Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επειδή δεν είμαι σπίτι δεν μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή, αλλά εφόσον σου τα εμφανίζει δεν μπορείς να τα μεταφέρεις;
-
Καλημέρα και καλή χρονιά! Είχε συμβεί σε φίλο πρόσφατα και έστρωσε με ρεσετ.
-
Δεν λειτουργεί το vowifi στο poco f2, τυχαία το διαπίστωσα μόλις.
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΤο default έχω, θα περιμένω την επόμενη και αν δεν εμφανιστεί θα το περάσω εγώ!
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΘα ενσωματωθεί στην επόμενη αναβάθμιση;
-
Κανονικά κάνει μόνο του, κάτσε να το δει κάποιο από τα παιδιά αν και εγώ έκανα το update την παρασκευή το μεσημέρι στο poco f2 και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
-
Έκανε μόνο του επανεκκίνηση ή εσύ το έκανες;
-
Καλημέρα και καλή χρονιά! Όλα καλά στο poco f2, καλύτερη από την προηγούμενη φαίνεται.
-
ΜήνυμαΔεν λειτουργεί η εφαρμογή share me, κάνει συνεχώς αποσύνδεση όταν προσπαθώ να στείλω αρχεία. Με την τελευταία δούλευε.
-
ΜήνυμαΤο Redmi δεν είναι πρόβλημα, είπα μήπως ήταν πρόβλημα το pixel αλλά αφού δεν είναι όλα καλά! Σε ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά!!
-
ΜήνυμαΟκ σε ευχαριστώ πολύ! Απλά γράφει Redmi K30 pro και όχι poco f2 όπως στις παλιές developer.
-
ΜήνυμαΠρώτη φορά μου γράφει pixel 2, μέχρι πρόσφατα έλεγε poco f2 pro.. Να μην ανησυχώ δηλαδή..
-
ΜήνυμαΤελικά ήταν θέμα σέρβερ μου είχε κάνει όλα τα υπόλοιπα εκτός από τις φωτογραφίες. Τώρα που το είδα τα έχει κάνει όλα! Εν τω μεταξύ στο λογαριασμό Google το poco το βλέπει σαν pixel 2, τι παίζει με αυτό;
-
ΜήνυμαΔεν μου κάνει συγχρονισμό τις φωτογραφίες στο Poco f2, καμία ιδέα;
-
ΜήνυμαΜόλις έκανα καθαρή εγκατάσταση στο poco f2 και μου έβγαλε το gmail ειδοποίηση "Νέα σύνδεση από τη συσκευή Google Pixel 2". Τι φάση;
-
Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις διπλή την εφαρμογή και στο Samsung, θα το κοιτάξω και θα σου πω.
-
Καλή χρονιά! Dual app εννοώ να έχεις την εφαρμογή mi home, εγώ πχ έχω με κινέζικο και ελληνικό σέρβερ για να διαχειρίζομαι ότι δεν παίζει στον κινέζικο. Μέσα στις ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> διπλοτυπες εφαρμογές και από εκεί ανοίγεις το διακοπτακι για την εφαρμογή mi home και έχεις και 2η εφαρμογή, συνδεεσαι με τον λογαριασμό σου και επιλέγεις διαφορετικό σέρβερ.
-
- Γενικα ναι ο κινέζικος έχει καθυστερήσεις, αλλά τις τελευταίες μέρες παρατηρώ βελτίωση.. Εμένα σαν dual app δουλεύει μια χαρά!
-
Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά μια λύση είναι να κάνεις dual app το mi home. Έτσι το λειτουργώ και εγώ αναγκαστικά για κάποια προϊόντα που είναι μόνο στον κινέζικο σέρβερ.. μπορείς να στείλεις ένα λινκ ποια κάμερα είναι; Edit: από ότι βλέπω σε ελληνικό που το έχω την έχει μέσα..
-
Αυτό ακριβώς έκανα, αλλά δεν μπορούσα να δώσω δικαιώματα root σε κάποια εφαρμογή. Κάποιες εφαρμογές όμως δεν έτρεχαν και έλεγε ότι υπάρχει root πρόσβαση στο κινητό.. θα το δοκιμάσω πάλι το απόγευμα να δω και θα σου πω.