Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΤην ίδια ρομ έχω και εγώ από όταν την έβγαλαν τα παιδιά εδώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ανέπαφες συναλλαγές.. Κάτσε να το δει κάποιος από τα παιδιά μήπως έχουν να σου προτείνουν κάτι να δοκιμάσεις.
-
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία αυτή οπότε δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.
-
Α είμαι 12, έχεις δίκιο! Νόμιζα ότι φοράω 13..
-
Καλημέρα, εκεί που λες αν και δεν έχω τη συγκεκριμένη κάμερα παίζουν κανονικά τα κλιπακια.
-
@mparaxir ίσως και να έχεις ένα δίκιο το είχα κάνει παλιότερα στα 10 όταν είχα, θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα. Ευχαριστώ!
-
Είναι ενεργό το OEM unlocking . Άρα κάτι παίζει με τους drivers .. Καλημέρα!
-
Ωπα κάτσε γιατι σαν προεπιλογή έχει το power shell, δεν σκέφτηκα αυτό το ενδεχόμενο.. Το δοκίμασα μόλις, όσο είμαι σε miui το αναγνωρίζει και με powershell και με comand prompt. Σε fastboot όχι. Κάτι παίζει με τους drivers αν και τους ξαναπέρασα.. Μήπως θέλει διαφορετικούς για τα 11;
-
Ακούγεται ο ήχος απλά δεν το αναγνωρίζει σωστά. Παταω fastboot devices και δεν μου δείχνει τη συσκευή..
-
@MIUI_ART ξαναπέρασα τους drivers και ναι ενεργοποίησα τον εντοπισμό σφαλμάτων (τον έχω απενεργοποιημενο γενικά λόγω του προφίλ εργασίας που το βλέπει σαν απειλή) αλλά και πάλι τίποτα..
-
Καλώδιο όντως δεν δοκίμασα άλλο, σαν μεταφορά αρχείων το βλέπει βέβαια μόνο στο fastboot δε το αναγνωρίζει σωστά..
-
Για κάποιο λόγο δεν μου αναγνωρίζει τη συσκευή στον υπολογιστή. Windows 11 έχω, σε usb 2.0 το συνδέω αλλά δε το βλέπει.. Έχω δοκιμάσει τα πάντα..
-
Εγώ στο lmi μέσω twrp την έκανα εγκατάσταση πάντως..
-
Όλα καλά με τη rom στο lmi αλλά έχω το εξής πρόβλημα που το είχα και με την eu. Όταν ανοίγω τα bubbles από το messenger μετά για λίγα δευτερόλεπτα δεν ανταποκρίνεται το κινητό στο touch και ανά διαστήματα τρώει σκαλωμα το πληκτρολόγιο, είτε δεν εμφανίζεται, είτε εμφανίζεται αλλά δεν γράφει είτε δέχεται την επιλογή μου αλλά δεν τη γράφει.. Αυτό το πρόβλημα ξεκίνησε από όταν πήρε miui 14..
-
Ναι θέλει οπωσδήποτε drivers για δει ο υπολογιστής το κινητό σε fastboot.
-
Στην πρώτη σελίδα αυτού του post. Επίσης έχω την εντύπωση @MIUI_ART ότι με την εντολή windows_first_install_with_data_format.bat θα χάσει ότι έχει στο κινητό, σωστά;
-
Ευχάριστα πράγματα! Καλημέρα!! Στο lmi φοράω την 14.0.5.0 από xiaomi.eu. Περνάω κατευθείαν από πάνω την xtrv;
-
@GUZGUN αυτή την πληροφορία θα την ήθελα και εγώ! Καλημέρα!
-
Ας περιμένω τότε την επόμενη ενημέρωση. Καλημέρα!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostakislarisa: “Καλησπέρα, έχω τη 14.0.5.0 από xiaomi.eu στο lmi αλλά έχω κάποια θεματακια.. Αν φλασαρω όπως είμαι τη 14.0.4.0 θα υπάρξει πρόβλημα; ” Downgrade σε Stable συνήθως φέρνει προβλήματα. Δοκίμασέ το και εάν έχεις προβλήματα, για να αποφύγεις το Format Data πέρνα πάλι από πάνω την 14.0.5.0 ” Λες να παίζει ρόλο με ποια έκδοση twrp έκανα την ενημέρωση; Βλέπω έχει βγει η έκδοση 7.9 για το lmi και εγώ έχω την 7.1.