Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επειδή είναι MTK από ότι κατάλαβα, το command είναι fastboot getvar all και παίρνω το παρακάτω: PS C:\adb> fastboot getvar all (bootloader) max-download-size: 0x8000000 (bootloader) partition-size:flashinfo: 1000000 (bootloader) partition-type:flashinfo: raw data (bootloader) partition-size:otp: 2b00000 (bootloader) partition-type:otp: raw data (bootloader) partition-size:userdata: 32000000 (bootloader) partition-type:userdata: ext4 (bootloader) partition-size:cache: 1b000000 (bootloader) partit…
-
@Nick Freegman υποθέτω του ανδροιδ 11 καθώς έχω το ίδιο πρόβλημα στο poco f2 pro.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Ηταν μεγάλο πρόβλημα δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια.. χαχαχαχαχαχα
-
Ευχαριστώ @baxalo και ξέρεις έχω χρόνια αυτή την απορία... από όταν είχα το mi4 που λειτουργούσε έτσι..
-
Υπάρχει τρόπος με τα volume buttons να χαμηλώνει η ένταση κουδουνίσματος και όχι ο ήχος πολυμέσων;
-
Επισης @Starbak όταν ανοίξει το κινητό μη κάνεις reboot to recovery. Αν θες να μπεις στο twrp μπες σε fastboot και μπες με fastboot boot twrp.img (όπου twrp.img βάλε το όνομα του .img από το twrp που θα εχεις). Σε επόμενο update μπες με αυτόν τον τρόπο μετά για safe.
-
@Starbak Στο poco f2 βάλε αυτό twrp και κάνε format data, μετά κάνε reboor to twrp σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή σου βάλε τη ρομ μεσα και κάνε install τη rom. Αν χρησιμοποιείς dual apps απέφυγε να τις χρησιμοποιήσεις τώρα καθώς υπάρχει πρόβλημα. Θα είσαι μια χαρά όπως σου είπα. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος θα μας διορθώσει ο @gkalen .
-
Τελικά το έκανα μέσω fastboot για safe και άλλαξε και το όνομα στο lmi. Ρολαρει καλά μέχρι στιγμής!
-
@gkalen στο lmi να κάνω reboot to twrp ή με fastboot να μπω στο twrp;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Κάποιες στιγμές τρώει κάτι lags αυτή η ρομ στο lmi. Στιγμιαία όμως, χωρίς να βγάζει κάποιο σφάλμα..
-
Ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών βρες την εφαρμογή αναβάθμιση και κάνε καθαρισμό.
-
@marios2004 μπορούσες να κάνεις edit στο προηγούμενο ποστ σου και να προσθέσεις αυτό που έγραψες στο δεύτερο συνεχόμενο ποστ.
-
Στο poco όλα καλά μέχρι στιγμής απο την Παρασκευή! Καλημέρα!