Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 439.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαFailed...... Δεν είμαι ροοτ Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕμένα παιδιά στην xtrv 9.8.8 beta γιατί δεν έχει πιστοποιηθεί? Και υποψιάζομαι ότι για αυτό δεν δουλεύει και contactless της Alpha Bank.010f16f3cbc08a689b94a3e25c477094.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ AMAZFIT PACE
ΜήνυμαΜήπως πήρε νερό μέσα? Δεν είναι αδιάβροχο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Mix2s είναι ακόμα σε Android P οπότε δεν τίθεται θέμα γίνεται update με τον παραδοσιακό τρόπο. Είναι μόνο δύο συσκευές που πήραν το Android Q και έχουν θέμα Mi9 και K20 pro. Μια ερώτηση παιδιά στο άσχετο και σχετικό... Εμείς που πήγαμε στο Android Q έπρεπε να κάνουμε καθαρό install η δεν πειράζει και το κλασικό?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕντάξει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι gcam είναι μόνο για βράδυ και στην ουσία για τοπία γιατί για πρόσωπα δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται να είσαι άγαλμα για μερικά δευτερόλεπτα. Εξάλλου παίζει η gcam 6.3 μια χαρά απλά δεν έχει τόσες ρυθμίσεις και μια 6.2 fix που την βρήκα στο telegram πρέπει να είναι του armova με κάποιο fix. Για μένα σαν απλό χρήστη μου κάνει και στοκ σε καθημερινότητα, βγάζω και με gcam αλλά μέχρι εκεί γιατί με τόσες ρυθμίσεις αν δεν είσαι γνώστης άστα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓιατί να κάνεις downgrade? Εγώ δεν βλέπω σοβαρά bugs. Εξάλλου σε λίγες μέρες θα βγει και άλλη Ρομ Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔεν νομίζω έχει ARB 4 το. Το λέει και η ανακοίνωση ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε downgrade. Εκτός και στις xtrv έχει αφεθεί το ARB. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔεν έχω δει τίποτα που να με ενοχλεί ακόμα και από τι βλέπω και η μπαταρία πάει καλά και ο επεξεργαστής ξεκόλλησε γιατί στην προηγούμενη ROM είχαν κολλήσει οι συχνότητες στα 1035. Το μόνο κακό που μπορεί να ενοχλεί κάποιους είναι ότι δεν υπάρχει gcam συμβατή με το Q εκτός από μια έκδοση του armova. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣε αυτό δεν θα συμφωνήσω. Τόσα χρόνια βάζω μόνο beta και δεν έχω κάποιο θέμα αν υπάρχει θα είναι μικρής σημασίας και τώρα έβαλα την τελευταία με Q. Αν κάτσει κανείς και ψάξει θα βρει bugs και στη σταθερή. Πιστεύω ότι οι beta έχουν περισσότερα σύν. Αλλά δεν είναι για όλους.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΒάλε άφοβα την xtrv αλλά σκέψου πια γιατί η τελευταία είναι Android Q αν θα πάς σε developer Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣου έχει τύχει να σου χαλάσει xiaomi κινητό και έκανες χρήση εγγύησης? Γιατί όλοι μιλάνε για εγγύηση αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανείς... Πόσο γνήσια ανταλλακτικά έχουν αν τα έχουν και πόσο καιρό θα κάνουν εκεί στην info για μια επισκευή. Δεν λέω αν σου κάτσει στραβή με το κινέζικο είναι μεγάλο παλούκι αλλά και εδώ δεν λένε και τα καλύτερα για την info. Εδώ παιδιά γράφουν για Samsung που έχει και αντιπροσωπεία και κάνουν 1-2 μήνες. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά Mi 9
ΜήνυμαΔεν λέω να το πάρει από έξω έτσι και αλλιώς τιμές Σκρουτζ παίζουν κάπου στα 70€ πάνω από την Κίνα. Αλλά έχει πάει κανείς στην info για εγγύηση? Δηλαδή έκανε κάποιος χρήση εγγύησης? Γιατί ακούω και διαβάζω διαφορά για infiquest και δεν λένε και τα καλύτερα. Εφόσον δεν είναι αντιπρόσωπος δεν ξέρω κατά πόσο έχει γνήσια ανταλλακτικά και πόσο γρήγορα κάνουν την οποιαδήποτε επισκευή. Με λίγα λόγια για 200€ διαφορά που το έχει info νομίζω στα 500€ δεν ξέρω αν αξίζει. Από Σκρουτζ μπορεί.... Στάλθηκε από…
-
Στις ρυθμίσεις- περισσότερα δες εκεί που λέει ασφάλιση θέση στοιχείου - τι πορτοφόλι έχεις. Εγώ στο mi8 είχα HCE και στις τελευταίες ROM δεν δεχόταν την πληρωμή. Τώρα στο mi9 μόλις έβαλα την xtrv το πορτοφόλι άλλαξε από default σε SIM και το άφησα έτσι και είναι οκ. Τώρα τι διαφορά έχουν αυτά δεν ξέρω. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στο mi9 ο σαρωτής δεν δουλεύει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk