Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 439.
-
Και γιατί απλά δεν τις απενεργοποιεί στις ρυθμίσεις- εφαρμογές- διαχείριση εφαρμογών και επιλέγεις το mail και browser και κάτω έχει απενεργοποίηση Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Το mi8 το έχει η γυναίκα μου και πρίν μια εβδομάδα της πέρασα την miui 11 xtrv Dev και εχθές την 9.11.7 και μου παραπονέθηκε ότι η κάμερα βγάζει λίγο κουνημενες φωτογραφίες. Τις κοίταξα και όντως είναι βέβαια οι συνθήκες είναι εσωτερικός χώρος με λάμπες βράδυ και παιδιά. Έχετε παρατηρήσει πτώση ποιότητας στις φωτογραφίες στο Q η ήταν η στιγμή σε τέτοιες συνθήκες? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Μι9 τα ίδια πάλι. Πρόβλημα με το mi account. Κρασαρει το find my phone και δςξ ανοίγει.” Δοκιμάστε πριν κάνεις flash την ROM να απενεργοποιήσεις την εύρεση συσκευής Xiaomi. Κάπου το διάβασα ότι μάλλον αυτό προκαλεί πρόβλημα που σου ζητήσει συνεχώς τον κωδικό. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
komatoza - - Recoveries
ΜήνυμαΈνα είναι και αυτό. Πώς μπορώ να έχω όσο το δυνατόν προστατευμένα τα αρχεία μου με TWRP. Μπορώ να βάλω κωδικό? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
komatoza - - Recoveries
ΜήνυμαΕγώ στο mi 9 έχω το πρώτο TWRP για το Q νομίζω 12.08. Το πέρασα με ADB και μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα στο πέρασμα τις Ρομ. Τώρα θέλω να ρωτήσω για αυτά που γράφετε για κρυπτογράφηση. Χαζό αλλά δεν είχε χρειαστεί να ασχοληθώ και τώρα με την Q που έπεσε το ερώτημα που πόλοι είχαν θέματα. Λοιπόν στην συσκευή μέσα στο μενού ρυθμίσεις απόρρητο λέει ότι είναι κρυπτογραφημένο. Στο TWRP δεν ξέρω πως μπορώ να δω αν είναι. Και αν δεν είναι που αν κατάλαβα καλά είναι και το επιθυμητό είναι ασφαλές? Δηλαδή…
-
Εγώ έχω την eu με dirty flash και όλα οκ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Jordan Nidis Δεν σου ζητάει το pin της κάρτας σιμ αλλά τον κωδικό του λογαριασμού (Mi account). Κάνε σύνδεση στο ίντερνετ μέσω WiFi η data και βάλε τον κωδικό mi account και θα μπει. Οπ... Τώρα το είδα... Αν βάζεις τον σωστό κωδικό του mi τότε δεν ξέρω. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@SoNik+ έχω δοκιμάσει να ξανά βάλω λογαριασμό, να προσθέσω άλλο αλλά τίποτα. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι αρκετοί το έχουν το θέμα. Στις περιπτώσεις περιπτώσεις λύνεται με απενεργοποίηση του κλειδώματος οθόνης και ( pin code & FP) και όντως το έκανα και το κουμπί Google backup now έγινε μπλε αλλά πατώντας το προσπαθεί να κάνει κάτι άλλα στο τέλος λέει αδυναμία και δοκιμάστε αργότερα. Επίσης δοκίμασα την λύση από το XDA με ADB command και εκεί βγάζει transport error. Έχω και το Mi8 στα χέρια μ…
-
Ναι. Θα έχεις. Μπορεί να καταντήσει τούβλο. Για εφαρμογές που δεν σου δουλεύουν δοκίμασε ξανά εγκατάσταση η διαγραφή όλων των δεδομένων τους. Εμένα δουλεύουν κανονικά εφαρμογές τον τραπεζών alpha και εθνική. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δεν έχω αντίγραφα ασφαλείας Google? Είμαι με την τελευταία beta Android 10 αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση γιατί αν θυμάμαι καλά από τότε που πήρα το mi9 δεν το έχω διαθέσιμο. Αν δείτε στα screenshot το κουμπί δημιουργία αντιγράφων τώρα δεν είναι διαθέσιμο και στον συγχρωτισμό έχει λίγα πράγματα πχ δεν έχει εφαρμογές. Ξέρετε τι παίζει? Είναι κάποια ρύθμιση?9916b58297e90e56df731bf6a9b09139.jpga40ffca3404602758899dec829dd15de.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μο…
-
Κάτι δεν σου έκατσε καλά. Μέχρι χθές ήμουν με την 9.8.10 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στο αμάξι με το Bluetooth συνδέεται κανονικά. Το dark mode δεν μπήκε τώρα είναι εδώ και μήνες και είναι μια χαρά Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάλλον όχι γιατί θα έχεις το Android 10 . Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι Ρομ έχεις τώρα? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από CHEVROLET SPARK: “παιδια εχω το μι9 global το ξεκλειδωσα ολα καλα μεχρι εδω.μεσω το xiaomi tool περασα την official dev global για να περασω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_9.8.10_v10-10 ποιο recovery πρεπει να βαλω και πωε θα το κανω?” Θα βάλεις ότι θες αφού είσαι ακόμα στο Android P μετά αφού περάσεις την 9.8.10 θα βάλεις το recovery που λέει για Android 10. Μπορείς να δοκιμάσεις να το βάλεις από την αρχή αν θες. Θα τα βρεις εδώ TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Στάλθηκε από το MI …
-
@MIUI_ART στο mi 9 αυτή η ROM γιατί δεν έχει πιστοποίηση Google ενώ η xiaomi.eu έχει? Είναι και ο λόγος που δεν με αφήνει να έχω contactless. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@Octaviastikos γιατί όμως δεν έχω πιστοποιηθεί? Αφού η Ρομ έχει ίδιο source. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΧρόνια πολλά παιδιά! Υγεία σε όλους! @Octaviastikos τι διαφορά έχει η xiaomi eu ROM με την δική μας xtrv? Βλέπω έχουν 200mb διαφορά. Γιατί σκέφτομαι να την περάσω επειδή στην xtrv δεν περνάω πιστοποίηση Google και δεν δουλεύει το contactless ενώ εσύ που είσαι στην xiaomi eu περνάς αν και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό αφού η βάση είναι ίδια. Θα πρέπει να μας πει ο αρχηγός μάλλον. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ στο mi9 δεν έχω πιστοποιηθεί από το Google σε αυτήν την ROM για κάποιον λόγο. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕδώ ο @Octaviastikos έδειξε screenshot με την ίδια Ρομ μόνο που ήταν xiaomi.eu και είχε πιστοποιηθεί και η γυναίκα μου με το mi8 την τελευταία beta xtrv έχει και περνάει. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk