Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@Bob7 έχει μήνυμα πάνω "Διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες για τους κατόχους των Mi 10/Pro & RedMi K30 PRO/Poco F2 PRO (Umi-Cmi-Lmi) στο σχετικό νήμα με τις ROM." Έχει οδηγίες στην 1η σελίδα.
-
Παράθεση από bas13bou: “Ναι μου βγάζει αποτυχία που βρίσκω την ρύθμιση της εφαρμογής μηνύματος για να δω τον αριθμό smsc cosmote έχω. ” Πάνω δεξιά στο γρανάζι-> πρόσθετες ρυθμίσεις-> κεντρο υπηρεσίας μικρών μηνυμάτων (ΚΥΜΜ).
-
@bas13bou δοκίμασες να στείλεις και δεν μπορείς;
-
Τιποτα που να σε ανησυχεί, θα ενεργοποιηθεί απλά υπάρχει κάποιο κόλλημα με τον server και δεν ενεργοποιείται τώρα.
-
Δεν έχει καμία σχέση με τον τραπεζικό σου λογαριασμό αυτό. Αν κατάλαβα καλά αναφερεσαι στο μήνυμα με το σφάλμα του διακομιστή @dhmlaz;
-
Την αδυναμία ενεργοποίησης εννοεις @dhmlaz;
-
Vowifi και volte δεν λειτουργούν ακόμη;
-
Παντως δουλεύει καλύτερα το lmi σε σχέση με τις προηγούμενες rom, είναι πιο σταθερή αυτή η έκδοση. Δε δοκίμασα βέβαια τα dual apps.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Sakis21r αυτό μου το έκανε εμένα και κάποια άλλα αν δεις ένα ποστ που έκανα όταν δημιουργούσα διπλή εφαρμογή. Έκανα format data και έκτοτε είμαι οκ, απλώς δεν χρησιμοποιώ διπλές εφαρμογές μέχρι να βρεθεί λύση..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakis21r: “Καλημερα σε όλη την ομάδα.χρονια πολλά στους εορτάζοντες. Το poco f2 και με την τελευταία xtrv και με την προηγούμενη βγάζει μήνυμα ότι αναγνωρίστηκε κάρτα sd.τωρα πώς γίνεται αυτό άγνωστο.ισως να φταίει το norton που έχω βάλει επάνω του. ” Καλημέρα! Χρησιμοποιείςς dual apps;
-
@kostas1alina εννοω ότι δεν το βγάζει μόλις πατήσεις παρατεταμένα το power button, σου βγάζει αρχικά τις 3 επιλογές reboot, power off, airplane mode, silent και αν πατήσεις πάνω στην επανεκκίνηση σου βγάζει reboot recovery κλπ..
-
Σωστός, δεν το ήξερα.. Είχα μείνει στο παλιό που το έβγαζε στην αρχική εικόνα. Οπότε όλα καλά λειτουργεί!!
-
Ενεργοποιησα το extended power menu από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές αλλά δεν εμφανίζει τις επιλογές στο power menu του lmi. Όχι ότι με καίει, ενημερωτικά το λέω.
-
Αν το κλειδώσεις δεν υπάρχει θέμα, δοκιμασμένο απο εμένα..!
-
Καλημέρα, μια χαρά πάει το lmi από χθες που την πέρασα. Δοκίμασε κανένας dual apps;;
-
@gkalen από το power menu δεν μου βγάζει να μπω twrp κλπ.. πάντως ρολαρει καλά το poco..
-
@gkalen ναι αυτό που μου είχες πει έχω, απλώς δεν πρόσεξα ποτέ την έκδοση και νόμιζα ότι έβαλες άλλο. Οκ οπότε το κάνω με cmd, ευχαριστώ!
-
Αρα για να πάμε στην 20.11.5 από την 20.10.30 σε lmi να το κάνουμε cmd πάλι; Επίσης την έκδοση 0623 που λες, έχεις κάποιο λινκ να το κατεβάσουμε;
-
Εχουμε νέο twrp για το poco f2 pro @gkalen;; Δε το κατάλαβα αυτό που έγραψες πιο πάνω για το 0623..
-
Back cover
ΜήνυμαΤι εννοείς γκρινιάζουν; Επίσης είδα έχει πολλά μεταφορικά, από το ali μου βγαίνει περίπου 15€ φθηνότερο..