Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 291.
-
Done Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από George Kaggelaris: “To Redmi 5A αν και νεότερο, είναι υποδεέστερο σε επιδόσεις από τα δυο που ανέφερες (625>425) ” Συμφωνώ απόλυτα έχεις δίκιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Υπάρχει και αυτό Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter Extender 2 Nano SIM Adapter for Android XIAOMI REDMI NOTE 3 4 3s PRO Prime mi Max-in Adapters from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Δεν τ…
-
Παράθεση από spideman3: “Το RN4 3/32 το πήρα στην μητέρα μου, το MiA1 3/32 το πήρα για την κόρη μου. Το MiA1 με έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις γενικά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι καλό μάθαμε με Miui και άντε να συνηθίσεις σε pure android Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κι εγώ έκανα το setup για έναν άλλο φίλο στο MiA1 και μου άρεσε πολύ αλλά λόγω του υψηλού SAR δεν το αγοράζω. (Φοράω απινιδωτή και δεν το ρισκάρω) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “To Redmi 5A αν και νεότερο, είναι υποδεέστερο σε επιδόσεις από τα δυο που ανέφερες (625>425) :)” Συμφωνώ απόλυτα έχεις δίκιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν πάρει ένα με 64GB η 128GB ROM πίστεψε με δεν θα του χρειαστεί η sd. Βέβαια είναι υποκειμενικό το ποσό χώρο αποθήκευσης έχει ανάγκη ο καθένας :)” Εγώ του συστήνω το Α1 ή το RN4. Απλά κοιτάμε και για την εκδοχή 2SIM και κάρτα μνήμης Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από Achilleas1956: “Καλησπέρα. Ερώτηση άσχετη με το θέμα αλλά δεν ξέρω που να την κάνω. Ποιο μοντέλο Xiaomi παίρνει συγχρόνως και 2 SIM και κάρτα μνήμης? Ευχαριστώ για την βοήθεια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν δεν κάνω λάθος Redmi 5A.” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi redmi note 4x tempered glass full cover snapdragon 625 xiaomi redmi note 4 note 4x mofi screen protector ultra thin xiaomi redmi note 4x tempered glass full cover snapdragon 625 xiaomi redmi note 4 note 4x mofi screen protector ultra thin-in Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group (from AliExpress Android) Μήπως τώρα ανοίγει??? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Ναι,αλλά NFC δεν χρειάζεται η εφαρμογή; :)” Θα το ψάξω κι αν ισχύει τότε είναι άχρηστη εφαρμογή για μας. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@Achilleas1956 Το tap and pay δεν χρειάζεται συσκευή με NFC? Τι ΡΟΜ έχεις; :)” Global Stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk