Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 291.

• Δεν έχει τρύπες αλλά δεν χάνει λίγο αλλά αντιαισθητικα πολύ Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Επειδή σήμερα παρέλαβα το RN4Χ Global Version 4/64 και επειδή βιάστηκα και παρήγγειλα θήκη και τζαμακι για το RN4 4 και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο όσον αφορά τουλάχιστον την θήκη, μήπως ξέρει κανείς αν το Nillkin Tempered glass του RN4 διαφέρει από το αντίστοιχο του RN4X. (ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΔΕΝ ΚΑΛΎΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΘΌΝΗ ΑΛΛΆ ΑΦΉΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΕΜΟ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Ta…

• Στο χωριό μου λένε : "Εκεί που είστε ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'στε" Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• By the way "ιουρασικής"??? Προ Χριστού?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποτέ δεν είναι αργά. Και να σκεφτείτε ότι ο φίλος είναι 64+ βρίσκεται μακρυά (Καβάλα) και δεν το κατέχει. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Achilleas1956 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Krasdimi: “σιγουρα ? ήήήήήήή του λέμε τόση ώρα βλακείες του παιδιού;” Εγώ είμαι το παιδί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώωωωω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από venioni: “Εκκαθάριση δεδομένων και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και στις δύο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

Θα πας στις εγκατεστημενες εφαρμογές και θα βρεις την εφαρμογη miui launcher και θα κάνεις αυτό που σου ειπα πιο πάνω. Ποιο από τα δύο Ευχαριστώ για την βοήθεια aa43c60392c78a3a1fa534c455962002.jpg2cc1d61a94d2670aab3e4b9856916324.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Κανε ενα reset-clean cache τον miui launcher και θα επανέλθει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote] Κάτι πιο λεπτομερες.... MIUI launcher??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μία βοήθεια για φίλο. Έχασε το Playstore από την οθόνη και δεν ξέρει πώς να το επαναφέρει. Έχει το KENZO με Global dev 7.5.23 Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• DISPUTE. Μην το συζητάς καθόλου. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαιρετώ την παρέα. Επειδή λέω να πάω από το RN3 Pro στο RN4 4/64 Global Version θα ήθελα να ξέρω πως θα καταλάβω ότι ο Κινέζος θα μου στείλει πράγματι αυτό με την 800αρα? Επιπλέον οι διαστάσεις του Global είναι ίδιες με του απλού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “@Achilleas1956 πηγαινε ρυθμίσεις, μπαταρία, Τροφοδοσία,εξοικ. μπαταρίας εφαρμογών, πανω δεξιά που λέει εφαρμογές συστήματος,Καιρός, και βάλτο χωρίς περιορισμούς. Το ίδιο θα κάνεις και στον Πάροχο καιρού. Και φυσικά θα κλειδώσεις τον Καιρό ώστε να μην σου κλείνει όταν κάνεις εκκαθάριση μνήμης.” Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δυστυχώς όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ έχω βρει μόνο αυτό. Αυτόματη έναρξη και βέλτιστη ποίηση MIUI δεν ξέρω που θα τα βρω γιατί εκεί που έχει τις άδειες για αυτόματη έναρξη δεν υπάρχει η εφαρμογή καιρού. 85384fae0cf53926ba3724f9b10ef311.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει πως γίνεται να ρυθμίσουμε την ένδειξη της θερμοκρασίας να ανανεώνεται αυτόματα, γιατί ενώ έχω δώσει όλες τις άδειες που υπάρχουν συνεχίζει να δείχνει την τελευταία ένδειξη που είχε π χ το πρωί που άνοιξε το ΤΦ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγχαρητήρια και σιδεροκεφαλη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “]ερωτηση μπορει και Ποιος ειναι ο αμτιματαστατης του kenzo βασει χαρακτηριστικων;” Εγώ θα έλεγα το Redmi Note 4 με Snapdragon 625 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κι εγώ νομίζω οτι δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο tempered glass. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk