Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 439.

• Να κάνεις επανεκκίνηση και ξανά προσπάθησε χωρίς wipe, σου έβγαλε error γιατί έκανε wipe στο system η internal storage Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ευχαριστώ παιδιά Λέτε το πρόβλημα με τις σιμ να είναι θέμα hardware? Όσοι το έχετε τι ημερομηνία παραγωγής είναι, εμένα 2/2016 νομίζω Отправлено с моего Redmi Note 3 через Tapatalk

• RE:

komatoza - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από komatoza: “Πάντως μεγάλο φάουλ αυτό με τις σιμ, και μετά από τόσες ρομ ακόμα δεν το διόρθωσαν Απορία: το bootloader γίνεται να ξανά κλειδωθεί? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ναι ξανακλειδωνει ιδιαιτερα αν περασεις official rom (νομιζω σου δινει επιλογη, αλλα για αυτο δεν ειναι 100% σιγουρος... παντως κλειδωνει σιγουρα και μετα πρεπει να ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ την διαδικασια απο την αρχη...) @tsine Πια ROM εχεις τωρα? Εμενα παντως απο τοτε που εβαλα Global (κ…

• Πάντως μεγάλο φάουλ αυτό με τις σιμ, και μετά από τόσες ρομ ακόμα δεν το διόρθωσαν Απορία: το bootloader γίνεται να ξανά κλειδωθεί? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Τι εννοείς ελληνικών. Εγώ στην κινέζικη κατέβασα Google installer και από εκεί play store Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αυτό προσπαθώ να καταλάβω και δεν θυμάμαι αν το έκανε με την πρώτη κινέζικη ρομ και είχα πολύ καλή ποιότητα κλήσεων, γιατί έχει και σαν επιλογή στις ρυθμίσεις το voLTE Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μάλιστα, οπότε κάθομαι στην global προς το παρόν. Στις κλήσεις το δίκτυο σου αλλάζει από 4g σε 3g? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα 7.2.2 global, τώρα κατεβάζω την τελευταία κινεζική να δοκιμάσω. Από ποιότητα στις κλήσεις πως το βλέπεις έχει αυτό το HD voice να το πω? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@komatoza εμένα παίζουν τέλεια και οι δύο sim. Έχω την 7.2.1.0 Ελληνική τώρα και είναι μια χαρά όλα! :)” Δεν ξέρω τι παίζει, στην πρώτη ελληνική όλα καλά απλά δεν έπιανε 4g πάρα μόνο στο κέντρο Αθήνας και μετά από κάποια ώρα, στην ελληνική 7.2.1. έπιασε 4g με την μία αλλά είχα δύο αποσυνδεσεις σε μια μέρα επιπλέον δεν είχα αυτή την εξαιρετική ποιότητα κλήσεις που υπήρχε στις κινεζικες official και είπα να δοκιμάσω την global. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, να περάσω την τελευτ…

• Έχει κανείς άλλος θέμα με τις σιμ? Χάνετε το σήμα και ζητάει κωδικό πάλι. Αυτό το είχα και στην τελευταία ελληνική αλλά και τώρα στη global 7.1.8 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα. Από την ελληνική stable πως να πάμε πίσω στις official???????? Στάλθηκε από το X98 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geornirv: “Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση: “Επίσης έλεγξε κανείς αν μπορεί να κάνει κλήση με ενεργοποιημένο το 4G και να μην του γυρίσει σε 3G ?? ” Η λειτουργία του 4g - γενικά - είναι μόνο για δεδομένα. Δε δουλεύει για κλήσεις. Γι'αυτό γυρνάει σε 3g. Από redmi note 3 PRO με Tapatalk ” Μα σε όλα τα κινητα που ειχα μεχρι τωρα μιλούσα σε δίκτυο 4G/LTE. Τωρα μου λες ότι με αυτο δεν γίνεται ? Και μάλιστα έχει και επιλογή για καθαρές κλήσεις με LTE δίκτυο στις επιλογές αν το προσέξε…

• Επίσης με την τελευταία ελληνική stable έχω είδη δύο αποσυνδεσεις καρτών σιμ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά sorry που γράφω και σε αυτό το νήμα αλλά έχω μια απορία. Όταν πήρα το κινητό με την official stable είχε ένα καλό που όταν μιλούσα στο τηλέφωνο άκουγα πάρα πολύ καθαρά και δυνατά, ακουγόταν σαν HD η dts η φωνή του άλλου αλλά και από την άλλη με άκουγαν, όπως μου είπαν σαν stereo. Λοιπών αυτό το πράγμα το συνάντησα για πρώτη φορά και μου άρεσε πολύ, δεν ξέρω βέβαια από που προκύπτει. Το θέμα είναι ότι τώρα που είμαι με την ελληνική stable δεν συμβαίνει το ίδιο, ακούω καλά αλλά μόνο αυτό δη…

• Καλησπέρα παιδιά. Όταν πήρα το κινητό είχε την official stable και παρατήρησα όσο εγώ αλλά και η συνομιλητές από το άλλο τηλέφωνο ότι ακούγομαι αλλά και ακούω πολύ καθαρά την φωνή σαν HD ποιότητα, τώρα με την ελληνική stable δεν το έχω αυτό η ομιλία είναι απλά καλή σε νορμάλ επίπεδα. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Ξέρουμε τι μπορεί να παίζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από stable σε stable και dev σε dev κάνει wipe αλλά μόνο dalvick και cache Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην ελληνική stable σε αναμονή πόσο κατανάλωση έχετε? Γιατί σε εμένα μετά την τελευταία φόρτιση πέφτει 1% ανά ώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά και εγώ που είμαι με την ελληνική stable δεν πιάνω 4g με wind στην φιλαδελφεια, περιστέρι και κέντρο ενώ πρίν που ήμουν στην official κινεζική έπιανε καμπάνα Στάλθηκε από το X98 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από coolgreek: “Παράθεση από komatoza: “Ξέρετε τι κενά είναι αυτά στην μπαταρία? Από την τελευταία φόρτιση κοντεύει 48 ωρο ενώ εδώ δείχνει 10 ώρες λιγότερο 80b6c7097d0c5a592c1623b249aed38c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κατά πάσα πιθανότητα είναι η λειτουργία "Αυτόματη εξοικονόμηση χρόνου" (βρίσκεται στο εικονίδιο "Κέντρο ασφαλείας" κάτω από το μενού "μπαταρία"). Σε αυτή τη λειτουργία τι κινητό το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα μπαίνει σε flight mode. Το…

• Δεν ξέρω τι γίνεται. Τίποτα από τα δύο δεν έκανα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk