Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 439.

• Καλησπέρα. Μήπως έχει κανείς το εργαλείο αυτό γιατί στο λινκ δεν παίζει πλέον Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βρε παιδιά ξέρετε πως φεύγει αυτό το μήνυμα από το σύστημα?a644d39118d2e8cc12373d5a76434893.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχω τέτοιο... Για την τέστ 8.1 έκδοση μιλάμε έτσι?

• Το night sight που είναι και δεν το βλέπω..... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

komatoza - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Καπου ειχαν γραψει τα παιδια ποια ειναι η τελευταια dev 8.1.Δοκιμασε με αυτην. Κ μετα θα σου βγαλει την τελευταια. Υποψιν μετα δεν εχει γυρισμο...” Μα το γράφω αν βάλεις την τελευταία Dev 8.1 που πλέον είναι παλιά λέει ότι αναβάθμιση γίνεται μόνο με την τελευταία που σημαίνει 9 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περιμένω ακόμα.... Έχω περίπου 10 μέρες Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά. Κατάφερε κανείς να πάει από global stable σε global Dev με κλειδωμένο bootloader μέσο updater? Όταν βάζω την global Dev 8.1 μου λέει πως θέλει την τελευταία όταν βάζω την τελευταία μου λέει ότι είναι διαφορετική έκδοση Android... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι βρε για αυτό έλεγα επειδή έχει μόνο stable Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βρε παιδιά που είναι οι fastboot developer rom για κατέβασμα από το official site. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν περνάει με το updater γιατί είναι διαφορετική έκδοση Android stable 8 και Dev 9 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

komatoza - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Δεν υπάρχει λόγος προφανώς. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν νομίζω ότι θα την πάρει με το updater είναι άλλη έκδοση Android Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα γιατί μου βγάζει κάπως άχρωμες τις φωτογραφίες η GC 1a και με λιγότερη ευκρίνεια από την stock σε εσωτερικό χώρο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και με αρκετά χάλια σήμαd540ea236bf9b7102e309a9dd5838ebb.jpgb6565e0fad4ba05e085b37f99ad9ca05.jpg0d1f4ad308f1a73d973f0bd9d6f15624.jpg3df4177a090ded3f2f38ae67e4856eee.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν νομίζω να το έχεις σε 10 μέρες. 1 το στέλνει μετά την 1.11 2 δεν είναι bangood, το στέλνει με eu priority άρα DHL που από την Γερμανία έρχεται με φορτηγό..... 20 μέρεςΠαράθεση από Maniataros: “Οπότε περιμένω σε κανένα 10 ήμερο θα το έχω. Πήρα και μια flip cover της nillikin για να το προστατέψω . Τώρα όσο αφορά για κάτι bags της κάμερας είχα διαβάσει ότι η κινεζική rom και άλλη μία νομίζω developer που είχαν περάσει κάποιοι είχαν εκτοξεύσει τις επιδόσεις της κάμερας πολύ! Στάλθηκε από το Red…

• RE:

komatoza - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασε να δεις. Αν δεν σε καλυψα ακολούθησε τον άλλο τρόπο που λες.” Δεν με κατάλαβες. Ήθελα να μάθω σε πιο ακριβός βήμα βγάζει τον χρόνο αναμονής για να μην μου κάνει απότομα factory reset και ξεκλείδωμα ενώ δεν είμαι έτοιμος. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό το ξέρω απλά σε κάποια παιδιά το ξεκλείδωσε απευθείας ακίνητα λέω μήπως.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Έχω το Mi8 global και σκέφτομαι να το ξεκλειδώσω και μετά να το κλειδώσω ξανά έτσι για κάθε ενδεχόμενο για να μπορώ να ξεκλειδώσω ανά πάσα στιγμή. Η ερώτηση μου είναι: σε πιο βήμα ακριβώς μας βγάζει τον χρόνο αναμονής η ξεκλειδώνει άμεσα? Έχει περάσει καιρός από τότε που ξεκλειδωσα το kenzo. Και ρωτάω γιατί χθες πήγα να το βάλω να αρχίσει να μετράει και μου έβγαζε μηνύματα για ασφάλεια και τέτοια και επειδή κάνει και factory reset το σταμάτησα μην μου εγκρίνει κατευθείαν. Στάλθηκε από…

• Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι δεν το αφαίρεσα και για αυτό μου φάνηκε περίεργο.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όντως? Εγώ στο δικό μου kenzo global Dev έκανα factory reset και το έδωσα στην γυναίκα μου και αυτή έβαλε τους δικούς της λογαριασμούς χωρίς προβλήματα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk