloader και να φλασαρω με mi flash δοκιμασα και με misuite αλλά και εκεί τίποτα ” Καλημέρα, ποια έκδοση Windows έχεις? Αν είναι 10άρια μπορεις να δεις από το Ιστορικό του Windows Updater και να μου γράψεις ποια updates έχει κατεβάσει τώρα τελευταία (KBxxxxxxx κάτι) ? Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνει…
-
Το είχα κάνει αυτό πού λες για ενημέρωση αλλά στο αυτόματο. Αν κάνω από υπολογιστή που θα πάω μετά για τα driver's? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι στην διαχείριση το βλέπει σαν kedacom USB και μέσα Android κάτι αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sorry για την καθυστέρηση παιδιά, τώρα είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τα Windows είναι 10 64bit και έχω φλασαρει αλλά δύο rn3p με αυτό το λάπτοπ, βέβαια έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε και σίγουρα έχουν γίνει κάποια updates που είναι στο αυτόματο. Οπότε λέτε να φταίει το τελευταίο update? Geoanto555 αν μπορείς εξήγησε μου λίγο παραπάνω, το δεξί κλικ σε bootloader τι εννοείς? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά. Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα μόνο πού το κινητό δουλεύει κανονικά και φοράει την multi 8.0.1.0.0 το πρόβλημα είναι ότι στο device manager του PC το βλέπει σαν kedacom όταν είναι σε fastboot και στο CMD δεν το βλέπει καν οπότε δεν μπορώ να τσεκαρω τον bootloader και να φλασαρω με mi flash δοκιμασα και με misuite αλλά και εκεί τίποτα. Αν είναι εύκολο θα ήθελα να δω τον οδηγό για το πρόβλημα αυτό που φαίνεται να είναι παρόμοιο του thread με την διαφορά ότι το τηλ δεν είναι μπρικαρισμε…
-
Παίδες και σήμερα παρέλαβα το κινητό για την κοπέλα μού. Έχει την γνωστή 8.0.1.0.0 και το βάζω σε fastboot και στο CMD δεν το βλέπει και device manager το έχει σαν kedacom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΔεν το συγκρίνω απλά επειδή έχω λάπτοπ και τάμπλετ που έχουν Kodi για αυτό σκέφτηκα ότι για να δω κάτι στην τβ κάνει την δουλειά του. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΨάχνω και εγω TV box γιατί το παλιό πλέον δεν, και κοίταζα το Xiaomi αλλά το 3 που είναι και πιο φτηνό από την άλλη εξετάζω την περίπτωση του Google Chromecast 2. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από komatoza: “Εγώ έχω βάλει την 6.9.9 global Dev ” Έχεις 2 κάρτες σιμ ή μία;” Μία και sd Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk