Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@nasosto όχι εφόσον δεν είσαι VIP δεν είναι δικό μας αυτό. OTA έχουν μόνο τα VIP μέλη της κοινότητας. Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι το συγκεκριμένο update είναι από το xiaomi.eu λόγω των source.
-
Όλα καλά αλλά συνεχίζω να μη μπορώ να κάνω δεύτερο viber, δεν συνεχίζει τη διαδικασία μετά την πληκτρολόγηση του αριθμού.. Το έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Ή έστω αν μπορεί κάποιος να κά νει μια δοκιμή..
-
@manwoolf αν διαβάσεις εδώ σε ποιο group είσαι θα δεις ότι δεν έχει βγει ακόμη για τη συσκευή σου!
-
@MIUI_ART Έχω nandroid από την αμέσως προηγούμενη αλλά δούλεψε μετά από 2 φλασαρίσματα της τωρινής rom.
-
Γιά κάποιο λόγο μόλις τη φλάσαρα στο mido ανοίγει και έχω μαύρη οθόνη.. Πατώντας το power βγαίνει κανονικά το menu "power off, recovery, fastboot κλπ". Τώρα δοκίμασα ένα wipe τις cache και περιμένω να δω τι θα κάνει.. Edit: Δεν ανοίγει.. Έχω μαύρη οθόνη.. Καμία ιδέα; Edit 2: Μετά από 2 φλασαρίσματα άνοιξε...
-
Ναι ισχύει έχει χαμηλό ήχο στην ανοιχτή ακρόαση το mido...
-
@stefanos123 κατσε ακόμα δε βγήκε η dev θέλει χρόνο να βγει stable..
-
Σας δουλεύει η δεύτερη εφαρμογή στο viber; Προσπαθώ να ενεργοποιήσω αλλά δεν προχωράει..
-
Ολα καλά στο mido από χθες που την πέρασα!! Παράθεση από stakhs: “Καλησπέρα, περαστηκε σε mido. Μπράβο στην ομάδα. Παρατήρησα, στο μενου των ρυθμίσεων, αν μεταβείτε στην κατηγορία μπαταρία, απουσιάζει η υποκατηγορία χρήση μπαταρίας, είναι εύκολο να προστεθεί; Ευχαριστώ πολύ και πάλι μπράβο στην ομάδα. ” Εμενα τό εμφανίζει κανονικά.. Δοκίμασε ένα wipe τις cache..
-
Εχει δοκιμάσει κανένας τη διπλή εφαρμογή στο viber;
-
Αν είναι με εξωτερικές εφαρμογές ναι δε το κάνω, δε θέλω το root αρχικά γιατί δουλεύω το cosmote tv, θα αποθηκεύω απλά τα δεδομένα τότε.. Σας ευχαριστώ!!
-
Στο mido μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sd;
-
Καλημέρα, για να βάλω τη fixed aroma στο mido πατάω την επιλογή τροποποίηση στις επιλογές εγκατάστασης;
-
Παράθεση από narutog7: “Τώρα το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά, δεν έχω περάσει τη fix rom ακόμα..Περασα 7.8.10 σε Mido αλλα απο οτι φαίνεται λογω πρωτης rom,λογικο να εχει και τα bugs του. Π.χ. στην μπαρα ειδοποιησεων δεν δουλευει το σιωπηλο/θορυβωδες. Οσες φορες και να το πατησεις θα ειναι παντα σιωπηλο. Κατα τ'αλλα θα δειξει με τον καιρό. ” Παράθεση από SketosGR: “Το πέρασα σε mido και έχω ενα πρόβλημα, πατάω το κουμπί να γίνει αθόρυβο απο το drop down menu και ενω κάνει την δόνηση ουτε το …
-
Την πέρασα και εγω στο mido όλα οκ φαίνονται!!
-
Παράθεση από recep: “Οκ, αλλά δε βλέπω το λόγο για τόσο μεγάλο καπέλο, θα το πάρουμε από Κίνα mi store 288€ (2,999 yuan), όπως πήραμε τα mi2, mi3, mi5 pro, mi mix exclusive... ” Πως μπορείς να πάρεις από το mi store; Στέλνουν Ελλάδα;
-
Την πέρασα και εγώ μετά από 3 μήνες με factory και wipe internal. Μέχρι τώρα όλα καλά. Άντε να πάρουμε και με το aroma να την βάλουμε!