Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 291.

• Χαίρεται Επειδή θέλω να δώσω σε φίλο το ΤΦ μου (ανέβηκα σε Note 5) πως κάνω καθαρισμό των πάντων και επαναφορά εργοστιακων ρυθμίσεων. Πάω στις ρυθμίσεις >προσθετες>επαναφορά.... Και μου βγάζει ένα ωραίο κόκκινο τρίγωνο με ένα θαυμαστικό στη μέση. (εκτιμώ ότι δεν με θαυμαζει). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επειδή θέλω να παραγγείλω θήκη και tempered glass και για αποφυγή λάθους για ποιο μοντέλο πρέπει να κοιτάζω? Το redmi note 5 pro ή το redmi note 5. Έχω να μπερδεύω τοσο από τότε που παρήγγειλα για το kenzo. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Achilleas1956 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Achilleas1956: “Note 5 pro (Κίνας) ” Ινδίας!! Όχι Κίνας. Και όχι δεν φέρνει αυτό με την 20ρα selfie η Infoquest. Παράθεση από Achilleas1956: “Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια αλλά με τόσα μοντέλα μπερδεύεσαι. ” Για αυτό έφτιαξα το πινακάκι βρε, να βρούμε μια άκρη!! :)” Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Θα δω αν θα πηδηξω από το Note 4 στο Note 5. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Από όσο έχω καταλάβει το Note 5 pro (Κίνας) έχει 20αρα κάμερα κι το Ελληνικό δεν την έχει. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια αλλά με τόσα μοντέλα μπερδεύεσαι. Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Achilleas1956: “Συμφωνώ απλά ήθελα να ξέρω πώς το βαφτισε ο Κινέζος και όχι η infoquest ” Τι εννοείς;” Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Achilleas1956: “Ερώτηση αδαους το μοντέλο που ήρθε επίσημα στην Ελλάδα από την infoquest είναι το Redmi Note 5 pro ή το Redmi Note 5 σκέτο γιατί νομίζω το pro (Κίνας) είναι άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εκδόσεις Redmi Note 5 (Whyred) Φέρνει το Μ1803E7SG. :)” Συμφωνώ απλά ήθελα να ξέρω πώς το βαφτισε ο Κινέζος και όχι η infoquest Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση αδαους το μοντέλο που ήρθε επίσημα στην Ελλάδα από την infoquest είναι το Redmi Note 5 pro ή το Redmi Note 5 σκέτο γιατί νομίζω το pro (Κίνας) είναι άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κολλημένο REDMI 4 PRO

Achilleas1956 - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Λοιπόν το Hard reset έπιασε τόπο. Το ΤΦ λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ και πάλι τα μάλλα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Πληκτρολόγιο βγάζει ? Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία ?” Δεν γίνεται τώρα γιατί έφυγε ο φίλος να πάει σπίτι του να προσπαθήσει να ενεργοποιήσει το λογαριασμό του από το PC ώστε να βγάλει εκτός το find my device. Πιστεύω ότι το ΤΦ στην παρούσα φάση δεν θα έχει πρόβλημα. Οψωμεθα. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την άψογη και γρήγορη βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κολλημένο REDMI 4 PRO

Μήνυμα

Δεν ανοίγει για να το κάνω. Στο Mi account βγάζει αυτό το αυτόματο κωδικό για αναγνώριση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Δεν σε αφήνει να βάλεις το mi account εννοείς ?” Σωστά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κολλημένο REDMI 4 PRO

Μήνυμα

Τώρα κατά την επανεκκίνηση μετά το factory reset δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον κωδικό ασφαλείας που βγάζει αυτόματα το σύστημα. Και έτσι δεν μπορούμε να μπούμε στο Mi account. "Όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@Achilleas1956 Ποια περιοχή είσαι ?” Μαρούσι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Κολλημένο REDMI 4 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια είναι η rom που έχει; Αυτό το πρόβλημα προέκυψε μετά από OTA update; :)” Δεν μπορώ να το κάνω τίποτε εκτός από να πατήσω το power για να κάνει επανεκκίνηση που ξανά κολλάει .Ούτε καν να το κλείσω δεν μπορώ. Έχω κάνει προς το παρόν factory reset και περιμένουμε. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κολλημένο REDMI 4 PRO

Μήνυμα

Power + volume up. Το πρόβλημα είναι ότι το ΤΦ δεν κλείνει. Θα το κάνω όπως είναι κολλημένο Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κολλημένο REDMI 4 PRO

Μήνυμα

Οι εντολές Wait και ΟΚ δεν λειτουργούν. Το ΤΦ έχει ξεκλειδώνει στην παραλαβή του τον ΙΑΝ 17 για να γίνει global stable από beta china Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κολλημένο REDMI 4 PRO

Μήνυμα

Κατά αρχάς αυτό. Πριν από λίγο ξεκίνησε προσωρινά χωρίς κάρτα SIM και κάρτα μνήμης. Αφού βάλαμε μόνο την SIM μετά από λίγο κόλλησε και πάλι8e8d91357e2f681bbdd6a10948a250d8.jpg Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κολλημένο REDMI 4 PRO

Μήνυμα

Καλημέρα σας. ΕΠΕΙΓΟΝ Ένας φίλος (που μετά από δική μου παρότρυνση) έχει εδώ κι ένα χρόνο την συσκευή και χθές μετά την τελευταία ενημέρωση το ΤΦ δεν ξεκινάει απλά γράφει "Process is not responding" Επειδή το ΤΦ είναι εργαλείο για τον φίλο τι μπορώ να δοκιμάσω? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Achilleas1956 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Paris 2018: “Άρα και μια ερώτηση ακόμα καλοί μου και υπομονετικοί συμφορουμιτες! Δε μπορώ με τίποτα να κάνω τις Bluetooth συσκευές μου να βγάλουν ήχο πολυμέσων. Έχω το Plantronics 50 και τα ασύρματα ακουστικά soundblaster Jam και δε γίνεται τίποτα. Μόνο ο ήχος κλήσης περνάει είτε έχω την επιλογή στις ρυθμίσεις ανοικτή είτε την έχω κλειστή. Καμία ιδέα ;” Εγώ με το Plantronics Explorer ML10 (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο) ακούω κανονικά μουσική. Δεν ακούω τους διαφορετικους ήχους κλήσης …

• RE:

Achilleas1956 - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Παράθεση από Darkkrider93: “Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από MarkosVL: “Τι εννοείς διαφημίσεις; Μήπως έχεις περάσει κάποια εφαρμογή που στις βγάζει; ” Μάλλον αυτό συμβαίνει αλλά το ΤΦ είναι φίλου και δεν μπορώ να το ελέγξω τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να βρειτε ποια εφαρμογη ειναι και να την απεγκαταστησει. Δεν υπαρχει αλλος τροπος.” Ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα το κοιτάξω το πρωί και θα τα πούμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapa…

• RE:

Achilleas1956 - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Τι εννοείς διαφημίσεις; Μήπως έχεις περάσει κάποια εφαρμογή που στις βγάζει;” Μάλλον αυτό συμβαίνει αλλά το ΤΦ είναι φίλου και δεν μπορώ να το ελέγξω τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk