Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Όλα καλά στο poco f2!
-
Δεν νομίζω ότι αξίζει, μια χαρά πάει το f2.
-
Καλύτερα ναι, προσωπικά θα το γυρίσω σε stable μόλις βρω ευκαιρία για backup ..
-
Έχω την εντύπωση πως καθυστερεί να πιάσει το δακτυλικό αποτύπωμα.. Το παρατήρησε άλλος;
-
Καλημέρα! Όλα καλά στο poco f2! Άλλος ένας μήνας και μετά γυρνάμε σε stable..
-
Καλησπέρα, προσπαθώ με το poco f2 να κάνω tethering μέσω ethernet με ένα type c hub αλλά δεν δίνει ίντερνετ. Με το ίδιο hub με ένα Samsung a32 δίνει κανονικά. Έχω ανοίξει την επιλογή φυσικά στις ρυθμίσεις για tethering μέσω ethernet. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή να δοκιμάσω;
-
Όλα καλά στο poco f2!!
-
Επιβεβαιώνω και εγώ, όλα καλά στο Poco f2!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΔεν μου το έχει κάνει ποτέ αυτό, γενικά 2 χρόνια που έχω την συσκευή είναι άψογη δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα! Μήπως φταίει το θέμα που έχεις;
-
Νομίζω πως αν έμπαινες twrp, που όπως είπες το είχες και συνεδεες το κινητό με τον υπολογιστή θα είχες πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο της συσκευής.. Χωρίς να είμαι και σίγουρος για αυτό βέβαια.. πάτησες το script windows_first_install_with_data_format.bat και δεν ολοκλήρωσε το update;
-
@ippotis ήταν η πρώτη φορά που πέρασες miui 13 με android 12;
-
Όλα καλά στο poco f2 από το μεσημέρι που την πέρασα. Θα επανέλθω αν παρατηρήσω κάτι..!
-
Όλα καλά με τη ρομ στο poco f2. Το γνωστό με τα δεδομένα μόνο που θέλει επανεκκίνηση η συσκευή για να δουλέψουν στη sim 2.
-
Από ότι θυμάμαι απλά σου λέει να δοκιμάσεις σε Χ ώρες και τοτε γίνεται η διαγραφή κατά το ξεκλείδωμα.
-
Ναι παραμένουν οι μέρες.
-
Παλιά θυμάμαι κλείδωνε το κινητό με διπλό χτύπημα, πλέον λειτουργεί μόνο στην οθόνη κλειδώματος το διπλό χτύπημα.. Υπάρχει κάτι άλλο να ενεργοποιήσουμε;
-
Έχω την εντύπωση ότι lagαρει κατά το scrollαρισμα ή μου φαίνεται; Poco f2 pro.
-
Παράθεση από Nick Freegman: “Καλησπέρα, για να περάσω την τελευταία XTRV με Α12 μεσω fastboot, πρέπει να έχω και twrp του A12 ή δεν παίζει ρόλο; ” Όχι, ούτως ή άλλλως δεν υπάρχει ακόμη twrp για Α12.
-
Καλησπέρα, χρόνια πολλά σε όλους! Ειχα αναφέρει ότι μετά από εγκατάσταση της ρομ δεν εχω δεδομένα, παρατήρησα ότι δεν έχω δεδομένα στη sim 2 ενώ στην 1 έχει. Μετά από επανεκκίνηση έχει και η 2 δεδομένα. Επίσης το θέμα με το Bluetooth συνεχίζει να υπάρχει, είτε κλείνει και ανοίγει μόνο του είτε χάνει τη συνδεσιμότητα με τα ακουστικά και επανασυνδέονται μόνα τους σε λίγα δευτερόλεπτα.. Αφορά το f2 pro(lmi).
-
Ναι δεν είναι ροοτ, εγώ κατάλαβα λαθος. Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με εφαρμογές τραπεζών.