Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 439.
-
Παιδιά στην xtrem beta 18 με τις ρυθμίσεις από τον johnnyman σας βγάζει και εσάς κάπως πολύ έντονα τα χρώματα? Δηλαδή το κόκκινο το κάνει πολύ κόκκινο λες και έχει πάρει φωτιά.... Και άλλη μία ερώτηση. Πως στο καλό μπορώ να έχω δύο εκδόσεις gcam παράλληλα και αν γίνεται η απάντηση να είναι λίγο λεπτομερώς?
-
Αυτό έκανα. Παιδιά όποιος ξέρει από φωτογραφία πείτε μας τις βασικές ρυθμίσεις γιατί τόσα ποστς ασχολούμαστε με το πώς και πού βάζουμε το αρχείο και στο τέλος η foxy λέει ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι λάθος που εγώ δεν πείραξα τίποτα. Τώρα είδα ότι ανέβασες....και από τι βλέπω το αρχείο με τις ρυθμίσεις ήταν σωστό αλλά οι από πάνω λένε ότι οι ρυθμίσεις είναι λάθος PS τι κάνω για να έχω δύο gcam.......
-
Σε αυτήν την ρύθμιση αργεί να βγάλει. Γενικά δεν έχω θέμα με αυτό αλλά έχω κόρη που μόλις έκλεισε χρόνο και την κυνηγάμε. Πώς γίνεται όμως στο ίδιο κινητό με την ίδια εφαρμογή να έχουν διαφορετική συμπεριφορά? Πως μπορώ να βάλω και την bsg gcam ταυτόχρονα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι απ'όλα να ανεβάσω? Έχω βάλει την gcam που έδωσε ο geoanto555 την arnova και έχει πολλές ρυθμίσεις αλλά το zero shutter lag δεν υπάρχει. Μήπως τα παιδιά το έχουν στο HDR+ ενεργό και για αυτό τραβάει άμεσα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5a3272e35b14ec343a76090117bc9e2f.jpgf8e5436325ff982fcde909a6d4efc323.jpg
-
Διέγραψα την εφαρμογή και την ξανά κατέβασα αλλά πάλι το ίδιο κάνει. Είμαι με την τελευταία global Dev Την ρύθμιση zero shutter lag δεν το βρίσκω. Πως βάζουμε την δεύτερη gcam? Το HDR+ που το έχετε? Εμένα ήταν στο "ενεργοποίηση HDR+" σε αυτήν την ρύθμιση αργεί να τραβήξει. Τώρα το έβαλα στο " HDR+ ενεργό" και τραβάει άμεσα. Αν γίνεται να εξηγήσετε όποιος ξέρει την διαφορά?
-
Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα και εγώ την gcam που έδωσε ο @geoanto555 με το αρχείο ρυθμίσεων αλλά τώρα αργεί να τραβήξει την φωτογραφία κάπου μισό η ένα δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα το παιδάκι που δεν κάθεται και πολύ ακίνητο δύσκολο να το πετύχουμε. Αυτό γίνεται σε όλους? Πριν είχα την bsg gcam. Γίνεται να έχω δύο gcam? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MI 8 Προστατευτικα
ΜήνυμαΤελικά Spigen η nillkin? Το δεύτερο όντως τρώει την οθόνη η έτυχε ένα περιστατικό? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk