Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΣ'αυτή την κατηγορία είμαι και εγώ.. Θα το θάψω στον κήπο..
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΝαι @ikomninos δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα δυστυχώς...
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΕσένα ανταποκρίνεται κιόλας, εμένα δε μπαίνει καν σε twrp...
-
@drivth Μέγιστος! Δε το είχα ψάξει, σε ευχαριστώ πολύ!!
-
Μια ερώτηση/απορία, όταν είναι κλειδωμένο το κινητό είτε με μοτίβο είτε με αποτύπωμα γίνεται να μη μπορεί κάποιος να κατεβάσει την κουρτίνα και να απενεργοποιήσει το ιντερνετ για παράδειγμα; Πες ότι σου κλέβουν το κινητό αυτός θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει το ιντερνετ και να μην μπορείς μέσω mi.com να σβήσεις/βρεις το κινητό.. Λέω μια περίπτωση.. Η κύρια απορία μου είναι αν γίνεται αυτό με την κουρτίνα..
-
2014813 redmi 2
Μήνυμα@soimiu το έχω κάνει δεν το φορτώνει ούτε έτσι... Μάλλον απεβίωσε...
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΕμένα μένει στο mi logo και δε κάνει τίποτα.. Ούτε σε twrp ούτε με miflash ούτε με cmd εντολές.. Ενώ με cmd φαίνεται να flasharei το twrp δε μπαίνει στο twrp... Μάλλον τα παιξε το κινητό..
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΚάτι τέτοιο υποψιάζομαι πως συμβαίνει απλά κάνω δοκιμές ότι βρίσκω για να το επιβεβαιώσω.
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΠαράθεση από scarbodyman: “Πητρα ένα μεταχειρισμένο td σαν το δικό σου και κάνοντας φακτορυ ρισετ με τον κάτοχο στην εκκίνηση μου έκανε το ίδιο οπότε με το mi flash έβαλα την τελευταία dev και μετά με factory reset την 7.6.8 arΩma απλά σκοτώνει και κλάμα ο πρώην που το πήρα όσο άξιζε η χαλασμένη οθόνη που είχε για δοκίμασε το!!!!!!! ” Δώσε μου λίγο το λινκ από την τελευταία που του έβαλες μέσω mi flash να κάνω δοκιμή..
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΌχι δεν βγάζω άκρη.. Μετά που θα γυρίσω σπίτι θα κάνω τη διαδικασία και θα πάρω ένα screenshot να σου δείξω.
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΠέθανε για άλλη μια φορά.. Δε μπορώ να του κάνω τίποτα.. Προσπαθώ να του flashαρω twrp ενώ φαίνεται ότι το κάνει δε μπαίνει είτε με τα κουμπιά είτε με fastboot εντολή.. Ανοίγει μέχρι το mi logo και μένει εκεί... Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω;;
-
Οι ειδοποιήσεις από τον updater πως σταματάνε;