Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 439.

• Μα δεν είναι θέμα Ελλάδας. Ότι και να κάνει στην φωνή στο μέλλον το 4g στην ουσία θα χρησιμοποιεί το ίντερνετ όπως όταν είσαι σε WiFi γιατί να μην χρησιμοποιεί το ίντερνετ από εκεί και να είναι σε 2g χαλαρά. Τι ζητάω εεεεεε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό ακριβώς, την στιγμή που έχεις ίντερνετ από WiFi δεν χρειάζεται 4g-3g. Εγώ στο σπίτι βλέπω συνέχεια να είναι από μια γραμμή 4g σε 3g η 2g και ποιος ο λόγος? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό λέω και έγω, σε χρήση το κινητό είναι οκ, σε αναμονή είναι το πρόβλημα. Με την 7.2.2 την νύχτα έπεφτε 2-3% με όλα ανοιχτά και με flight 0% ενώ τώρα μην σου πω ότι με flight τρώει περισσότερα από το να τα έχω όλα ανοιχτά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

komatoza - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από spirosgm: “Γιατί αυτό το δίκτυο αναζητεί το κινητό και δεν το κάνει μόνο για δεδομένα. 4g/3g χρησιμοποιείται και κατά την διάρκεια μετάδοσης φωνής. Αυτά διορθώνονται εύκολα με έγγραφη σε 3g, GSM κ ότι επιθυμεί ο καθένας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το 4g από τι ξέρω τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιείτε για φωνή, αν προσέξεις όταν κάνεις κλήση το γυρνάει κατευθείαν στο 3g. Αλλά αυτό που λέω είναι ότι είτε μιλάς σε 3g είτε σε 2g δεν έχει κάποια διαφ…

• Πάντως εγώ προχθές το βράδυ έκανε factory reset και καθαρή εγκατάσταση την ελληνική 7,3,2 και μέχρι εχθές το βράδυ είδα ότι το κινητό άρχισε να μπαίνει σε deep sleep έλα όμως που μετά το έβαλα σε λειτουργία πτήσεις και από εκεί και πέρα έπεσε δουλειά δεν μπήκε σε deep sleep καθόλου και έφαγε και 7% μπαταρία, έχω την αίσθηση ότι μόλις του κλείνεις το σήμα, WiFi και τα λοιπά σαν να κάνει το ακριβώς αντίθετο. Έχω πάντα ανοιχτά data σε 4g, WiFi και Bluetooth αλλά δεν δικαιολογητε αυτό. Όχι ότι τρελα…

• Το βρήκα, το έγραψα και στο πρώτο μήνυμα απλά μπήκε μετά την υπογραφή. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά από που μπορώ να ενεργοποιήσω η να απενεργοποιησω κάτι ώστε να όταν το τηλ είναι κλειδωμένο και πατήσεις το κουμπί power να μην γίνεται να κατεβαίνει η μπάρα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άκυρο το βρήκα

• Οκ ευχαριστώ, άλλη μια ερώτηση, κάποιες φορές μου βγάζει ένα παράθυρο και λέει κάτι στα κινέζικα και από κάτω γράφει στα ελληνικά "που θα είναι μια χαρά" και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πατήσω εκεί που λέει στα ελληνικά το κουμπί πίσω δεν κάνει τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Maddoctor τελευταία η εφαρμογή μου γυρνάει στα κινέζικα και αναγκάζομαι να κάνω clear cache για να επανέλθει στα ελληνικά, ξέρεις μήπως γιατί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

komatoza - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Για να καταλάβω σε αυτούς που η κάμερα κινέζικη με προφανώς κινέζικο firmware και εφαρμογή στα ελληνικά δουλεύει κομπλέ γίνεται να περάσουμε ευρωπαϊκό firmware γίνεται να μιλήσει αγγλικά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ορίστε και τα δικά μου 4352baccc8b88869800e013256aa345e.jpg ac24b5727caffd27b926eb89898f202e.jpg b4e9f47facf38d4f32736f06954f0984.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην πρώτη θέση είναι οι υπηρεσίες Google play αλλά δεν έχουν και τεράστιο ποσοστό 22%, shell δεν έχω. Πιστεύω πρέπει να γίνει factory reset και να μπει καθαρά ξανά η ρομ γιατί από την αρχή που βγήκε η τελευταία και την έβαλα αυτό γίνεται έχω κάνει και wipes και επανεκκίνηση αλλά δεν στρώνει με τίποτα, έχει μεγάλη κατανάλωση στην αναμονή και δεν κοιμάται. Πάντως και στην προηγούμενη δεν έπεφτε σε sleep mode αλλά η μπαταρία δεν έπεφτε. Δηλαδή αν την νύχτα το άφηνα σε airplane mode δεν έπεφτε ούτε…

• Στην τελευταία ελληνική stable η μπαταρία έπεσε δραματικά. Από εχθές με σύνολο 27 ώρες είμαι τώρα με 48% και η οθόνη 1:40, όλα ανοιχτό WiFi data Bluetooth και εχθές δοκίμασα και έκλεισα τα πάντα άφησα μόνο σήμα κινητής σε 2g από 2 την νύχτα μέχρι 11 το πρωί και απο 59% με πήγε σε 49%. Δηλαδή το κινητό δεν κοιμάται καθόλου το βλέπω και στα στατιστικά της μπαταρίας και καταναλώνει πολύ σε αναμονή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Καλημέρα. Και εγώ omida Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ είχα honor 6 με Android 6 και δούλευε μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τις 10 ώρες οθόνης σε πόσες μέρες? Έχεις screenshot και από την γραμμή μπαταρίας - λεπτομέρειες ιστορικού? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κινητό μένει awake

Μήνυμα

Και έγω το ίδιο. Αν και δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στην μπαταρία αλλά όσο να ναι 5% το τρώει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ εδώ και μέρες βλέπω ότι το κινητό δεν κοιμάται και από gsam δείχνει τις υπηρεσίες Google να ευθύνονται. Τι μπορώ να κάνω 5aee52c4d205ae78069da3afbd63635b.jpge0ccdd0ed849acbfd82d79bb17c1996a.jpgcfc9d217679cf71d1bb65d440fe477d0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ούτε σε εμένα με την 7.2.2 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυθεντικό ή ψεύτικο

Μήνυμα

Αν έχει την multi rom δεν πρόκειται να κάνει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk