Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα! Τελικα έκανε ενεργοποίηση μόνο του... Όταν συνδέσαμε το mi account σας κάνατε επαναφορά από άλλη συσκευή ή το στησατε από την αρχή; Προσπάθησα να κάνω επαναφορά από το mix 2 αλλά δεν..
-
Παράθεση από tsine: “Παράθεση από amavroudis: “Απλα δε συγκρίνεται και έκανες πολυ καλά που αναβαθμίστηκες σε ένα σύγχρονο κινητό. Απλά πηγές από μια κατηγορία top τη mix ένα επίπεδο πιο κάτω. ” Α ότι δεν πηγα από flagship σε flagship.. Κάπως έτσι δηλαδή Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk ” Ναι αυτό ακριβώς θέλει να πει ο @amavroudis. Πάντως το mix 2 θηρίο είναι. Αν είχε λίγο καλύτερη κάμερα δε θα το άλλαζα. Επίσης αντικατεστησα την κάμερα στον τελευταίο μήνα εγγύησης πέρυσι το καλοκαίρι και…
-
Καλημέρα, δοκίμασε κανένας στο poco f2 το android 11; Μια συσκευή τον μήνα μπορείς να ξεκλειδώσεις με το mi account;
-
Ναι @MIUI_ART ίσως του βάλω την 20.9.3 για αρχή..
-
Οκκ ευχαριστώ πολύ!!
-
Εγω με το poco f2 pro βαζω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK305G_20.9.10_v12-11.zip ;;
-
Παράθεση από tsine: “Παράθεση από kostakislarisa: “Η τελευταία που βγήκε ήταν 20.6.18, 2μιση μήνες πριν.. άρα σβήστηκαν όλες δεν μιλάω για 1 χρόνο πριν.. ” Από περιεργεια γιατί θες παλια Ρομ? Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk ” Δεν θέλω παλιά, αυτή είναι η τελευταία rom dev που βγήκε για το mix 2. Παράθεση από amavroudis: “Έλα, τη βρήκα στο androidfilehost xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMix2_20.6.18_v12-9.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other @kostakislarisa ” Σε ευχαριστώ πολύ!!!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kostakislarisa: “εκτός από τα μηνύματα και το ιστορικό κλήσεων.. ” ναι, μηνύματα και κλήσεις δεν συγχρονιζονται μια και οι νέες official roms έχουν τις google apps για αυτό το σκοπό... ” Αρα πως συγχρονιζω εγω αυτα απο το μιξ 2; Να παρω τοπικο backup απο κει και να το περασω στο poco;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΜηοως να γυρίσω τη γλώσσα στα αγγλικά; Παίζει ρόλο;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΝαι κανονικα ολα! Φωτογραφίες επαφές τα έχει τραβήξει εκτός από τα μηνύματα και το ιστορικό κλήσεων..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΣτο μιξ 2 που είχα πριν κανονικά έκαναν ενεργοποίηση..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα, πήρα το εν λόγω κινητό και δεν μου κάνει ενεργοποίηση τις sim στο cloud βγάζει το μήνυμα "αδυναμία επαλήθευσης αριθμού" και στις 2 sim.. Αντιμετώπισε κανένας αυτό το πρόβλημα;
-
Data
ΜήνυμαΕχω δοκιμάσει και xtrv και πάλι το ίδιο κάνει. Τώρα έχω 2 sim Vodafone, παλιά ειχα 1 cosmote και 1 vodafone και έκανε το ίδιο πάλι..