Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 439.

• Ξέρετε τι κενά είναι αυτά στην μπαταρία? Από την τελευταία φόρτιση κοντεύει 48 ωρο ενώ εδώ δείχνει 10 ώρες λιγότερο 80b6c7097d0c5a592c1623b249aed38c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

komatoza - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από zpaf: “Έκανα πριν το flash ένα factory reset και μετά install την νέα rom αλλά μου έβγαλε error code 6 ” Το recovery σου έβγαλε αυτό το μύνημα λάθους??” Ναι στο recovery. 369cb97c99842b0535b2f19ac7fdff60.jpg Sent from my GT-I9506 using Tapatalk” Παράθεση από Petros2445: “Παράθεση από MIUI_ART: “Θα το δούμε αύριο καθώς τώρα είμαστε στην κυριολεξία πηγμένοι με τις νέες Developer GTV-6.3.24 ROMs ” Για το redmi note 2 θα πάρουμε την 7.2.2 που βγη…

• RE:

komatoza - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από komatoza: “Παιδιά σε εσάς σε νορμάλ συνθήκες πόση ελεύθερη ραμ έχει? Εγώ βλέπω συνέχεια 1γιγα και μου φαίνεται ότι η miui καταναλώνει πολλά ” 1giga ειναι υπερ αρκετό για να κανεις και ότι άλλο επιπλέον θελήσεις. Μην ξεχνάς σκοπός της μνήμης ειναι να υπηρετεί το τηλέφωνο σου, και σκοπός του τηλεφώνου να υπηρετεί εσένα. Μην υπηρετείτε εσείς τα τηλέφωνα και αδειάζετε διαρκώς την μνήμη απλά για να βλέπετε ότι έχει αρκετή διαθέσιμη για το αν χρειαστεί κάποια στιγμή..…

• Παιδιά σε εσάς σε νορμάλ συνθήκες πόση ελεύθερη ραμ έχει? Εγώ βλέπω συνέχεια 1γιγα και μου φαίνεται ότι η miui καταναλώνει πολλά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλά και εγώ με την official μια χαρά ήμουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πιά ρομ φοράς? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επίσης κάτι άλλο πού παρατήρησα είναι ότι δεν συνδέεται σε 4g μόνο H+ βλέπω και μιλάω για περιοχές που επιανα 4g με το προηγούμενο τηλ και με το RN3Pro με official ROM, το έχει κάποιος άλλος αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δυστυχώς όχι, το δοκίμασα και άλλαξα γλώσσα σε αγγλικά και σε ρωσικά αλλά τίποτα κάνει FC όταν πας να επεξεργαστείς. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βρε παιδιά ο φίλος μας το screenshot σίγουρα έχει την global? Γιατί ναι μεν λέει global αλλά από τι ξέρω η global δεν έχει ελληνικά ενώ στο screenshot έχει ελληνικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπα, ούτε έτσι, μόνο με απενεργοποίηση κωδικού και ξανά ενεργοποίηση μαζί με διαγραφή αποτυπωμάτων Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά κάτι παίζει με το δαχτυλικο αποτύπωμα, όχι ότι δεν δουλεύει αλλά όταν πατάς γιά νά κάνεις αλλαγή ή επεξεργασία του είδη υπάρχον τότε κρασαρει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Επειδή με την official developer έχω μεγάλο πρόβλημα με αποσύνδεση καρτών σε μόνιμη φάση σκέφτομαι να βάλω την ελληνική ρομ είτε την stable η developer αλλά πρέπει πρώτα να ξεκλειδωσω τον bootloader και πήγα να το κάνω αλλά μου έβγαλε κάτι προειδοποίηση ασφαλείας, και ρωτώ - όντως προσφέρει ασφάλεια κλειδωμένος bootloader, δηλαδή προστατεύει από malware και τέτοια? Στάλθηκε από το X98 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά είμαι στην official developer rom και εχω σοβαρό πρόβλημα με αποσύνδεση τον δύο sim έχει γίνει καμία δεκαριά φορές ακόμα και όταν το χρησιμοποιώ. Το έχει κανείς άλλος? Θα προσπαθήσω να την περάσω ξανά πάς και δεν έκατσε καλά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Λες? Δεν ξέρω, μπορεί να μου έτυχε Honor 6

• Φίλε μου δεν μετράει μόνο με την κίνηση στο χέρι αλλά και με κραδασμούς. Είχα δοκιμάσει να εχω το χέρι πάνω σαν να κοιτάζω το ρολόι και ακίνητο και παράλληλα περπατούσα τα βήματα τα μετρούσε κανονικά Honor 6

• Ωραία εμφάνιση έχει η 2.0.1 αλλά με τα ελληνικά που έχει τα χαλάει όλα. Honor 6

• Το μόνο κακό που είδα εγώ ότι την επόμενη καταγραφή την κάνει μετά απο 9-10 λεπτά. Δηλαδή αν κάνει καταγραφή από μία κίνηση τότε δεν πας να χορεύεις μπροστά απο το φακό αυτή θα εντοπίσει την επόμενη κίνηση μετά από 9 λεπτά περίπου Honor 6

• Root Redmi Note 3 PRO [SOLVED]

komatoza - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Ξεκλείδωμα του bootloader δεν χρειάζεται λέει. Honor 6

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

komatoza - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Όντως η νυχτερινή έγινε χειρότερη. Δεν έχει πλέων καλή ευκρίνεια. Honor 6