Καλημέρα. Στην έκδοση 2.3.31 που είμαι τώρα ή εφαρμογή κάνει fc όταν στο αυτόματο backup πάω να πατήσω την επιλογή φακέλου. Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελα δε θα έχει και 37$ τουλάχιστον μεταφορικά σύνολο κάπου 80 €. Απο gear best απο ευρωπαϊκή αποθήκη που έχει στα 27 σύν 16 μεταφορικά πάει στά 40€ Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Στο router στη ρύθμιση WiFi έχει επιλογή "ένταση σήματος" με τρεις επιλογές φυσιολογικό, μέτρο και μέγιστο. Τι ακριβώς κάνει αυτό? Ρυθμίζει το πόσο δυνατό σήμα θα έχουμε? Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα. Εχει δοκιμάσει κανείς το backup που κάνει εφαρμογή στο σκληρό? Εγώ που έκανα χθες έφτιαξε φάκελο με όνομα που περιείχε κινέζικους χαρακτήρες και όταν αλλαξα όνομα στο φάκελο η εφαρμογή έφτιαξε ξανά καινούργιο πάλι με κινέζικα. Διορθώνεται αυτό? Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρόνια πολλά σε όλους.... Σκέφτομαι να την πάρω καί εγώ, αλλά πείτε μου από πού. Γιατί σε μαγαζιά πού κοίταξα έχει χοντρά μεταφορικά και ανεβαίνει πολύ η τιμή. Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ. Το βρήκα. Απλά απο Tapatalk σε πάει αλλού. Κατέβασα την 2.3.30 αλλά δεν βλέπω να έχει ειδοποιήσει αν κάποιος συνδέεται στο δίκτυο εννοώ ξένος. Επίσης το κινητό μου Honor 6 δεν βλέπει το 5G. Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk