Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 439.

• Εγώ έχω βάλει την 6.9.9 global Dev με miflash και δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπήκε με την πρώτη. Για τον φίλο που είπε για την SD ναι μεν σε κάθε επανεκκίνηση βγάζει ειδοποίηση με ένα μπουτον για eject αλλά δεν χρειάζεται να πατήσεις το eject απλά πατάς πάνω στην ειδοποίηση και όλα οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το thunder είναι κωδική ονομασία του Redmi 2 και το kenzo το Redmi note 3pro Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χθες πέρασα την ported MM miui 8 6.8.18 beta και όλα δουλεύουν ρολόι. Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν επιτέλους τήν MM Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δηλαδή το κινητό το έκλεψαν καί άφησαν σημείωμα ή το κατάσχεσαν χωρίς δεύτερη κουβέντα? Θέλω να καταλάβω γιατί θέλω να κάνω παραγγελία γιά φίλο καί σκεφτόμουν το vickmall. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και από το ποσό, αλλά κυρίως από τον τρόπο αποστολής. Δηλαδή αν επιλέξεις εταιρεία κουριερ 100% θα πληρώσεις πχ αν το προϊόν στοιχίζει άνω τον 50 ευρώ , τώρα το όριο δεν θυμάμαι πιο είναι. Οπότε καλύτερα απλό ταχυδρομείο όλοι έτσι κάνουν. Α, όλα αυτά ισχύουν αν η παραγγελία έρχεται από χώρα εκτός ΕΕ, αν είναι εντός τότε δεν έχει φόρους

• Must be DHL - international, DHL (hk) - Honk Kong, DHL (SG) SINGAPORE and I think it's no difference. If you are from European union do not choose this option because you will pay tax. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Ναι φίλε την περνάς μέσα στο κινητό ή σε sd η σε φλασακι και μετά twrp αλλά όταν πας από dev σε stable η το αντίθετο πρέπει να κάνεις factory reset δηλαδή wipe data, dalvik και cache. Ναι παίρνουν αλλά πιο αραιά. Η τελευταία είναι πολύ καλή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Είναι αυτή από το λινκ στην προηγούμενη σελίδα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Εγώ είχα τέτοια κατανάλωση με όλες τις ελληνικές ρομ και το τηλέφωνο δεν ήταν ποτέ σε deep sleep και δεν είχα shell, και δεν ξέρω τι έφταιγε, τώρα με την 7.3.7 global όλα καλά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

komatoza - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παιδιά έβαλα μια κάρτα μνήμης μέσα αλλά δεν βρίσκω που πάνε τα βίντεο του 1 λεπτού, πως τα βλέπω που είναι? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα με όλες τις ελληνικές ρομ, το τηλέφωνο δεν έμπαινε σε deep sleep με τίποτα, πρώτα στην κατανάλωση είχαν πάντα το σύστημα Android και κάτι παρόμοιο και πάνω από 4 ώρες sot δεν έβλεπα. Εδώ και 5-6 μέρες έχω περάσει τη 7.3.5 global που έκανε αναβάθμιση σε 7.3.7 και όλα κομπλέ το κινητό μπαίνει σε deep sleep κανονικά. Τώρα είμαι στις τρεις μέρες με πάνω από 5 ώρα sot και ακόμα 11% υπόλοιπο. Για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω να θηξω την ομάδα εδώ ούτε τις ελληνικές ρομ απλά για…

• Αυτό με το σήμα έχω και εγώ και φοράω την gtv 6.6.23 εγώ όμως μπορώ να κάνω κλήση αλλά αν με πάρουν από έναν αριθμό και το κλείσω και με ξανά περνουν του λέει ότι δεν είμαι διαθέσιμος και ας το κρατάω στα χέρια μου ανοιχτό με φουλ σήμα αυτό δεν δέχεται την κλήση αλλά έρχεται μήνυμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχετε να προτείνετε καμία λύση στο πρόβλημα που έχω? Τώρα έχω την ελληνική 6.6.23 και έχω δοκιμάσει όλες τις ρομ και ενώ μετά την εγκατάσταση το κινητό πάει καλά μπαίνει σε deep sleep κανονικά περίεργος μετά από μια ημέρα αρχίζει τα κουλά και δεν κοιμάται? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από Γερμανία του το στειλανε, δεν έχει τελωνείο εντός EE Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Αν πατήσεις το power ανοίγει Ορίστε και από το gsam 80c927cf15974a6857c9366f67adf23c.jpg 7839cf9d8a6f3e55e47bb0c3e8b7ead8.jpg

• Με κωδικό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• @jsjsjs13 με το gsam bat Αλλά όπως είπα δεν είμαι σίγουρος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως και σε εμένα το κινητό αρνείται να μπει σε deep sleep έχω αλλάξει ρομ έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση αλλά τίποτα δεν βοηθάει και αυτό μου τρώει την μπαταρία. Μετά από επανεκκίνηση στρώνει για λίγο αλλά μετά πάλι κάτι τρέχει και δεν, έχω υποψία ότι είναι kernel αλλά δεν είμαι σίγουρος μιας και δεν έχω root. Θα περάσω το βράδυ την 6.6.18 και βλέπουμε. 0cb62acec1930ea9b62ef1c7ab0559e7.jpg Ακόμα και το WiFi έχω επιλέξει να μην είναι ενεργό σε sleep αλλά εφόσον το τηλ δεν κοιμάμαι δεν κλείνει κα…

• Τα φωτα σας παρακαλω

komatoza - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

6 πυρινο είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φωτα σας παρακαλω

komatoza - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το κινητό xiaomi redmi note 3 pro δέχεται επέκταση μνήμη με Micro SD card δηλαδή παίρνει η 2 κάρτες σιμ η 1 σιμ και sd Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk