Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 291.
-
Θα ήθελα να ρωτήσω τους επαιοντες: Προσπαθώ να μεταφέρω φωτογραφίες και ήχους. απο ένα Samsung A5 στο Redmi 4 pro ενός φιλου με το WiFi direct και ενω είναι συνδεδεμένα δεν μπορώ να τα μεταφέρω γιατί το Xiaomi δεν ανταποκρινεται. Τι πρέπει να κάνω για να δέχεται μεταφορές απο αλλα ΤΦ? Αν ξέρει κάποιος θα εκτιμούσα μία απάντηση. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Παιδιά πάντως εγω κρατάω ακόμα την official global να είμαι σίγουρος και αν παλιώσει λιγάκι το κινητό βάζω και του forum. Απλά δεν μου αρέσει να ρισκάρω πολύ.” Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Έχει ελληνικά αλλά δεν τα δοκίμασα. Επίλεξα Αγγλικά μιας και δεν έχω θέμα με τις ξένες γλώσσες και άσε που όλες οι ρυθμίσεις είναι ούτως ή άλλως αγγλικοί όροι. Τεσπα έχει ελληνικά και ένας φίλος που έχει το 4 το note μου είπε ότι έχει σχετικά καλή μετάφραση αλλά με πολλούς αγγλικούς όρους λόγω και Android. Αν ξέρει Αγγλικά καλά ας τα προτιμήσει. It's a much better choice που λέμε.” Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. Με κάλυψες πλήρως. Κι εγώ έχω το Note 3 pro με global dev με …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Γι'αυτό και εγώ κράτησα την global rom που είχε το κινητό μέσα και έως τώρα πετάει το κινητό. Φοβερό κινητό για τα λεφτά του. Πάντως μην απελπίζεσαι όλα λύνονται κάποια στιγμή. Ακόμα και τα pc κάποια στιγμή κολλάνε. Επανεκκίνηση έκανες; Μπορεί να βοηθήσει.” Ζήση καλημέρα Επειδή θελω να αγοράσω για ενα φίλο το συγκεκριμένο μοντέλο με Global stable ήθελα να σε ρωτήσω έχει Ελληνικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμο…
-
Και σήμερα ψηφισα σαν Achilleas Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση άγνοιας
ΜήνυμαΜόλις αγόρασα το Redmi 3 pro για την συμβία μου και επειδή εχω το Redmi note 3 pro. για μένα ηθελα να μαθω αν στο redmi 3 pro Miui 8 σημαίνει και Android 6 γιατί μετά τις ενημερώσεις ενω εχει Miui 8 τα Android παρεμειναν στο 5.1. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα στην παρέα. Έχω το εξής "προβλημα" : όταν έρχεται ειδοποίηση από την προεγκατεστημενη εφαρμογή του MIUI Φόρουμ αρχίζει να παίζει μουσική. Πώς μπορώ να το απενεργοποιησω? Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις...... αλλά nema Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit Έχω την Global dev 6.11.3.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Achilleas1956: “Νομίζω ότι καλό είναι να μην γίνει χειροκίνητη αναβάθμιση. Διορθώστε με αν κάνω λάθος ” Από χθες που πέρασα του @gkalen δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο....” "geoanto555" το είπα γιατί σε μένα δεν βγάζει ότι υπάρχει ενημέρωση. ΥΓ. έχω την Global dev. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νεα Παραλαβή.
ΜήνυμαΣτάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο παιδιά. Ευχαριστούμε για ότι κάνετε και για την βοήθεια που προσφέρετε σε όλους μας. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manousakas: “Παράθεση από Thracia: “@manousakas Κατέβασε τον es explorer δώστου δικαιώματα ρουτ και στις ρυθμίσεις του τικαρισε το εμφάνιση κρυφών αρχείων. ” Πως δινουμε δικαιωματα ρουτ????κατεβασα τον es explorer αλλα δεν μπορω να κανω τιπ. Επισης καθε φορα που ανοιγω το κιν. μου βγαζει ενα μην. να κανω εξαγωγη την sd καρτα.... Η αποστολη φωτο μεσω viber έφτιαξε αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να βαλω μια φωτο σαν φωτο επαφής.....” Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με την global dev 6.9.…
-
RE:
Μήνυμα.......... Αν περιμένω εγγύηση, τότε ταξίδι χαλάει και άγνωστο το πότε θα έχω συσκευή. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να χρειαστώ εγγύηση. Η δεύτερη λύση με το ασημένο από eglobalcentral μοιάζει με την καλύτερη επιλογή. Με 160 ευρώ θεωρητικά λύνω το πρόβλημα μου γρήγορα. Δυστυχώς το σκούρο έχει 180. Τους έχω στείλει ένα μαιλ να μου απαντήσουν σε κάποια πράγματα. Αν υπάρχει άλλη λύση, παρακαλώ να μου πείτε.[/quote] Οτι και να αποφασίσεις μην παρατήσεις το θέμα της εγγύησης και στην ανάγκη το dispute είν…