Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 439.

• Mi 9 se nfc

komatoza - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Η εθνική και συγκεκριμένα η εφαρμογή I bank pay δεν υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές με NFC έχει δικό της τρόπο με Bluetooth και qr code και αυτά με προϋποθέσεις. Την I card δεν την έχω δοκιμάσει. Εγώ δουλεύω την alpha Bank το alpha wallet Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι είναι το DC dimming? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

komatoza - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “ναι εχω βαλει το wakelock detector και μου βγαζει σε αυτα τα αποτελεσματα οτι ειδες δεν μπορω μα βρω τι ξυπναει την συσκευη.και φαντασου οτι οτι αλλαξα μπαταρια γιατι νομιζα οτι τα ειχε παιξει. αυτο υπαρχει εδω και αρκετες rom.” Κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Δεν την ξυπνάει τίποτα γιατί φαίνεται στην 3 φωτό ότι είναι αδρανής. Αλλά ακόμα και στην κατάσταση ( λειτουργία πτήσης) περίπου 7 ώρες έχασε 20% χωρίς να κάνει τίποτα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν η εφαρμογή της Alpha Bank my wallet δουλεύει κανονικά ( ανέπαφα) με την xtrv και ξεκλειδωτω bootloader. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με το I bank pay έχω και εγώ πρόβλημα αλλά το έχω από τότε που ήμουν στην global Dev με κλειδωμένο bootloader γιατί δεν ξέρω αλλά σαν εφαρμογή δεν είναι καν στις επιλογές πατήστε και πληρώστε που είναι στις ρυθμίσεις του NFC. Ενώ τις alpha Bank το my wallet είναι και δουλεύει. Μόλις μίλησα με την εθνική τράπεζα σχετικά με το contactless και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει τις πληρωμές με NFC αλλά έχει δικό της σύστημα με Bluetooth και πρέπει και το POS να το υποστηρίζει.

• Αυτό είναι γεγονός? Εγώ νομίζω ότι το Root παίζει ρόλο και πάλι όχι με όλες τις τράπεζες. Πολλά παιδιά εδώ έχουν τις xtrv η άλλες custom rom και που σημαίνει ότι έχουν unlocked bootloader. Δεν έχω διαβάσει για προβλήματα στις ανέπαφες. Εγώ έβαλα την xtrv πριν μερικές μέρες και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατί βρε παιδιά το ξεκλείδωμα επηρεάζει τις ανέπαφες συναλλαγές? Δεν νομίζω. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi8 - προβλημα με μπαταρία

komatoza - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Το είχα και εγώ αυτό το θέμα. Το σύστημα Android ήταν πρώτο στην κατανάλωση και εμένα στα 35% περίπου. Το μόνο που βοήθησε ήταν στις ρυθμίσεις - διαχείριση εφαρμογών- από πάνω στην αναζήτηση - σύστημα Android και σε αυτό εκκαθάριση δεδομένων και διακοπή. Βέβαια αυτό κράτησε για κάποιες μέρες. Μετά πάλι τα ίδια δεν έφτανε τόσο ψηλά αλλά κάπου στο 20-25% που πάλι είναι πρόβλημα. Όλα αυτά με τις τελευταίες global Dev. Τώρα έβαλα την xtrv εβδομαδιαία 9.5.9. Την πρώτη και δεύτερη μέρα ήταν στο 6%, σή…

• Είδα στην xtrv 9.5.9 ότι υπάρχουν σημεία που δεν είναι μαύρα ( dark mode) πχ άλλες άδειες εφαρμογών. Στην global Dev νομίζω το dark mode εφαρμόζεται στα πάντα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραία. Ήταν η απάντηση νούμερο 2... Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραία πέρασα την xtrv 9.5.9. Το dark mode που είναι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια άκυρη ερώτηση. Την xtrv ROM που την βάζουμε για να γίνει εγκατάσταση. Αφού πριν θα χρειαστεί factory reset. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέρετε πως μπορώ να κάνω την εφαρμογή I bank pay της Εθνικής να δουλέψει? Βλέπω ότι έχουν προσθέσει την δυνατότητα contactless αλλά στην προσπάθειά μου να πληρώσω με το κινητό δεν έκανε τίποτα. Επίσης δεν μου την δείχνει στις ρυθμίσεις πατήστε και πληρώστε έχει μόνο της alpha bank και νομίζω ότι φταίει αυτό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Murderous σε ποια ROM έχει αυτό? Να φανταστώ κάποια custom, γιατί σε Dev δεν το έχει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε στο mi 8 το double tap to lock? Αν έχουμε που? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μήπως στις ρυθμίσεις gcam έχεις επιλεγμένη την μικρότερη ανάλυση η κάτι άλλο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά εμένα το σύστημα Android κάνει τρελή κατανάλωση. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?971a87a3c4d7f4588c6b42b952824eaf.jpge8d3ede106bf0ee45a3f1aea54ddd5d9.jpg Είμαι με την τελευταία global beta και global version locked.

• Παιδιά για βίντεο τι καλύτερο την στοκ η gcam? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην gcam beta 20 που είναι η ρύθμιση για την μπροστινή κάμερα να μην καθρεπρηζει? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πλέον υπάρχει απλά δεν στο έχει στο συγκεκριμένο... Για την ασφάλεια τελωνείου μίλα μαζί τους η κοίτα για gearbest που έχει priority η το τρένο εγώ από εκεί το πήρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk f694c52168b102278bf2ff8202f098cd.jpg