Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 291.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “region Θέλει απλά India ή κάποια άλλα (3-4 ήταν) από ασία μεριά” Δηλαδή με Global stable βάζουμε Ινδία και που βρίσκουμε το face unlock? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Άλλαξε το region σε χώρα εκτός Ευρώπης και δες εάν έχει άλλα θέμα...θα χρειαστούν φυσικά μερικές μέρες μέχρι να ετοιμαστούν και να ανέβουν custom θέματα :)” Σωστα Το έχω κάνει . Για αυτά τα θέματα μιλάω.:) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάποια θέματα που ήταν για MIUI 9 είναι λογικό να μην μπορούν να παίξουν στην MIUI 10...απλά σε ενημερώνει ώστε εάν δεις προβλήματα να γυρίσεις σε κάποιο default ή να βάλεις άλλο :)” Το έχω καταλάβει απλώς μέχρι τώρα μόνο το default μπορεί να βάλει κάποιος. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα "πρόβλημα" που προέκυψε με την 10 είναι ότι όταν προσπαθώ να αλλάξω θέμα στο κινητό μου βγάζει το ακόλουθο μνμ0488fad38328024bbc4d3c9af75992a0.jpg Και μάλιστα το βγάζει σε όλα τα θέματα που διάλεξα. Επί πλέον η ένδειξη λειτουργίας των δεδομένων είναι μετά την ένδειξη 4G και όχι πρίν την ισχύ του σήματος. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gplat: “Οι server στο MiCloud σέρνονται λίγο ή είναι η ιδεά μου; Προσπαθεί εδώ και 3-4 μέρες να πάρει backup απο 21 φωτογραφίες. Σήμερα έχουν μείνει άλλες 4 ευτυχώς.(έχω διαθέσιμο χώρο)” Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τις φωτογραφίες. Σέρνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απώλεια επαφών
ΜήνυμαΘα μεταφέρω τις οδηγίες σας και ελπίζω να τις ξαναβρεί. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ τα μάλα για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Απώλεια επαφών
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Μόνο εάν τις είχε αποθήκευσει στο Google account του. Το Μi a1 έχει Stock Android , δεν έχει miui για να έχει Mi Account.” Το ξέρω αυτό απλά ήλπιζα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο. Γιατί σβήνοντας τις επαφές από το άλλο ΤΦ που ήταν συνδεδεμένο με το Google account σβήστηκαν από παντού Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απώλεια επαφών
ΜήνυμαΕρώτηση για ένα φίλο που έχει το Mi-A1 και που από λάθος του έσβησε τις επαφές του από ένα παλιό ΤΦ με αποτέλεσμα να τις χάσει και από το Xiaomi. Υπάρχει τρόπος να τις ξαναβρεί από κάπου? (Όπως Mi account.....) Κάθε απάντηση έστω και αρνητική θα είναι καλοδεχούμενη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από laios23: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από laios23: “Ποια ειναι η κορυφαια εκδοση του και απο που προτεινετε να το παραγγειλω για να μην εχω θεματα με τελωνεια κτλ.Να διευκρινησω οτι μενουμε Αγγλια μονιμα και οχι Ελλαδα ” μια έκδοση έχει το τηλέφωνο με τον Snapdragon 636, η μνήμη αλλάζει μόνο. Δες τι σε εξυπηρετεί: 3/32 ή 4/64. Και τα δύο παίρνουν επέκταση μνήμης sd.Κοίταξε από τα ξένα μαγαζιά και παραγγελία μόνο με priority direct mail και PayPal για ασφάλεια πληρωμής. ” Ειδα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δες εδώ για τις επίσημες τιμές sar Mi Global Home The highest SAR values are as follows: Model M1804D2SG 2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit Head: 0.963 W/kg Body: 0.639 W/kg (distance 5 mm) 1.6 W/kg (over 1 g) SAR Limit Head: 1.16 W/kg Body: 0.66 W/kg (distance 10 mm)” Ευχαριστώ πολύ για το άμεσο της απάντησης Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi A2 specs
ΜήνυμαΕπειδή δεν ξέρω που να το γράψω αφού δεν υπάρχει ακόμη στον εδώ κατάλογο των Xiaomi smartphones θα ήθελα την βοήθεια σας εάν κάποιος έχει διαβάσει πουθενά τις τιμές SAR του Mi A2. Για μένα λόγω υγείας είναι σημαντικός παράγοντας αγοράς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk