Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΝαι έκανα reboot to twrp διαφορετικά δεν το έβλεπε το pc να περάσω τη ρομ. Ναι πάτησα yes.
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΠέρασα την global με fastboot rom, φλασαρα twrp έκανα format data και εγκατέστησα την 12.1.3. Ολα ξεκίνησαν καλά μετά το φλασαρισμα της 12.1.3 (stable) δουλεύει η 2η sim σωστά στις εισερχομενες κλήσεις αλλά μου τερματίζει εφαρμογές. Ανοίγω file manager κλείνει το ανοίγω στο καπάκι δουλεύει. Αρχίζω συνδέω λογαριασμούς ανοίγω Viber πάει να κατεβάσει αυτοκόλλητα και μου βγάζει μήνυμα (επισυναπτόμενη φωτογραφία). Πάω να δω το screenshot μου λέει δεν βρέθηκε η φωτογραφία. Ή κάτι κάνω λάθος ή κάτι παί…
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΕτρεξα το flash_all.bat με διπλό κλικ και έγινε κανονικά το φλασαρισμα. Θα δοκιμάσω να βάλω την τελευταία xtrv stable android 10 να δω αν δουλέψει..
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΝαι πατάω refresh και βγάζει το μήνυμα αυτό που έβαλα στη φώτο. Τη συσκευή στο manage τη βλέπει σαν Android Bootloader Interface
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μη κάνεις flash all and lock. Χωρίς lock βασικά... Το τηλέφωνο σου δεν αναγνωρίζεται... Δεν υπάρχει στο Id... Οδηγοί υπάρχουν; Πως φαίνεται στο Windows device manager; ” Ναι χωρίς lock θα το κάνω απλά έβγαλα τη φωτο για να δείτε το σφάλμα. Κανονικά το αναγνωρίζει σαν fastboot. Οδηγοί ναι τους έχω περάσει (αν είναι οι ίδιοι που χρειάζονται και για να περάσεις twrp κλπ.)
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΠροσπαθώ να κάνω με fastboot και παίρνω αυτό. Τι πρέπει να κάνω;
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΕπανήλθε το πρόβλημα με την αναγνώριση, ότι κλήση δέχομαι στη sim 2 βγάζει Άγνωστο.
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΠέρασα την global και ξαναπέρασα την 12.0.8 stable. Το αφήνω μέχρι αύριο να δω πως θα πάει και αν έχω πάλι πρόβλημα θα δοκιμάσω fastboot. Ενημερώνω αύριο. Ευχαριστώ πολύ!
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΜήπως λόγω android 11 και twrp μου κάνει αυτά τα θέματα ή λάθος partition; Αν γυρίσω δηλαδή σε android 10 δεν υπάρχει πρόβλημα;
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΚαλησπέρα, επειδή έχω γράψει παντού ας τα μαζέψω εδώ.. Αρχικά έβαλα το twrp -> TWRP_lmi.img | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other. Μετά πέρασα την stable V12.0.8.0.QJKCNXM με την οποία είχα πρόβληματα με τον εσωτερικό χώρο (δεν το αναγνώριζε πάντα το pc ή ξεκινούσε να περνάει αρχεία και μετά το έχανε), δεν μπορούσα να δημιουργήσω δεύτερη εφαρμογή viber καθώς έκανε reboot η συσκευή. Στη συνέχεια πέρασα στην V12.1.3.0.RJKCNXM με την οποία είχα τα ίδια προβλήματα, έκανα και format data δεύτερη φο…
-
Σε poco f2 pro δεν το κατεβάζει μέσω ΟΤΑ μου βγάζει μήνυμα ότι δεν ταιριάζει το md5.
-
Αυτό έκανα και πέρασα την τελευταία dev να δω πως θα συμπεριφερθεί τώρα. Αλλά έχω πάλι μαύρο φόντο ότι φωτο και να επιλέξω... Τι φάση; Edit: Συνδέω το κινητό στο pc και ενώ το βλέπει μετά από μερικά δευτερόλεπτα το χάνει και δεν μπορώ να περάσω τίποτα μέσα από τα αρχεία που είχα.. Αν γυρίσω στην global με fastboot σε android 10 όμως, θα έχω θέμα με το anti-roll back έτσι; Edit 2: υπάρχει κάποιο άλλο twrp να δοκιμάσω;
-
Μου ζητάει password για να κάνει decrypt το twrp, δοκίμασα αυτό που έχω σαν pin ξεκλειδώματος αλλά δεν μπαίνει.. Μόνο του έβαλε;
-
Καλημέρα! Υπάρχει θέμα με τη ρομ @MIUI_ART εκεί που είναι ανοιχτό πετάει το logo xtrv και επανέρχεται μετά από περίπου 1 λεπτό. Επίσης όταν ανοίγω file manager δεν εμφανίζει τίποτα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα πετάει μήνυμα "κάρτα sd εισήχθη" και είτε δείχνει τα αρχεία είτε όχι. Η dev είναι καλύτερη να τη βάλω; Έχω πρόβλημα στη δουλειά επειδή δουλεύω με το κινητό.. Και έχω ελεύθερο χώρο 100gb, επισυναψα 2 φωτό από Viber που δεν μου τις ανοίγει λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου.
-
@MIUI_ART το σκέφτηκα να το κάνω πάλι format data. Να το δοκιμάσω άλλη μια αν είναι μήπως στρώσει και ενημερώνω. Σε ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα, ας τα κάνω μια σούμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω. Έβαλα την 12.1.3 πάνω από την 12.1.2.0 χωρίς factory και χρησιμοποιούσε CPU φουλ χωρίς λόγο και έφαγε την μπαταρία σε 3 ώρες. Του κάνω factory και ξαναφλασάρω τη ρομ, το στήνω πάλι δουλέυει κανονικά αλλά έχω πρόβλημα όταν δημιουργώ δεύτερο viber όπως έγραψα σε προηγούμενο post, δεν κρατάει τα credentials στην εφαρμογή της alphabank αλλά δεν μου επιτρέπει να βάλω και αποτύπωμα για να μπαίνω. Όταν δέχομαι κλήση τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπ…
-
Απενεργοποιημένα είναι από τον πάροχο, αλλά γιατί δεν είχα πρόβλημα με την global και έχω με την xtrv αυτό με παραξενέυει.. Edit: Έβαλα την 12.1.3 αλλά δεν λειτουργεί ο κλώνος για το viber, μου εμφανίζει το logo της ρομ (σαν να κάνει reboot αλλά δεν κάνει) και επανέρχεται..
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kostakislarisa: “αρκετές κλήσεις στη sim 2 μου έρχονται σαν να έχουν απόκρυψη ” Εχεις voda μάλλον και ενεργή την υπηρεσία volte, vowifi.Πάρε τους να τα απενεργοποιήσουν και θα είσαι οκ για την ώρα μέχρι να το φτιάξουν... ” Απενεργοποιημένα τα έχω στη sim 2 γιατί είχα θέμα με την προώθηση.. Θα δοκιμάσω να τα απενεργοποιήσω από τις επιλογές. Με την global πάντως δεν είχα θέμα παρόλο που τα είχα ενεργοποιημένα από τις επιλογές.
-
Ας το κάνουμε τώρα που είναι φρέσκο αν είναι.. θα κάνω δοκιμή το απόγευμα μήπως λυθεί και το πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις..
-
Ανακαλυψα και άλλο ένα πρόβλημα σήμερα με την V12.0.8.0, αρκετές κλήσεις στη sim 2 μου έρχονται σαν να έχουν απόκρυψη αλλά δεν έχουν στην πραγματικότητα. Σε εμένα φαίνεται σαν απόκρυψη όμως..