Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 439.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΓιατί να πάς σε κάτι χειρότερο? Να ήταν το Pro θα έλεγα οκ, αλλά το απλό δεν βλέπω τον λόγο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜετά την εγκατάσταση θέλει πάλι wipe dalvik cashe? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Στο mi9 για να περάσουμε την xtrv τι wipes κάνουμε? Εννοώ μετά το ξεκλείδωμα και πέρασμα recovery.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓιατί στο Tapatalk δεν ανοίγουν τα λινκ? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜόλις το παρέλαβα. Έχω και το mi8 . Από gcam πια είναι η καλύτερη για το 9? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω το roidmi 3s και το έχω στο Fiat grande Punto. Αυτό το πράγμα συνέχεια μου καίει την ασφάλεια. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές αλλά πάντα θα κάψει την ασφάλεια. Μια με το κινητό στην πρίζα αμέσως και την τελευταία φορά ενώ το φόρτισε το κινητό το αποσυνδεσα και ήταν όλα οκ είπα να αφήσω το Roidmi στην πρίζα μόνιμα μιας και νόμιζα ότι βρήκα το σωστό σημείο αλλά μερικές μέρες μετά είδα ότι δεν δουλεύει και πάλι. Έχετε καμία ιδέα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο καλό οικονομικό ασύρματο φορτιστή αλλά με αργή φόρτιση? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το flagship killer είναι απλά να λέμε. Μην συγκρίνετε την xiaomi με καμία άλλη εταιρεία γιατί δεν στέκει. Η xiaomi κερδίζει με την τιμή τον συσκευών τις. Αν βάλουμε Samsung , iPhone και Huawei κορυφαία κινητά που κοστίζουν 1000€ και ένα mi9 ακόμα και από την info 500 € , έχει διαφορά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το 4g+ δεν έχει το κινητό ούτε θα έχει και δεν πρόκειται να γίνει. Το έχουμε πει τόσες φορές δεν υποστηρίζει τις συγκεκριμένες συχνότητες η τον συνδυασμό τούς..... Τέλος. Όσο και να το γράφεται δεν πρόκειται.... Με το Netflix... Άλλο και αυτό τι μανία είναι αυτή αφού πρακτικά δεν θα καταλάβεις την διαφορά από 1080 σε 720.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜε priority δεν παίζει τελωνείο και αν κάτι γίνεται στο δρόμο σε αποζημιώνει το κατάστημα. Όπως σε εμένα που είχε χαθεί το mi8 πήρα τα λεφτά πίσω. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜα εκεί είναι το ζουμί. Στο περίμενε..... Που δεν είναι και τίποτα 10 μέρες, εδώ παιδιά περιμένουν περισσότερο να το πάρουν από εδώ. Πέρα από την σημαντική διαφορά στα χρήματα 170€ ( 323€ έχει στο bangood) δεν τα λες και λίγα, παίρνεις άλλη μια αξιοπρεπή συσκευή. Το μόνο σημαντικό είναι τα δύο χρόνια εγγύηση αν το πάρεις από info αλλά και αυτό είναι υποκειμενικό εφόσον δεν υπάρχει αντιπροσωπεία. Παιδιά εγώ έχω το mi8 και το σκέφτομαι.... Η κάμερα πως τα πάει? Είναι καλύτερη? Αξίζει? Με ανησυχεί …
-
Mi 9 se nfc
ΜήνυμαΑφού δεν προσφέρει η εφαρμογή αυτήν την δυνατότητα βρε, πως να την κάνεις να δουλέψει. Η εθνική δουλεύει μόνο με Bluetooth και QR code και πρέπει ο άλλος να έχει μηχάνημα που τα υποστηρίζει δηλαδή i bank pay spot κάπως έτσι.... Το NFC στην εθνική δεν υπάρχει..... Αν καίγεσαι να πληρώνεις με κάρτα εθνικής υπάρχουν εφαρμογές τύπου I card. Αλλά στην θέση σου θα άνοιγα λογαριασμό αν δεν έχεις στην τράπεζα που έχει ανέπαφες πληρωμές όπως alpha και Πειραιώς ....