Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 439.
-
αγορα onda tablet 9,7"
ΜήνυμαΓια το Teclast pro δεν ξέρω ακόμα γιατί το έχω δύο μέρες και δεν το έχω φτιάξει στα μέτρα μου, έχει κάποια γνωστά προβλήματα που λύνονται. Honor 6
-
αγορα onda tablet 9,7"
ΜήνυμαΤο είχα εγώ για 3 εβδομάδες το πούλησα και πήρα το Teclast x98 Pro. Αρκετά αδύναμο με κάποια μίκρο κολλήματα. Στην ουσία είναι για απλή χρήση. Honor 6
-
Το smart unlock δουλεύει και στο android 6 Honor 6
-
Μια φορά δεν μου έκανε δόνηση στη εισερχόμενη κλήση σήμερα αλλά και αυτό μάλλον επειδή εχθές έκανα εγκατάσταση mi home και έκανα κάποιες δοκιμές. Στις άλλες ειδοποιήσεις έχω βάλει μόνο το messenger αλλά το δουλεύω σπάνια οπότε δεν ξέρω. Απο την άλλη το honor 6 έχει από μόνο τού θέματα με τις ειδοποιήσεις Honor 6
-
Άλλη μια ερώτηση το mi home στην ουσία περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα έτσι? Τότε για να μην τρέχουν όλα τα άλλα αφήνουμε μόνο αυτό να είναι ενεργό και θα έχουμε όλες τις ειδοποιήσεις απο την κάμερα και το router και το mi band? Σε αυτή την περίπτωση το έξυπνο ξεκλείδωμα θα δουλεύει η χρειάζεται να τρέχει και το αντίστοιχο πρόγραμμα? Γιατί όταν το δοκίμασα δούλευε αλλά μετά απο αρκετή ώρα αδράνειας κινητού δεν. Honor 6
-
Θα πρέπει πρώτα να δώσεις δικαιώματα στις εφαρμογές που θέλεις απο το κινητό και μετά πας στην εφαρμογή μι φιτ και διαλέγεις, επίσης εκεί πρέπει να ενεργοποιήσεις την δόνηση για τις κλείσεις Honor 6
-
Λες να φταίει που στο mi WiFi το εχω σε ένα το 2,4 και 5? Αν και απο την εφαρμογή του router την βλέπω. Την ελληνική εχω και ακολουθώ τις οδηγίες βάζω τον κωδικό WiFi περιμένω να σταματήσει να αναβοσβήνει το μπλε και πάει για σύνδεση αλλά μετά απο 90 δευτερόλεπτα τίποτα Honor 6 Οκ τα κατάφερα. Τώρα για να μού έρχονται ειδοποιήσεις πρέπει να τρέχει το πρόγραμμα μόνιμα? Και για να αποθηκεύσουμε τα βίντεο σε cloud η σε σκληρό μέσο mi router τι πρέπει κάνω?