Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Φόρτιση και αφη
ΜήνυμαΘα κάνω δοκιμή χωρίς το τεμπερντ και θα σου πω, γιατί θυμάμαι όταν το πήρα δεν το έκανε αυτό απλως δεν είμαι σίγουρος..
-
Φόρτιση και αφη
ΜήνυμαΥπάρχει κάποια λύση σε αυτό; @Polizos του έχεις tempered; Γενικά όσοι έχετε αυτό το θέμα έχετε tempered;
-
Φόρτιση και αφη
ΜήνυμαΤο αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το "πρόβλημα" και με τον γνήσιο αλλά και με ένα samsung φορτιστή που έχω. Δεν ανταποκρίνεται σωστά όσο φορτίζει, δεν έχω δοκιμάσει βέβαια ακόμη με φορτιστή που δεν υποστηρίζει QC μήπως δεν το παρουσιάσει αυτό. Άρα δεν είναι πρόβλημα της συσκευής;
-
update
ΜήνυμαΤο σκέφτηκα να αλλάξω σε dev αλλα δεν έχω χρόνο να το κάνω γι'αυτό το άφησα όπως το πήρα το τηλέφωνο με την stable.
-
update
ΜήνυμαΑπλα μου κάνει εντύπωση που δεν τη βγάζει στον updater. Δεν είχα το χρόνο να κάνω χειροκίνητα. Προτείνεις να περάσω τη 10;
-
update
ΜήνυμαΚαλημερα, έχει μείνει στη συγκεκριμένη ρομ και δεν μου κάνει update μέσω του updater δεν εμφανίζει καμία διαθέσιμη Ρομ. Είναι λαθος η Ρομ που φοράει τώρα;
-
Καλη επιτυχία σε όλους!!
-
@NasDriver το έχει και η αδερφή μου αυτό το θέμα με το redmi note 3 pro με την global την τελευταία.
-
@NasDriver δεν έχω αλλάξει κάτι από την προηγούμενη ρομ. Αν και τσέκαρα όλες τις εφαρμογές που έχουν δικαίωμα για εντοπισμό θέσης. Αυτό ξεκίνησε με την τελευταία ρομ που έβαλα..
-
Για κάποιο λόγο ενώ έχω κλειστό το GPS και δεν το έχω χρησιμοποιήσει καν με αυτή τη ρομ έχει κολλήσει το σήμα του GPS ανοιχτό πάνω στις ειδοποιήσεις..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostakislarisa: “Edit: και αυτό που αναφέρουν αν δεν πατήσεις το Χ δεν κλείνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο.. εν αναμονή του update λοιπόν! ” Το update σε νέες 8.5.3 είναι έτοιμο από εχθές... => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31576/ ” Έχω χάσει τη μπάλα με τη δουλειά, θα το περάσω σήμερα.. Σε ευχαριστώ!!
-
Καλημερα, παρατήρησα αρκετές αποσυνδεσεις στο miband και πολλές ειδοποιήσεις δεν έρχονται πάντα.. Επίσης αν μου έρχεται κάποιο mail στην ειδοποίηση που πετάει πατάω διαγραφή αλλά δεν αποκρίνεται πρέπει να μπω μέσα στην εφαρμογή να το διαγράψω.. Αυτά προς το παρόν.. Edit: και αυτό που αναφέρουν αν δεν πατήσεις το Χ δεν κλείνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο.. εν αναμονή του update λοιπόν!
-
Είχα μείνει λίγο πίσω στον Ιανουάριο και έβαλα αυτή με factory είδα τεράστια διαφορά στην απόκριση και στο κινητό και στο αποτύπωμα!! Μπαταρία μου φαίνεται η ίδια.
-
Samsung j5 2016
ΜήνυμαΜια βοήθεια παίδες.. Πως γίνεται να ανάβει η οθόνη σε ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμενο το κινητό; Από εφαρμογές messenger, Instagram κλπ..
-
Η μπαταρία στην προηγούμενη ρομ ήταν πολύ καλύτερη, μάλλον θα γυρίσω πίσω έχει αρκετή διαφορά..
-
H μπαταρία μεγάλη διαφορά πάντως προς το καλύτερο.
-
Παράθεση από Teovision: “Καλησπέρα.. Σε Mido εκτός από το γνωστό πρόβλημα με τις διπλες ειδοποίησεις.. Δεν λειτουργεί η λειτουργία ανάγνωσης.. ” Αυτά που αναφέρεις δε τα έχω στο mido.. Το μόνο πρόβλημα μου είναι που κάποιες φορές κρασαρει η stock εφαρμογή mail αλλά το έχω καιρό αυτό το πρόβλημα και δε λύθηκε ούτε με fr..
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώνει το nandroid backup μου βγάζει failed.. προσπάθησα 2 φορές.. καμία ιδέα;
-
@dnovas μήπως έχει κάποια συσκευή bluetooth που της επιτρέπεις να ξεκλειδώνει τη συσκευή σου;