Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Την πέρασα στο poco f2, λύθηκε το θέμα με τις ειδοποιήσεις αλλά έχω το εξής που φαίνεται στη φωτο. Δεν εμφανίζονται τα κουμπιά να απαντήσω κλήση..
-
Αυτή την ονομασία που θέλεις να αλλάξεις νομίζω είναι μέσα στη ρομ και δεν μπορείς απλά να κάνεις μετονομασία..
-
Η εφαρμογή mi fit άλλαξε ονομασία και έγινε Zepp Life. Αν και εμένα ενημερώθηκε αυτόματα με την καινούργια, μήπως πρέπει να εγκαταστήσεις αυτή;
-
Δεν έτυχε να έχω πάνω 1, αλλά θα το επιδιώξω να το σιγουρεψω! Edit: @jpastos τελικά έχεις δίκιο με τις ειδοποιήσεις, όταν έρχεται δεύτερη και είσαι στην αρχική οθόνη φαίνεται μόνο η τελευταία. Αν κατεβάσεις την κουρτίνα φαίνονται όλες.
-
Από χθες που την έχω περάσει στο poco f2 όλα καλά. Δεν παρατήρησα πάντως αυτό που λες με τις ειδοποιήσεις..
-
Δεν έτυχε να το δοκιμάσω όταν ήμουν ροοτ αλλά αν το κρύψεις το ροοτ λογικά θα λειτουργεί..
-
Βασικά ναι με το miflash είναι διαφορετική διαδικασία.
-
@MIUI_ART δε θα βγει τελικά η νέα ρομ;
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Ερώτηση, επειδή το Renoir δε δουλεύει σωστά: Να κάνω απ' ευθείας Format Data από το Script της XTRV ή να περάσω πρώτα την τελευταία Global Fastboot MIUI 13 με MiFlash Tool, ώστε να εγκατασταθούν όλα σωστά? ” Νομίζω ότι είναι το ίδιο μέσω σκριπτ.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΕπειδή εσένα είναι ολοφάνερο ότι δεν αναγνωρίζει τη σιμ πιστεύω δεν θα σου κάνουν νερά.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΤο πήγες για εγγύηση τελικα;
-
Εννοείται όποιος θέλει τη χρησιμοποιεί, απλά είναι λίγο risky.
-
Αυτό ακριβώς, στη θέση σου δε θα το προτιμούσα είναι λιγάκι επίφοβο..
-
Είναι της xiaomi ή εφαρμογή τρίτου;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΛοιπόν του φοράω την 9.3.7 εγώ και το έχω από το πρωί σε λειτουργία και δεν παρουσίασε κάτι.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΆστο όπως ειναι και θα ανοίξω εγώ του αδερφού μου να δω και θα σου πω
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΈχω εγώ αλλά θέλει φορτισμα. Του φοράω την τελευταία dev από ότι θυμάμαι. Θα το βάλω να φορτίσει να το ανοίξω.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΩχ λες; Έχω να το ανοίξω η αλήθεια είναι κάνα χρόνο.. ας μη κάνει τις ενημερώσεις ο φίλος να βγάλει τις μέρες που θα αφήσει το ποκο.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΓια τα βασικά είναι μια χαρά το note 3. Θηρίο είναι, θα βγάλει και πινακίδες ιστορικές σε λίγο
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΘα συμφωνήσω μαζί σου, εγώ τότε ήμουν με ενα samsung j6 plus μέχρι να έρθει και τελικά πήρα το note 3 pro από τον αδερφό μου και είδα φως..!