Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Πρέπει να κάνω factory για να πάω στο 11; Χθες το έστησα από την αρχή όλο το τηλέφωνο.. Καλημέρα!

• @MIUI_ART εφόσον αλλάζει έκδοση android θα είμαι οκ να το κάνω από τον updater; Όσον αφορά VoWifi και την εφαρμογή της τράπεζας υπάρχει λύση; Πάλι το ίδιο μήνυμα παίρνω ότι είναι ενημερωμένη η συσκευή.

• Εβαλα την 12.0.8.0 στο poco f2 pro και δεν με αφήνει να ορίσω αποτύπωμα για την εφαρμογή της alphabank και επίσης δεν βλέπω να δουλεύει το VoWifi.. Επίσης στον updater μου βγάζει ότι έχει μια ενημέρωση, πατάω λήψη και λέει 'Η συσκευή σας είναι ενημερωμένη'. Επίσης δεν λειτουργεί το double tap to sleep. Με την global ήταν οκ όλα όσα ανέφερα.

• POCO F2 PRO

kostakislarisa - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

Ούτως ή άλλως έχουν σβηστεί γιατί μόλις το ξεκλείδωσα. Κομπλέ το είδε, να του περάσω τη ρομ και να φλασάρω κατευθείαν; Εdit: Φλάσαρα και δουλεψε, με την 11 στο poco τι παίζει; Υπάρχει θέμα με το VoWifi;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Όχι. Το ξεκλείδωσα, του φλασαρα TWRP, έβαλα τη ρομ μέσα το έβλεπε κανονικά το pc και μετά το φλασάρισμα της ρομ δεν ανοίγει και δεν το βλέπει ούτε το pc. Βλέπει κενό φάκελο.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Πέρασα την V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10 και κάνω reboot και ξαναμπαίνει στο twrp, επίσης δεν μου βλέπει τον εσωτερικό χώρο.. Τι κάνω; Στη διαχείριση το βλέπει ως Composite ADB interface ενώ πριν του φλασάρω τη ρομ το έβλεπε κανονικά, έβαλα και τη ρομ μέσα..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Εμενα αυτό που με "ενοχλεί" προς το παρόν είναι ότι κάνει επαναφορτωση τις καρτέλες στον μοζιλα κάτι που δεν είχα με το mix 2 και με δυσκολεύει στη δουλειά επειδή χρησιμοποιώ πολύ τον browser, και το κάνει με μια άντε δύο καρτέλες ανοιχτές. Να κλείδωσα να μένει ανοιχτός, να έβαλα αυτόματη έναρξη, μη περιορισμό στη χρήση μπαταρίας αλλά και πάλι τίποτα... Ελπίζω με την ελληνική να στρώσει...

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Οπότε σε μια βδομάδα προσπαθώ πάλι. Σε ευχαριστώ πολύ!

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Ναι πέτυχε αυτό! Τώρα πρέπει να περιμένω 168 ώρες.. Επίσης μου λέει "Do not add your account in MIUI again, otherwise you will wait from scratch." αυτό δεν μου το έχει ξαναβγάλει.. να φοβάμαι;;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από Dionysis20: “Αν έχεις 2 sim απενεργοποίησε τη δευτερη, έτσι τουλάχιστον το ξεπέρασα εγώ Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας TTapatalk ” Μπα ούτε έτσι μόλις το δοκίμασα.. θα το δοκιμάσω αργότερα μήπως έχουν θέμα οι server..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Αν δεις τη φώτο που εβαλα φαίνεται ένα αχνό μήνυμα κάτω. Αυτό το βγάζει όταν πατάω προσθήκη. Έκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι δεν.. Επίσης κατήργησα τον εταιρικό προφίλ μήπως το μπλόκαρε αλλά και πάλι τίποτα..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Εχει σιμ κανονικά το κινητό, το χρησιμοποιώ 1 μήνα τώρα. Το έχω κάνει αυτό και μου βγάζει αυτό το μήνυμα, τι άλλο μπορεί να φταίει;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Καλημέρα, προσπάθησα να ξεκλειδώσω και όταν πάω να κάνω προσθήκη λογαριασμού και συσκευής παίρνω το μήνυμα που βλέπετε στη φώτο. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Τέλεια, ευχαριστώ πολύ!!

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν έχεις official rom θέλει να ξεκλειδωσεις και να περάσεις xtrv... ” Στην xtrv υπάρχουν αυτές οι εφαρμογές προεπιλεγμένες;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Πως μπορώ να βάλω την εφαρμογή mi message, dialer και contacts της mi;;; Το έχει κάνει κανένας;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Αρα υπομονή άλλες 10 μέρες... Ευχαριστώ!! Πάντως σε σχέση με το mix 2 8/128 που είχα πριν το poco αν έχω πχ Mozilla ανοιχτό με 2-3 καρτέλες μου τις κάνει συνέχεια επαναφορτωση και δε τις κρατάει ανοιχτές και ψιλοκολλαει.. Ελπίζω με την xtrv μόλις τη βάλω να στρώσει..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Τέλεια, έψαχνα εδώ στο φορουμ να το βρω.. Μετά από πόσες μέρες επιτρέπεται να ξεκλειδώσεις συσκευή με το mi account; Έχω ήδη ξεκλειδώσει μια στις 11/9..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@gkalen υπάρχει twrp για το ποκο;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από xostel77: “Παιδιά η Rom K30 Pro είναι το Poco F2 Pro;; ” Ναι.