Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• επιλογη gcam

kostakislarisa - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Θελει root και έλεγα να το αποφύγω, βαριέμαι να στήσω το κινητό από την αρχή..

• επιλογη gcam

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν κάνει για τη συσκευή σου, δοκίμασε το. Δεν παίζει; Είναι αυτή κατάλληλη για το τηλέφωνο σου; Έχεις ενεργό το cam2api; ” Ναι είναι δοκιμασμένη, τώρα είμαι με global δεν είμαι root. Όχι δεν έχω ενεργό το api, γίνεται χωρίς να είμαι root;

• επιλογη gcam

Μήνυμα

Θέλω να βάλω αυτή GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.1.apk την gcam... Χωρίς root να υποθέσω ότι δεν γίνεται έτσι;

• Back cover

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ελα μην ακούω χαζά... Άλλαξε τηλέφωνο! ” Πήρα μια μπαταρία να του αλλάξω και θα κάνω μια πατέντα καθότι λίγο στριμωγμένος αυτό το διάστημα, αλλιώς ναι θα πάρω άλλα ή μια μεταχειρισμένη λύση που βρήκα το ίδιο..

• Back cover

Μήνυμα

Βρήκα τελικά στο ali και έχει 237€ μόνο το καπάκι..!!

• Back cover

Μήνυμα

Ναι δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω για το κινητό.. Εκτός αν είναι κανένας εδώ στο φόρουμ που του έχει χαλάσει και του το αγοράσω..

• Back cover

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20200108105508&SearchText=xiaomi mi mix 2 battery cover Σίγουρα είναι διαφορετικό από το απλό mi mix 2 ? ” Ναι είναι πολύ διαφορετικό το καπάκι πίσω.. έχω απογοητευτεί λίγο που είναι τόσο δυσεύρετο... σκέφτομαι να πάρω κανένα μεταχειρισμένο να έχω και ανταλλακτικά..

• Back cover

Μήνυμα

Εν τέλει δεν μπορώ να βρω πουθενά και σε όποια καταστήματα ρώτησα δεν έχουν, περιμένω αύριο απάντηση και από την infoquest και αν δεν υπάρχει τη φάγαμε..

• Back cover

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είδες στο dragon-tt και δεν έχει; ” Ναι!

• Back cover

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, μπορεί να βοηθήσει κάποιος επειδή δεν μπορώ να βρω πουθενά το πίσω καπάκι που έχει σπάσει από το mix 2 special edition.. Έχει πάρει το μάτι σας πουθενά κάτι;

• Έψαξα και ali και tt και ebay δεν βρήκα πουθενά για το special edition (λευκό)...

• Ναι το κεντρικό σώμα, πίσω η δεξιά πλευρά.

• Καλησπέρα, μου έσπασε το κεραμικό στο κινητό.... Έψαξα στο ebay αλλά δεν βρήκα.. Ξέρουμε αν αλλάζεται;;;

• Εγγύηση

Μήνυμα

Και τελικά μετά από πολύ περιπέτεια και πίεση μου άλλαξαν επιτέλους την κάμερα... Καλημέρα!

• Εγγύηση

Μήνυμα

Το παρέλαβα πίσω στις 25/7 και στην αναφορά έλεγε ότι έγινε update στο τελευταίο λογισμικό και 48ωρη δοκιμή της κάμερας και δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα... Παρασκευή 26/7 ξανά τα ίδια.. Σήμερα το έστειλα ξανά.

• Dual sim

kostakislarisa - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αυτό που θέλω εγώ είναι πλήρη σίγαση της μιας σιμ.

• Dual sim

kostakislarisa - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα, η μόνη λύση που σκέφτηκα είναι να βάζω διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε sim και να μην επιλέγω ήχο κλήσης στη sim που δεν θέλω να χτυπάει. Αλλά οι υπόλοιπες ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά sms κλπ... Υπάρχει λύση άλλη που να μπαίνει στο αθόρυβο η μια sim;

• Εγγύηση

Μήνυμα

@makis1024 ξέρεις τη διαδικασία για κλείδωμα;

• Εγγύηση

Μήνυμα

Πλαισιο πριν 1 χρόνο. Θα το κλειδώσω για safe.

• Εγγύηση

Μήνυμα

Εχω θέμα με την κάμερα και πρέπει να το πάω πίσω. Να κλειδώσω ξανά τον bootloader ή δεν εχω θέμα με την εγγύηση; Τώρα είμαι unlock με 9.4.25 dev και root.