Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 439.
-
Εγώ είμαι Αττική οπότε δεν μου χρειάζεται στην ουσία, τώρα για καμία φορά για επαρχία δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνω όλα αυτά για να πιάσω 4g μου αρκεί και το 3g εξάλλου οι μπάντες επανέρχονται στην στοκ κατάσταση μετά από κάθε αναβάθμιση. Έτσι για το ενδιαφέρον εσύ με το lte discover βλέπεις την 800αρα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά τα πιο βασικά πράγματα αν το κινητό μας πήρε νερό είναι 1 Να μην το ανοίγουμε. Αν μετά την πτώση σε νερό είναι ακόμα ανοιχτό το κλείνουμε. 2 Αν δεν ξέρουμε το πάμε σε σέρβις αλλιώς το κάνουμε κομμάτια (όλα τα κινητά ανοίγουν) 3 Δεν το στεγνονουμε με πιστολάκι αλλά όλα τα κομμάτια τα βάζουμε για μερικές ημέρες σε ρύζι η κάτι παρόμοιο. 4 Αν έχει πάρει θαλασσινό νερό το κάνουμε κομμάτια όσο το δυνατόν γρήγορα καθαριζουμε με ισοπροπυλική αλκοόλ η κάτι παρόμοιο και πάλι σε ρύζι αν δεν ξέρουμε …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tkvkp: “@DrSaG στη θέση 2 που έχω την sim με το ίντερνετ, επιβεβαιώνω και γω το ίδιο πρόβλημα. Εκτός του ανισορροπου σήματος, είναι και χαμηλότερο συγκριτικά με ένα Huawei p8. Και τα δύο με Wind. Είμαι με ελληνική dev από την "πρώτη" μέρα. ~Ξεκλείδωσα θεωρητικά και την 800αρα 4G συχνότητα αλλά δεν βγήκα εκτός Αττικής για να το τεστάρω και στην πράξη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Την 800αρα πώς την ξεκλειδωσες? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Από εχθές αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα, είμαι στο fb και πατάω σε ένα σύνδεσμο πχ το 24ωρο και αυτό ανοίγει με τον browser και μόλις φορτώσει μου βγάζει κάτι παράθυρα τύπου έχεις ιό και το λογισμικό δεν είναι ενημερωμένο και τέτοια πιστεύω σε όλους έχει τύχει, αλλά παλιά την εκλεινα την σελίδα την φορτωνα από την αρχή και όλα οκ τώρα με τίποτα. Καταρχήν δεν πάει πίσω μόνο με force close του browser το κάνει και με τον Chrome και με stock και σε άλλες σελίδες. Λέ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από livadaki: “Παράθεση από Project_P: “Εμενα μου εβγαζε συνεχεια το error 7 μεχρι μου δοκιμασα ετσι. Επισης αν εισαι απο OTG πρεπει να ειναι το stick σου USB2 και σε FAT32. Tελος μπορει να ειναι corrupted η ROM και να θελει αντικατασταση. ” Corrupted δεν μπορεί να είναι και οι 3, stable global, ελληνική και dev. FAT32 είναι όλα.” Αν το βιάζεσαι και για να μην παιδεύεσαι δοκίμασε με miflash αφού θες την global αλλά θα πρέπει να κατεβάσεις την fastboot rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μο…
-
Ναι. Είχα ελληνική και μπήκε fastboot, miflash και flash all για να γίνει σαν καινούργιο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έψαχνα κάτι με ήχο στις κλήσεις και περναγα μια μια την official dev μετά stable και μετά πάλι όπως λες την ελληνική. Εγώ δεν είχα 4g σε καμία θέση. Αλλά και εσύ αντί να ψάχνεις τι φταίει κάνε αυτά που σου λέω και δες πως θα είναι στη official για να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα hardware και αν είναι όλα οκ ξαναπερνας την ελληνική και θα ξέρεις ό…
-
Εγώ φίλε μου όταν είχα βάλει την πρώτη φορά την πρώτη ελληνική ρομ είχα θέμα με 4g δεν έπιανε καθόλου και το είχα αναφέρει. Μετά για διάφορους λόγους πέρασα την official dev και stable με miflash σβηνοντας τα πάντα και από τότε και τώρα πάλι με ελληνική έχω 4g. Για τις ταχύτητες δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει έτσι και αλλιώς δεν κατεβάζουμε και τίποτα με data Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi cloud
ΜήνυμαΌλα είναι τικαρισμενα και στην κουρτίνα επίσης, και το περίεργο είναι ότι στις επαφές μόλις τις ανοίξεις και τραβήξεις το δάχτυλο κάτω γράφει πάνω 0 επαφές συγχτονισμενο με mi cloud Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi cloud
ΜήνυμαΝαι οκ αυτό το ξέρω, απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν τα παίρνει το mi Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi cloud
Μήνυμα@Bodai ναι είναι, γιατί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk