Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Miyagki: “Παιδια για Sagit Mi6 δεν βλεπω τιποτα..Γιατι; ” Το αναφέρει στην πρώτη σελίδα ότι αναστέλλεται..
-
Όλα καλά σε mido από χθες που την πέρασα. Καλά χριστούγεννά και να περάσετε καλά με τις οικογένειες σας και με τα άτομα που αγαπάτε!
-
Παράθεση από Teovision: “Καλημέρα και από εμένα πρώτη φορά σχολιάζω... Για Mido όντως τουλάχιστον στις 2τελευταιες Aroma όντως το WiFi έχει μεγαλα αστάθεια.. Ανεβοκατεβαινει π.χ από 800 σε 50 μετά 400 κτλ. ” Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το wifi με καμία ρομ στο mido..
-
@gkalen αυτή την εικόνα με το unlock στο κάτω μέρος μου το έβγαλε και μένα όταν τελείωσε την εγκατάσταση και μετά εμφάνισε το λογότυπο XTRV και άνοιξε κανονικά..
-
Καλημέρα, μόλις την πέρασα στο note 4x δουλέυει άψογα όπως επίσης και το faceid.
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Όλα καλά στο πέρασμα σε Redmi Note 4x Arwma. Μόνο που δε βρίσκω το Smart Assistant. ” Έχεις την εφαρμογή cosmote tv go να δεις αν παίζει;;
-
Έχω πρόβλημα και με το app της eurobank τρώει σκαλώματα.. Υπομονή μέχρι την παρασκευή!
-
@ktsak τρώει σκαλώματα αλλά τουλάχιστον για τηλέφωνα και browser που χρειάζομαι στη δουλειά είναι οκ!
-
Παραμένω όοπως είναι μη κάνω πειράματα το χρειάζομαι στη δουλειά
-
@MIUI_ART τρώει κάτι κολλήματα η αλήθεια είναι όταν είμαι μέσα σε εφαρμογές αλλά επανέρχεται μετά από λίγο χωρίς reboot. To κυριότερο είναι ότι δε μου δουλεύει η εφαρμογή cosmote tv go.
-
@MIUI_ART χάνω επισόδεια δε προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα..Σε ευχαριστώ! Θα μείνω στην αρχική 7,10,27 μέχρι νεωτέρας.
-
Για το mido το λινκ δε δουλεύει λέει 404 not found
-
Στο mido όντως υπάρχουν αρκετά κολλήματα αλλά επανέρχεται δε χρειάζεται reboot.. Το κάνει συχνά όμως..
-
Όντως τo app της cosmote tv δεν δουλεύει βγάζει το μήνυμα για το root.
-
Και σε mido όλα οκ, περάστηκε κομπλέ!
-
@gkalen πάντως όταν βγάζω κάτι με την μπροστινή φαίνονται ανάποδα τα γράμματα..
-
@gkalen η μπροστινή δουλεύει ανάποδα πάντως..
-
@gkalen στην μπροστινή κάμερα είναι ανάποδα και με την τωρινή rom. Δε ξέρω αν εννοείς αυτό..
-
Στο mido δουλεύει κανονικά το calculator.
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΌντως πρέπει να ήταν μόνο στα TD-FDD και τα 2 που έχουν φίλοι μου το ένα είναι αυτό που έχω στα χέρια μου και είναι dead και το άλλο το παρουσίασε 2 φορές αλλά με φλασάρισμα ξαναδούλεψε, είναι στα πρόθυρα και εκείνο. Μεμονομένο σίγουρα καθώς δε παρουσιάστηκε σε άλλο μοντέλο. Όσον αφορά την αλλαγή της emmc @ikomninos θα χρειαστεί και προγραμματισμό οπότε θεωρώ πως δε συμφέρει, περισσότερο θα σου κοστίσει αυτός που θα σου ξεκολλήσει και κολλήσει τη νέα επειδή είναι λεπτοδουλειά.