Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Back cover
ΜήνυμαΚαι επανέρχομαι στο θέμα, βρήκα τελικά στο dragon-tt. Έχω πρόβλημα με τελωνείο αν πάρω από εκεί; Αυτό είναι το καπάκι. Battery Cover Back Housing Cover for Unibody full ceramic Xiaomi MIX 2-White
-
@rodosman χαίρομαι! Μέχρι να καταλάβω ότι έφταιγαν τα dual apps μου έβγαλε την πίστη, αλλά τέλος καλό.. @Mardis αναβάθμιση της ρομ από την εφαρμογή της αναβάθμισης εννοείς;
-
@gkalen για κάποιο λόγο δεν μου κατεβάζει τίποτα, πάει να ξεκινήσει μένει στο 0% και μετά από λίγο βγάζει fail.. Θα δοκιμάσω αργότερα και θα ενημερώσω, σε ευχαριστώ πολύ! Edit: ο mozilla έφταιγε τελικά, δοκίμασα με άλλο browser και κατεβηκε. Δουλεύουν και τα bubbles!
-
@gkalen να κατεβάσω την έκδοση που ποσταρες ή ότι πιο τελευταίο έχει;
-
Επισης δεν έχει να ενεργοποιήσω τα bubbles του messenger, δε ξέρω αν είναι θέμα της ρομ ή γενικά του ανδροιδ 11..
-
Μου έκανε ένα κουλο το μεσημέρι με το touch, δούλευε από τη μέση και πάνω.. Του έκανα ένα reboot και όλα οκ μετά..
-
Όλα καλά με την 20.10.30, όλα τα προβλήματα που είχα ήταν από τα dual apps. Έκανα format data και δεν δημιούργησα κανένα dual app και είναι όλα οκ!
-
Θα πάω με fastboot τότε για safe! Ευχαριστώ πολύ!
-
Σε lmi το update μόνο με fastboot εντολή να μπω twrp ή μπορώ και απευθείας από τον updater να το κάνω;
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΜπορω να πω με σιγουριά ότι από το Σάββατο το πρωί λειτουργεί απροβληματιστα το κινητό και με πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Τελικά όλο το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάνεις dual app κάποια εφαρμογής..
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΚαλημέρα, από χθες το πρωί που ξαναεβαλα την dev 20.10.29, χωρίς όμως να κάνω καμια εφαρμογή dual λειτουργεί μια χαρά και με πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας μπορώ να πω. Μήπως να το δοκιμάσεις και εσύ χωρίς να κάνεις καμιά εφαρμογή dual;
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό ΣΚ. Επανέρχομαι, έβαλα χθες το βράδυ την τελευταία dev και επανέφερα τα πάντα από το cloud στήνεται το κινητό και μετά από κανα μισάωρο άρχισε τα ίδια.. Σήμερα το πρωί το ξανακάνω με fastboot rom περνάω twrp κάνω format data και του ξαναπερνάω την ίδια dev αλλά χωρίς να κάνω dual app το viber και μέχρι τώρα που μιλάμε δουλεύει ρολόϊ (φτου μη το ματιάσω). @MIUI_ART παίζει μετά τη δημιουργία dual app να μου δημιουργούσε όλα τα προβλήματα που έχω αναφέρει στα προηγούμενα post μου;
-
Προβλήματα
Μήνυμα@rodosman χρησιμοποιείς dual apps;
-
Προβλήματα
Μήνυμα@rodosman ακριβώς τα ίδια είχα και εγώ. Αν βάλεις την 12.0.3.0 θα έχεις και αναγνώριση. Εγώ είχα αναγνώριση στην σιμ 1 και δεν είχα στην σιμ 2. Ή βάλε αυτήν που σου είπα ότι έβαλα εγώ. Την έχει ποσταρει ο miui_art την 12.0.3.0 είναι η ευρωπαϊκή. Θα βρω το λινκ και θα το βάλω εδώ. Μπορείς να την κατεβάσεις -> EEA rom
-
Προβλήματα
Μήνυμα@rodosman ποια διαδικασία ακολούθησες και ποιο twrp έβαλες;
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΕγω έμεινα με την 20.7.9 dev, είναι η τελευταία dev με android 10 και λειτουργουν όλα μια χαρά! Δεν δοκιμασα άλλη ρομ, περιμένω να βγει νέο twrp.
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΕβαλα όπως είπα την 20.7.9 και το μόνο που αντιμετωπίζω είναι με τη δεύτερη εφαρμογή του viber, δεν την κάνει ενεργοποίηση. Κατά τα άλλα πάει καλά μέχρι τώρα. Αν θέλετε να κάνουμε δοκιμή καμία άλλη μου λέτε.. Edit: @MIUI_ART να δοκιμάσω update από την 20.7.9 μέσω ΟΤΑ στην τελευταία rom;
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΕβαλα τη fastboot πάλι και τωρα δοκιμάζω την dev 20.7.9. Η τελευταία με android 10 που βρήκα να δω πως θα συμπεριφερθεί.
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΠαλι τα ίδια κάνει και με την 12.1.2.0... Καμία ιδέα να δοκιμάσω κάτι άλλο;
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΜολις έκανα ξανά format data, και πάτησα χωρίς επαναφορά από cloud μήπως κάτι γινόταν με την επαναφορά. Πατάω τον μαμα file manager και κλείνει βγάζοντας μήνυμα disconnected. Θα δοκιμάσω την 12,1,2,0