Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Και στο mi4 έχω θέμα με το playstore..
-
Απο twrp το κάνω. Δε το δέχεται δηλαδή;
-
Προς το παρών φαίνεται οκ σε mi4, τα περισσότερα αν βρω κάτι από αύριο που θα είναι εντατική η χρήση.
-
Και 4+4 8 πυρήνες δεν είναι;
-
Για να κάνεις restore θα πρέπει πρώτα να φλασαρεις την έκδοση που είναι το backup και να κάνεις και φορμάτ system όπως σου λέει και ο @Bodai.
-
Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα σε όλους Εγώ ένα θέμα με το κενζο προσπαθώ να μπω σε recovery από μενού η από εφαρμογές αλλά μου κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση δεν μπαίνει ούτε σε recovery ούτε σε fastboot τη μπορω να κανω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προς το παρόν μπαίνεις με τoν κλασσικό τρόπο και όχι μέσω μενού.
-
Καλή μας επιτυχία!!
-
@alvin1983 έχει κλείσει το arco @dnomikos Δεν γίνεται γιατί στη δουλειά μου οδηγώ συνέχεια και σκοπό που πάω αλλού πάλι αυτοκίνητο και χειρονακτική δουλειά οπότε και πάλι δύσκολο.. και σαν news poster που είμαι λίγα κάνω λόγω χρόνου.. Δυστυχώς..
-
Δε διαφωνώ να βοηθήσουμε αλλα από ελεύθερο χρόνο γιοκ... Μακάρι να είχα χρόνο να βοηθήσω.. Μία Κυριακή να βγω για καφέ με τα παιδιά εδώ Λάρισα που βγαίνουν δεν κατάφερα..
-
@MIUI_ART το ξέρω ότι είναι μετάφραση από en.miui.com Θα μπορούσαμε να παρέμβουμε με κάποιο "παράπονο" ; Διασταυρωσα μόλις ότι υπάρχει πρόβλημα με το wifi, αποσυνδέεται ανά διαστήματα και θέλει κλείσιμο-ανοιγμα για να επανασυνδεθεί.
-
Την πέρασα και εγώ στο mi4 όλα πάνε καλά. Παρατήρησα ότι τον πλοηγό τον λέει φυλλομετρητή για κάποιο λόγο . Θα δοκιμάσω και την εγγραφή οθόνης να δώ αν λειτουργεί και θα ενημερώσω.
-
Το βρηκατε πουθενά σε προσφορά να το τσιμπήσουμε; =============== Μαρ 8th 2017, 12:55am =============== Παρέλαβα την προηγούμενο βδομάδα το συγκεκριμένο bluetooth, μπορώ να πω πως είναι πολύ βολικό, πάρα πολύ καλή αυτονομία είμαι στη δεύτερη φόρτιση τώρα και είναι η τρίτη μέρα που το χρησιμοποίησα. Αλλά έχω ένα παράπονο δεν έχει noise cancelation και ο συνομιλητής ακούει τα πάντα γύρω μου...