Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Data
ΜήνυμαΚαλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα data είτε τα έχω στη sim 1 είτε στη sim 2. Αν τα έχω πχ στην 1 και δεχτώ κλήση στην 2 από εκεί και μετά δεν έχω data ασχετα αν φαίνεται ότι έχω κανονικά στην γραμμή ειδοποιήσεων εκτός αν τα κλείσω και τα ξανανοιξω. Είμαι με global rom, έχω δοκιμάσει και την ελληνική αλλά πάλι τα ίδια κάνει.. Καμία ιδέα;
-
Παράθεση από dnomikos: “Δεν έχει αφαιρεθεί κάτι σχετικό με driver. Οτιδήποτε πρόβλημα έχεις, θα το έχεις και με την official διανομή 1909. ” Αυτή είχα και πριν, και απλά έκανα φορματ και έβαλα την έκδοση αυτή του φόρουμ. Δεν ξέρω τι παίχτηκε..
-
Παράθεση από CrisBalGreece: “Miui 10 kenzo 9.3.7 rebuild - xiaomi-miui.gr ROM Είναι η τελευταία ROM που έδωσε το φόρουμ εδώ απλά έκανα τις απαραίτητες αλλαγές- fixes για να δουλέψει το fingerprint. Changelog - System updates, patches and fixes - Boot.img - kernel fixes and patches - faster fingerprint libs - Greek translations - System patches for working Theme Manager to GR region Installation Make factory reset or wipe cache, dalvik, data and system and flash ROM. Enjoy... Download MEGA ” Όσοι…
-
Καλησπέρα, έβαλα αυτή την έκδοση και έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μου αναγνωρίζει το mouse το synapse της razer σε usb 3 (όπως ήταν συνδεμένο πριν το φορμάτ και το αναγνώριζε κανονικα) παρόλα αυτά δουλεύει όμως. Το βάζω σε usb 2 και το αναγνωρίζει, το γυρναω πάλι στην 3 που το είχα και δεν το αναγνωρίζει. Drivers τα έχω βάλει όλα κανονικά.. καμιά ιδέα;
-
επιλογη gcam
ΜήνυμαΕίχα ξεκλειδώσει το καλοκαίρι αλλά κλείδωσα πάλι γιατί το έστειλα για εγγύηση άρα θέλει από την αρχή πάλι..